Bryan Fury
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.04.2005
- Poena
- 630
Dobro je, nisam onda jedini koji uzima. 😀 Ne znam šta da očekujem od "pola igre" kako su je najavili, ali valjda su bar tu jednu polovinu pošteno odradili. 🙂
Pilac moze jedno pitanje? Imam slican stand za punjenje za 2 ps3 kontrolere 2 move sa kuglicom i 2 move za kontrole. Posto prelazim na ps4 da li mozda znas da li su konektori za punjenje isti na ps3 i ps4 kontroleru.
Mislim da ukupno u svim mojim W3 prelascima imam oko 300h u igri. Od svih tih sati Gwent nisam ni minut odigrao 😀
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Sta je sa levelom High road na Crash 1 ,ovoliko se nisam ni napatio s dark soulsom .Vec 2-3 sata nemogu gold relic dobiti
Još gore je bilo to što ako se izgine posle "check pointa", sve skupljene kutije do njega se više ne računaju. Ne znam da li je isto tako i sada na PS4?
Nego, čudi me da niko do sada nije spomenuo Final Fantasy 7 Remake, ili mi je promaklo. 😉
Neka rade šta hoće i koliko hoće, samo da bude dostojna originalu (u šta čisto sumnjam).Može se jedino spomenuti da neće izaći u skorijoj budućnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari