Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misli se na njenu dužinu. Trajaće nekih 6-8h.

Neće biti jako kratak kako kažeš, ali će biti kraći od U4.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Uncharted: The Lost Legacy će biti verovatno nešto preko 10h.

Ja sam se skroz izolovao od Uncharteda...jedva cekam da izadje... Znam samo ko su junakinje,ostalo nista nisam citao.

Sto uopste nije lose za promenu, dve vrlo dobre i utegnute zadnjice... Pogledajte prilog 234282

I da, bice full Uncharted igra - 10-12h.

Verujem da im je preostalo ideja i da ovom igrom/ekspanzijom opipavaju raspolozenje fanova za neke price u Uncharted univerzumu. Mislim da su devovi cak spomenuli da se igraju i sa idejom da urade i igru baziranu na Sully-evoj origin prici...

Sully origin bi bio do jaja. Jeste generička safe bet ideja ali ja bih prvi to igrao. 🙂

Sve sto izadje iz ND kuhinje je must play.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Sada kada smo vec pokrenuli pricu... U:LL izlazi 23.8, gledam boxed verzija moze da se naruci preko par sajtova u UK za ~28e + shipping (amazon.co.uk ->30e)... ^^ a dobija se i Jak and Daxter Precursor Legacy hd/remaster digitalni kod uz igru.

+Edit:

Well, f-me.. Pao je instant pre-order...Pogledajte prilog 234298

Edit2:

@fain2daniel

UK Amazon takodje isporucuje i ka zemljama "danskih kaubojskih i svedskih akcionih" filmova (if you know what i mean 😉 ) - odnosno prihvataju pre-order za ovo, sto mi je cudno jer sam mislio da su pre-orderi zakljucani po regijama kod Amazona (zbog cene)

3-5 dana je delivery time u mom slucaju... 🙂

Poslednja izmena:
I da, bice full Uncharted igra - 10-12h.

Ne pričaj svašta. Da je full Uncharted igra ne bi preporučena maloprodajna cena bila 40$€ već 60$€. Igra je prvenstveno trebala da bude običan DLC ali je postala više i veće od toga i zato će ići kao stand alone igra.

Sada kada smo vec pokrenuli pricu... U:LL izlazi 23.8, gledam boxed verzija moze da se naruci preko par sajtova u UK za ~28e + shipping (amazon.co.uk ->30e)... ^^ a dobija se i Jak and Daxter Precursor Legacy hd/remaster digitalni kod uz igru.

+Edit:

Well, f-me.. Pao je instant pre-order...Pogledajte prilog 234298

Edit2:

@fain2daniel

UK Amazon takodje isporucuje i ka zemljama "danskih kaubojskih i svedskih akcionih" filmova (if you know what i mean 😉 ) - odnosno prihvataju pre-order za ovo, sto mi je cudno jer sam mislio da su pre-orderi zakljucani po regijama kod Amazona (zbog cene)

3-5 dana je delivery time u mom slucaju... 🙂
Znam za UK Amazon, naručio od njih dosta puta, moglo je jos davne 2010te kada sam prvi put uzeo od njih. Inače ja uzeo U4 deluxe verziju kada je izasla igra očekujući da ce baciti neki sitan dlc u paketu, kad ono U:LL skoro cela igra [emoji4]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Javljaj utiske 🙂

Mozda sam ja svoja ocekivanja spustio na minimum... Ali ova igra je bre odlicna 😀 .Mnoogo bolje to deluje kad se igra,nego sto je bilo na nekim snimcima na youtube.
A posto je kratka...verovatno cu je obrnuti danas skroz.

Bas mi se svidja.
Necu nista da spojlujem,ali kako sam se nadao,dobro sam se udao.

Edit: zaboravih samo da kazem. Igra je graficki zarobljena negde u 2010. godinu 😀 ,ali ajde,ne mari mnogo.

Poslednja izmena:
Kad ste već pričali o Krešu i nerviranju, nisam ga dugo igrao, a ovaj novi ću uzeti, samo se setim njegovih urlika pri umiranju i već se nerviram :d

Ne pričaj svašta. Da je full Uncharted igra ne bi preporučena maloprodajna cena bila 40$€ već 60$€. Igra je prvenstveno trebala da bude običan DLC ali je postala više i veće od toga i zato će ići kao stand alone igra.

Pre-order cena je inace bila izmedju 39e i 45e, ovo sto sam ja nasao je mozda cista slucajnost. Dva meseca unazad pratim situaciju, otprilike kada sam i obrnuo U4.

Sami devovi su rekli (na prezentaciji gameplaya) da ce igra biti dugacka izmedju 10 i 12h. Takodje je kanal PlaystationAccess to potvrdio prilikom pokazivanja onog 12o minutnog gameplaya pre mesec dana.

Podseti me jos jednom koliko je dugacak bio Uncharted 1 i 2, tj koliko je trebalo za prelazak?

Naravno treba se ograditi, mozda i gresim, mozda ce i biti "DLC" od nekih 6h max. (ali opet cisto sumnjam da bi ND zalepio toliku cenu)

A mozda su ipak odlucili da obore cenu jer Drake nije glavni protagonista i kao sto rekoh ova igra im vise sluzi kao "opipavanje pulsa" fanovima fransize za druge "story lines" u istom univerzumu...

Ispade da se ljudima ne da ugoditi, 30e za novih 10ak sati i pricu u Uncharted univerzumu + hd remaster i opet ne valja jer nisu lupili full cenu.

P.S.

(da jesam se malo "informisao" da ne bih lupao gluposti jer su Uncharted fransiza, TLOU,GoW i TW3 prakticno jedini razlozi zbog nabavke PS4 i jer sigurno ne bih pukao 30e da je samo puki DLC od par sati u pitanju + J&D remaster.)

Poslednja izmena:
Pre-order cena je inace bila izmedju 39e i 45e, ovo sto sam ja nasao je mozda cista slucajnost.

Sami devovi su rekli (na prezentaciji gameplaya) da ce igra biti dugacka izmedju 10 i 12h. Takodje je kanal PlaystationAccess to potvrdio prilikom pokazivanja onog 12o minutnog gameplaya pre mesec dana.

Podseti me jos jednom koliko je dugacak bio Uncharted 1 i 2, tj koliko je trebalo za prelazak?

Naravno treba se ograditi, mozda i gresim, mozda ce i biti "DLC" od nekih 6h max.

A mozda su ipak odlucili da obore cenu jer Drake nije glavni protagonista i kao sto rekoh ova igra im vise sluzi kao "opipavanje pulsa" fanovima fransize za druge "story lines" u istom univerzumu...

Sta pricas, 30e je preorder i ovo je DLC obican, sta se lozite.. 10-12 sati ce trajati ako zadjes u svaki cosak. Ne kazem da ce ovo biti losa igra, ali ocekivati da je ovo 'punokrvni' Uncharted je besmisleno.

^ "lozim se", jer je prvobitna zamisao bila da je izbace u formi DLC-a od par sati ali su je prebacili u navodno "full story Uncharted game".

Ja u mom regionu i ovde gde zivim nisam nasao ispod 39.99, na amazonu naleteh za 30e boxed verziju sa shippingom za AT.

Jebaga onda ako udaraju 30e za DLC od "par sati"...

Poslednja izmena:
39e je preorder...
I igra ce biti nesto izmedju DLC-a i full igre...

DLC-evi kostaju po 20e prosecno... Ovo kosta 40. Full igra bi bila 60...

Dakle,zlatna sredina 😀

Da Yojinbo, jako se ložiš. Igra je prvenstveno trebala da bude u sklopu Season Passa koji je tada bio 30$€. U međuvremenu rad na igri je uložen više nego što se očekivalo i igra je prerasla od klasičnog DLC u ozbiljniju ali ne i full igru kao što su to U1,2,3,4. Otud simbolična cena od 40$€ kao i činjenica da se može zasebno kupiti što na disku tako i u digitalnom obliku.

Da, 39.99 online i 45e po prodavnicama se krece pre-order. Amazon.uk i Base.com nude za 24 funti + shipping sto izadje na ~29/30e, i to je najjeftinije sto sam video do sada.

Opet, hajde neka bude, ogradicu se.

Moguce je da je onaj deo za koji je izbacen trejler od 12min, glavni deo igre i bice donekle duzi/veci "open world" u fazonu Madagaskara iz U4.

Ali 40e za dlc od 5h-6h max, verujem da ND nisu toliko ludi i ne zeli da rizikuje toliko jer ce sigurno dobiti drvlje i kamenje.

Na kraju krajeva, rekoh gde najjeftiniji pre-order (sto je bila i cela poenta mog postovanja) pa ko hoce nek uzima, kome je skupo nek saceka i uzme kada bude 20e ili manje za godinu dana...

@eufrat

Neka bude i "simbolicni" Uncharted DLC sa duzinom od 5h + J&D remaster - to mu dodje na 15e za dlc od 5h + 15e za full remastered igru od 10h, sto se opet da svariti.

Mada opet, rekoh verujem da ce za U:LL trebati oko oko 8-10h za prelazak sto je na nivou keca.

Poslednja izmena:
40e nije bas "simbolicna cena", pogotovu ne nakon sto je Uncharted 4 bio vec 5x na snizenju, i Uncharted collection sa cele 3 igre.

Ali to nije cena koju mora da platis. Preko G2A UK kodova, trenutno 30 funti kod koliko je na UK store-u, kosta 24e...

https://www.g2a.com/playstation-network-gift-card-25-gbp-psn-united-kingdom-i10000067097011
https://www.g2a.com/playstation-network-gift-card-5-gbp-psn-united-kingdom-i10000067097002

Podelis tu cenu na nosoca i guesta, eto prhvatljive cene za standalone DLC.

J&D dobije li se sva 4 djela ? Ako je bolje da potrcim sa pre ordam.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kad smo vec kod pre ordera, posto sam novi u ovome, da li ce cijena od 60 dolara za fifu 18 biti veca kad izadje igra ili je to to. I kad bi se realno za nju mogla ocekivati prva snizenja
I da li se isplati dati jos 20 dolara vise za ovaj ronaldo pak gdje se narednih 20 nedjelja dobija neki jumbi gold pak svake nedjelje. Izlaze li ti dodaci naknadno uopste da bi se.mogli uzeti posebno?

Poslednja izmena:
J&D dobije li se sva 4 djela ? Ako je bolje da potrcim sa pre ordam.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I da se odreknu mogucnosti da kesiraju na remasterima ostala 3 dela... Not very likely...

Samo U:TLL i Jak and Daxter Precursor Legacy HD, kao sto sam i naveo.. Reci 15-20h gameplaya za 30e, give or take 5e gore dole...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno