Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dotle da počneš da se ložiš da završiš DOOM na nightmare :d

Nemoj da tracaris prazne price. Mozda preprodajem konzole [emoji106]

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Doom je čist seks na DS4-ci!!!
Sjajna kombinacija.

Doom je ekstra na bilo čemu, dosta je bilo zaglupljujućih fps/tps naslova sa cover sistemima, regenerišućim heltom i protivnicima koji se spavnaju po istoj vertikali :)

Samo gurnes u dzojstik i to je to.

Ja sam koristio slusalice od telefona bez problema.

da, ali poenta je sto gamepad ima samo jedan port - dok sluske imaju i za mikrofon i headset.

da, ali poenta je sto gamepad ima samo jedan port - dok sluske imaju i za mikrofon i headset.

Jedino da nabaviš nekako USB "karticu" koja dolazi sa npr. Cloud Revolver S. Onda će ti raditi i mic i slušale, plus će i sam zvuk biti daleko, daleko jači i bolji. Samo se bocne u USB na konzoli i radi savršeno.

Uf, razvlacim kablove po kuci, taman kada sam poceo da ih se resavam :D

Nista, uzecu neke blutooth sluske sa micom, a ove idu na dobos :D

3.5mm AUX Audio Mic Splitter Cable Earphone Headphone Adapter male to 2 Female, Imas na ebay-u da nadjes. Meni sa njim rade gaming slusalice sa mikrofonom kad se prikace na joypad. Milsim rade i slusalice i mikrofon.

Imas bre adapter muski 3.5mm na dva zenska (roze i zeleni) za oko 1000din u nasim radnjama. Radi.

Na Pro s igrao 3 sati mozda, vise gledao. Ide ok, reko bih 30 lock. Vidim da DF malo cepidlaci za fps/dva u intezivnim situacijama ali je stabilno meni.

Mozda 20, misli na ingame cutscenes, ali nije game breaking. Moze da prodje, kad ja ne cepidlacim :)

Ma gde nije game breaking, katastrofa radi. A ja mislio da je unity bio los.

A kao da neće i to ispeglati kroz koji patch... Unity na izlasku vs posle tri meseca od izlaska, dupe i oko.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ma 5 fps sam reko metaforicki...da docaram koliko je lose.
Ima oko 20,ne vise.

Dok sama igra radi ekstra stvarno.

P.S. da se razumemo... Katscene rade ocajno,a sama igra vrh

Hoce da kaze da svi koji kupe igru po izlasku su beta testeri koji placaju najskuplje da bi testirali igre

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Aham,oks...

Ma ja tako uzmem ponekad novu igru i onda je “privremeno menjam“ za neke druge nove,taj Asasin sam vec dogovorio da menjam za Ewil Within 2,CoD nadolazeci,Destiny 2...
Cudan vid poslovanja,ali mi jedino tako odgovara zbog moje bedne finansijske politike :D

Duuude... Open world samurai game set in feudal Japan!?! Fuuuuuuuuuck yeah! I'm sold!

#tenchurevived

Btw TloU2 trejler... Ne znam sta da mislim... Verujem da će biti dobra igra ali ja još ni keca nisam odigrao za koji svi pričaju da je masterpiece...
TloU 1 I HZD su mi na standby-ju da odigram za Božićne I NG praznike...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno