Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U last of us-u moze da se zadje u svako cose,a na kraju igre se osvoji maksimum 10 trofeja haha... ako i toliko. Ja sam licno 4 hahaha

Nioh vredi tih 24 funti... Odlicna igra stvarno.

Moras TLOU preci jedno tri puta ako se dobro secam za sve trofeje. I onda jos MP deo :D

Fala za Nioh preporuke. Moram da se preracunam da li vredi posebno dlcove kasnije.

A za tlou steta sto smaraju sa mp za platinu, ono je grind a igraca jedva.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

^ Zar Nioh ne treba da izadje u nekoj GOTY/Deluxe verziji sa svim DLC-ovima krajem godine? Ili se ja to tripujem da sam procitao negde...

Edit:

Pitam jer i ja ga imam na wishlisti i razmisljam da sacekam onaj Sony event ili krajem godine pa da uzmem u paketu sa jos nekoliko igara. (mada i ovako hrckarim i imam previse a vremena za igre i ne bas toliko).

A od popusta koji su iskocili danas, Samo Hitman Season 1 deluje ok. Za ostatak cekam vece popuste... :)

Poslednja izmena:
Meni se hitman kao velikom fanu lika i dela,nije svideo.

Jedva sma cekao da ga igram,a onda hladan tus...

Bilo mi je zabavno jer ima hiljadu mogucnosti da resis misiju,ali ipak...

Slazem se za hitmena,iskoristio ovaj popust i uzeo sa kompletnom prvom sezonom ali posle prve misije mi je nekako meh, nemam pojma, nešto me ne vuče da igram. Inače probao malo JC3 danas,može da prođe ali ništa specijalno.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Sve zavisi valjda sta ti legne u datom trenutku... :) Verujem doduse da ne moze da bude losiji od Absolution-a (Blood Money i dalje najbolji, mogao bih i njega da obrnem.)

Meni je Uncharted serijal legao kao budali samar. Trenutno mi HZD disk od druga stoji na standby-ju a u planu mi je ili on ili TLOU. Mada razmisljam da odigram TLOU sada a posle se bacim na GTA V i eventualno pazarim i odigram standalone U:LL. A HZD nabavim i odigram zajedno sa ekspanzijom krajem godine...

Iskreno cupka mi noga jer u ovo vreme obicno obrnem ME1 i 2 (a gledam nesto i ka ME:A, ali za onakav shitfest mi se ne daju 40e). Za utehu mozda konacno okrenem 3jku. xD

Evo ja bas sad igram Mass Effect Andromeda, inace to mi je prva igra koju sam nabavio i zaigrao na PS4 ;)

Igra je daleko od "shitfesta" kako si je izvoleo nazvati , inace neki moji prvi utisci nakon neka 3 sata igranja su pozitivni.
Mislim da generalno ko voli naucnu fantastiku, svemirsku avanturu i ko je voleo originalnu trilogiju svidece mu se i Andromeda, nego samo ne treba biti nerealan sa ocekivanjima, generalno ne treba ocekivati od igre da predstavlja nesto revolucionarno kao sto je svojevremeno predstavljao kec kada se pojavio (inace tokom igranja ume nekad da se javi onaj "deja vi" osecaj vec vidjenog, takodje treba malo i vremena da se naviknemo na novu galaksiju, novog protagonistu, nove likove.........itd, ali svakako igri treba dati sansu) , vec igru treba tretirati samo kao jos jedan nastavak u serijalu (nikako kao neki "reboot" serijala, ponovno kretanje od nule i slicno )i kao takvoj joj i pruziti sansu i verujem da uz neka umerena ocekivanja igra mnoge pozitivno iznenaditi.

Fala za Nioh preporuke. Moram da se preracunam da li vredi posebno dlcove kasnije.

Meni je Nioh pojeo živce samo tako, nisam do tada imao prilike da igram nešto gde zagineš čim te neko mrko pogleda. :D Tako da osim ako nisi baš verziran igrač sličnih naslova bolje prvo osnovnu verziju, a dlc-ove kasnije.

Evo ja bas sad igram Mass Effect Andromeda, inace to mi je prva igra koju sam nabavio i zaigrao na PS4 ;)

Igra je daleko od "shitfesta" kako si je izvoleo nazvati , inace neki moji prvi utisci nakon neka 3 sata igranja su pozitivni.
Mislim da generalno ko voli naucnu fantastiku, svemirsku avanturu i ko je voleo originalnu trilogiju svidece mu se i Andromeda, nego samo ne treba biti nerealan sa ocekivanjima, generalno ne treba ocekivati od igre da predstavlja nesto revolucionarno kao sto je svojevremeno predstavljao kec kada se pojavio (inace tokom igranja ume nekad da se javi onaj "deja vi" osecaj vec vidjenog, takodje treba malo i vremena da se naviknemo na novu galaksiju, novog protagonistu, nove likove.........itd, ali svakako igri treba dati sansu) , vec igru treba tretirati samo kao jos jedan nastavak u serijalu (nikako kao neki "reboot" serijala, ponovno kretanje od nule i slicno )i kao takvoj joj i pruziti sansu i verujem da uz neka umerena ocekivanja igra mnoge pozitivno iznenaditi.

Naravno, nekome legne nekome ne, stvar je prilicno individualna, ali mi je interesantan ovaj tvoj odgovor koji mozes da primenis na bilo koju igru, i cim neko kaze losa igra odma se to pretvori u visoka ocekivanja. Moje iskustvo sa Andromedom je da sam posle tih 3 sata igranja trazio da mi vrate pare, pa kad su to odbili, sam proveo 30ak sati u igri, da predjem barem taj main story. Posto sam igru uzeo kao preorder, igrao sam od prvog dana, i kao neko ko igra Bioware igre primetio sam osetno slabije animacije lica u dijalozima, koji su vazan elemenet Bioware igara. Bukvalno je bilo likova kojima se ne pomera lice, samo usta. Dijalozi su nespretno napisani, jednostavno nakon nekoliko dijaloga, vise karaktera mi je ubilo zelju da nastavim da razgovaram sa njima. Ovde se nr radi o tome da sam ja imao ocekivanja, ovo je tehnicki nedostatak, kao i kada se trci sa karakterom on cucne i to izgleda smesno, to ne bi trebalo smelo da izadje kao finalna verzija igre i nema veze sa mojim ocekivanjima. Mislim da se najvise ljudi i zalilo na te tehnicke nedostatke igre, a prica i univerzume, nekome se dopadne nekome ne, meni je glavna mislija bila dovoljno interesantna da igru predjem do kraja. Sada su neke tehnicke elemente popravili i pokusavao sam sebe da nateram da obrnem jos jednom ali me vrlo brzo prodje zelja. Na kraju krajeva, inicjalni utisak igraca i kriticara mozda jeste bio prenaglasen, igra nije najlosija igra ikada napravljena, ali i sam Bioware je kasnije priznao da je igra pa, u najmanje ruku nedovrsena. EA je zbog toga cak ugasio Bioware Montral studio koji je radio na Andromedi, odnosno pripojio ga je drugom studiju (Motive) koji sada radi na Battlefront II. Kako stvari stoje nece razvijati novi sadrzaj za Andromedu (DLC) kao sto je to obicaj, a to sigurno nije zato sto su moja ocekivanja bila velika.

Meni je Nioh pojeo živce samo tako, nisam do tada imao prilike da igram nešto gde zagineš čim te neko mrko pogleda. :D Tako da osim ako nisi baš verziran igrač sličnih naslova bolje prvo osnovnu verziju, a dlc-ove kasnije.

Ma volim taj zanr i takve igre (napamet naucio vec ds1/ds2/bb/lotf), imam u medjuvremenu kupljene ds3/surge pa i jos jednom lotf za platinu i svoju dusu, al reko dal vredi za ove pare da se uzme bez dlc-eva, samo vidim da su 2 vec izasla pa cu da stavim to na cekanje.

Naravno, nekome legne nekome ne, stvar je prilicno individualna, ali mi je interesantan ovaj tvoj odgovor koji mozes da primenis na bilo koju igru, i cim neko kaze losa igra odma se to pretvori u visoka ocekivanja. Moje iskustvo sa Andromedom je da sam posle tih 3 sata igranja trazio da mi vrate pare, pa kad su to odbili, sam proveo 30ak sati u igri, da predjem barem taj main story. Posto sam igru uzeo kao preorder, igrao sam od prvog dana, i kao neko ko igra Bioware igre primetio sam osetno slabije animacije lica u dijalozima, koji su vazan elemenet Bioware igara. Bukvalno je bilo likova kojima se ne pomera lice, samo usta. Dijalozi su nespretno napisani, jednostavno nakon nekoliko dijaloga, vise karaktera mi je ubilo zelju da nastavim da razgovaram sa njima. Ovde se nr radi o tome da sam ja imao ocekivanja, ovo je tehnicki nedostatak, kao i kada se trci sa karakterom on cucne i to izgleda smesno, to ne bi trebalo smelo da izadje kao finalna verzija igre i nema veze sa mojim ocekivanjima. Mislim da se najvise ljudi i zalilo na te tehnicke nedostatke igre, a prica i univerzume, nekome se dopadne nekome ne, meni je glavna mislija bila dovoljno interesantna da igru predjem do kraja. Sada su neke tehnicke elemente popravili i pokusavao sam sebe da nateram da obrnem jos jednom ali me vrlo brzo prodje zelja. Na kraju krajeva, inicjalni utisak igraca i kriticara mozda jeste bio prenaglasen, igra nije najlosija igra ikada napravljena, ali i sam Bioware je kasnije priznao da je igra pa, u najmanje ruku nedovrsena. EA je zbog toga cak ugasio Bioware Montral studio koji je radio na Andromedi, odnosno pripojio ga je drugom studiju (Motive) koji sada radi na Battlefront II. Kako stvari stoje nece razvijati novi sadrzaj za Andromedu (DLC) kao sto je to obicaj, a to sigurno nije zato sto su moja ocekivanja bila velika.

+1 Hvala ti sto si me postedeo kucanja. Takodje ovo za DLC je cini mi se prvi put da se dogodilo jednoj Bioware igri jos od Jade Empire i 2006 ako se ne varam?

Svaka sledeca igra od ME3 (zajedno sa njom) koja je izasla iz Bioware-ove kuhinje je kvalitativno losija i losija, lowpoint im se ne nazire (ne bi me cudilo da sa ovom kopijom Destiny-ja koju trebaju da izbacu valjano "zamazu" motku). I ruku na srce ono sto sam video od bagova i animacija pri izlasku jeste bio pravi "shitfest", ali su ispeglali poprilicno sa apdejtovima.

Iako MEA tretiram kao nezavisnu tvorevinu/offspin originalne trilogije, nemam neka ocekivanja vec samo kao ljubitelj sci-fi zanra bih sa MEA da "pocesem svrab".

Ali opet verujem da bih za 40e i Uncharted Lost Legacy recimo mnogo bolje prosao za ulozeno/dobijeno. :) Cim bude cena ME:A spala na 20ak, najverovatnije cu je uzeti.

Ipak Naughty Dog je Naughty Dog.Da izbace ne znam koju igru,kupio bih je,znam da je u pitanju cisti kvalitet.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Nije losa Andromeda.
Apsolutno najlepse predele sam video u toj igri.
Prica je dobra i gameplay... e sad to sto su likovi izopaceni ne bi trebalo da vam predstavlja problem jer je grafika i gameplay dobri. Face ko face...ko ih ****,ja ih nisam ni zagledao.

Kakashi, Yojinbo :

Dobro sad sto se tice tih silnoh bagova ja ih nisam primetio , jer proslo je vec vise od 4 meseca od izlaska igre i verovatno su to u medjuvremenu ispeglali onim patchevima, znam da pre neko sto sam poceo da igram skinuo sam neki update za igru koji je bio oko 3,4 gb negde.
Doduse face deluju malo plasticno, ali rekao bi samo kod ljudskih likova dok face vanzemaljskih likova su dosta bolje i lepse odradjene, ali opet nije ni to faktor koji nesto mnogo utice na samo igracko iskustvo, pogotovo sto veci deo igre likovi nose kacige.

Inace Tojinba dobro rece, kao ljubitelj sci fi zanra , inace i ja sam prvenstveno nabavio igru kao ljubitelj SF zanra, jer zaista kakva god Mass Effect Andromeda bila ipak nema konkurenciju i prakticno je jedina igra ovog tipa.
Doduse ima rpg i "open world" igara koliko oces, ali pravih svemirskih avantura sa izgradjenim i razradjenim univerzumom, ciji je akcenat na prici i na likovima nema uopste, iskreno to je i meni malo cudno i ne znam ni ja zastoje to tako, ali tako je kako je.

Doduse skinucu verovatno kad me ne bude mrzelo i Star Trek Online jer vidim da je besplatan, mada generalno nisam nikad igrao nit sam fan MMO igara.

Imam jedno pitanje za iskusne...
Imam Just Cause 3 na disku + Season Pass kupljen digitalno, to sve radi super. Sada je istovremeno ta igra free i na PS+. Kako da izvedem kupovinu digitalne igre a da i dalje sve nastavi da radi kao i do sada? Cilj mi je da ne moram da guram disk u drajv, kad već mogu da biram. Znači da li treba deinstall pa install, ili je dovoljno samo da je stavim u shopping cart pri čemu neće ni krenuti download jer je već instalirana, ili nešto treće?

dkrstic ,igra mora biti iz iste regije US ili EU ,ako nije moraces je ponovo istalirat.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Koristi li neko produzni usb za punjenje ds4 ? Ili mozda adapter od mobilnog ? Uzeo danas 50" tv, povlacim se u garnituru al je kbl preko sobe malo problem :) Da li je bitna voltaza ?

Ja koristim od mobilnog i radi bez problema.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Kod mene isto brzi punjač od tableta sa 2m kabla iza ugaone ( provukao kabal kroz ugaonu direktno pored sedišta i izvlacim/uvlačim kabal po potrebi ) za sve gedzete + ds4.Mada sve regularno puni i sa bilo kojim klasičnim power bankom.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Mazi7

Na kojoj udaljenosti igras taj 50'' ?

Ne zrace ovi novi TV,ali imam osecaj da sam sjebao jedno oko zbog preblizog sedenja :D

Mada cesto igram iz kreveta u lezecem polozaju gde su mi oci napregnute jer su mi poluotvorene pa moguce da je to,kao kad se citaju knjige iz lezeceg stava pa vid ode u krasni u 99% slucajeva...

Jos nisam cuo da je neko sjebao vid gledajuci u veliki tv. Pre ce biti da vam vid strada od mobilnih telefona...

43" na 1m :) A kad se ukocim iz fotelje pa se nagnem mislim da ima pola metra jer se fokusiram na centar haha.

Sad eto ima 2.5m iz ugaone, naravno ne prija mi, nije to to hocu da mi radar bude veci u Witcheru :) Ali stvar navike. Cisto sumnjam, ja sam 3 godine na 32" igrao PC na pola metra I manje. Vise mi ocnih problema pravi alergija na polen :)

A za punjenje koristicu mobilni adapter onda, 5v 1A.

Poslednja izmena:
PA kazem..pre ce biti zbog polozaja ociju.

Mada i ja sam alergican na polen :O ,mozda je i meni od toga ovih dana.

No nebitno,nece niko da kupi Crash koji prodajem pa sam resio da ga platinujem... Srecno mi bilo :D

Tv treba da bude udaljen onoliko koliko normalnim vidom treba da vidis ceo tv tj sadrzaj. Ako ti oci setaju levo desno da bi sve ispratio nije dobro. Ako pak vidis oko tv-a ostale uredjaje znaci da treba prici ili kupiti veci tv :)

Jel uzima neko Hellblade? Čini mi se podjednake šanse da bude nešto genijalno ili teško s... :d

Uzimam ja,javicu utiske odmah prvi dan... (ako se nadje guest tamo na razmeni,ja uzeo nosioca pre nedelju dana i nema nikog da kompletira sher...bezveze)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno