DieH@rd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2008
- Poena
- 495
Nioh "samo" 24 funti. Zna li neko dal vredi base game bez deluxe verzije ?
Vredi itekako, igra je ogromna i bas je hardcore. Odlican combat engine i naravno velik omaz Souls zanru.
Nioh "samo" 24 funti. Zna li neko dal vredi base game bez deluxe verzije ?
Fala za Nioh preporuke. Moram da se preracunam da li vredi posebno dlcove kasnije.
Evo ja bas sad igram Mass Effect Andromeda, inace to mi je prva igra koju sam nabavio i zaigrao na PS4
Igra je daleko od "shitfesta" kako si je izvoleo nazvati , inace neki moji prvi utisci nakon neka 3 sata igranja su pozitivni.
Mislim da generalno ko voli naucnu fantastiku, svemirsku avanturu i ko je voleo originalnu trilogiju svidece mu se i Andromeda, nego samo ne treba biti nerealan sa ocekivanjima, generalno ne treba ocekivati od igre da predstavlja nesto revolucionarno kao sto je svojevremeno predstavljao kec kada se pojavio (inace tokom igranja ume nekad da se javi onaj "deja vi" osecaj vec vidjenog, takodje treba malo i vremena da se naviknemo na novu galaksiju, novog protagonistu, nove likove.........itd, ali svakako igri treba dati sansu) , vec igru treba tretirati samo kao jos jedan nastavak u serijalu (nikako kao neki "reboot" serijala, ponovno kretanje od nule i slicno )i kao takvoj joj i pruziti sansu i verujem da uz neka umerena ocekivanja igra mnoge pozitivno iznenaditi.
Meni je Nioh pojeo živce samo tako, nisam do tada imao prilike da igram nešto gde zagineš čim te neko mrko pogleda.Tako da osim ako nisi baš verziran igrač sličnih naslova bolje prvo osnovnu verziju, a dlc-ove kasnije.
Naravno, nekome legne nekome ne, stvar je prilicno individualna, ali mi je interesantan ovaj tvoj odgovor koji mozes da primenis na bilo koju igru, i cim neko kaze losa igra odma se to pretvori u visoka ocekivanja. Moje iskustvo sa Andromedom je da sam posle tih 3 sata igranja trazio da mi vrate pare, pa kad su to odbili, sam proveo 30ak sati u igri, da predjem barem taj main story. Posto sam igru uzeo kao preorder, igrao sam od prvog dana, i kao neko ko igra Bioware igre primetio sam osetno slabije animacije lica u dijalozima, koji su vazan elemenet Bioware igara. Bukvalno je bilo likova kojima se ne pomera lice, samo usta. Dijalozi su nespretno napisani, jednostavno nakon nekoliko dijaloga, vise karaktera mi je ubilo zelju da nastavim da razgovaram sa njima. Ovde se nr radi o tome da sam ja imao ocekivanja, ovo je tehnicki nedostatak, kao i kada se trci sa karakterom on cucne i to izgleda smesno, to ne bi trebalo smelo da izadje kao finalna verzija igre i nema veze sa mojim ocekivanjima. Mislim da se najvise ljudi i zalilo na te tehnicke nedostatke igre, a prica i univerzume, nekome se dopadne nekome ne, meni je glavna mislija bila dovoljno interesantna da igru predjem do kraja. Sada su neke tehnicke elemente popravili i pokusavao sam sebe da nateram da obrnem jos jednom ali me vrlo brzo prodje zelja. Na kraju krajeva, inicjalni utisak igraca i kriticara mozda jeste bio prenaglasen, igra nije najlosija igra ikada napravljena, ali i sam Bioware je kasnije priznao da je igra pa, u najmanje ruku nedovrsena. EA je zbog toga cak ugasio Bioware Montral studio koji je radio na Andromedi, odnosno pripojio ga je drugom studiju (Motive) koji sada radi na Battlefront II. Kako stvari stoje nece razvijati novi sadrzaj za Andromedu (DLC) kao sto je to obicaj, a to sigurno nije zato sto su moja ocekivanja bila velika.
Ista je regija i na disku i dig, eu. Šta onda?dkrstic ,igra mora biti iz iste regije US ili EU ,ako nije moraces je ponovo istalirat.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari