Bryan Fury
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.04.2005
- Poena
- 630
Stavio sam hellblade da se skida i zauzima samo 14gb ...
To je bas bas malo za standarde novijih igara...
Rekli su još ranije da je u pitanju "pola igre za pola para"
Taj rad.Uncharted: The Lost Legacy će biti verovatno nešto preko 10h.
I da, bice full Uncharted igra - 10-12h.
Za 14h ce moci da se igra,pa cemo da vidimo...nadam se da nije neki shit 😀
Znam za UK Amazon, naručio od njih dosta puta, moglo je jos davne 2010te kada sam prvi put uzeo od njih. Inače ja uzeo U4 deluxe verziju kada je izasla igra očekujući da ce baciti neki sitan dlc u paketu, kad ono U:LL skoro cela igra [emoji4]Sada kada smo vec pokrenuli pricu... U:LL izlazi 23.8, gledam boxed verzija moze da se naruci preko par sajtova u UK za ~28e + shipping (amazon.co.uk ->30e)... ^^ a dobija se i Jak and Daxter Precursor Legacy hd/remaster digitalni kod uz igru.
+Edit:
Well, f-me.. Pao je instant pre-order...Pogledajte prilog 234298
Edit2:
@fain2daniel
UK Amazon takodje isporucuje i ka zemljama "danskih kaubojskih i svedskih akcionih" filmova (if you know what i mean 😉 ) - odnosno prihvataju pre-order za ovo, sto mi je cudno jer sam mislio da su pre-orderi zakljucani po regijama kod Amazona (zbog cene)
3-5 dana je delivery time u mom slucaju... 🙂
Javljaj utiske 🙂
Ne pričaj svašta. Da je full Uncharted igra ne bi preporučena maloprodajna cena bila 40$€ već 60$€. Igra je prvenstveno trebala da bude običan DLC ali je postala više i veće od toga i zato će ići kao stand alone igra.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Pre-order cena je inace bila izmedju 39e i 45e, ovo sto sam ja nasao je mozda cista slucajnost.
Sami devovi su rekli (na prezentaciji gameplaya) da ce igra biti dugacka izmedju 10 i 12h. Takodje je kanal PlaystationAccess to potvrdio prilikom pokazivanja onog 12o minutnog gameplaya pre mesec dana.
Podseti me jos jednom koliko je dugacak bio Uncharted 1 i 2, tj koliko je trebalo za prelazak?
Naravno treba se ograditi, mozda i gresim, mozda ce i biti "DLC" od nekih 6h max.
A mozda su ipak odlucili da obore cenu jer Drake nije glavni protagonista i kao sto rekoh ova igra im vise sluzi kao "opipavanje pulsa" fanovima fransize za druge "story lines" u istom univerzumu...
J&D dobije li se sva 4 djela ? Ako je bolje da potrcim sa pre ordam.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari