Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ng+ u svim Souls igrama je sprdnja 10 puta veća nego kad se igra prvi put. DS3 sam prešao za 3 i po sata u NG+++ da bih dobio poslednji ačivment.

Mozda. U ds igrama volim sto moze DMG da se vidi na Boss-u, ovde sa ili bez moras 100 puta hit. Tako da je apsolutno isto da li je ng ili ng+, a sve ostalo se moze speedrun kako u DS tako i u BB. I ja sada opalim zvono od lampe pa speed-am do boss-a i onda upadnem coop jer mi nekako nah. A kad stignem do poslednjeg boss-a farmacu levele i onda dlc.

Poslednja izmena:
DLC sam igrao na NG+ i delovao mi je dosta teško, pomučio sam se da pređem pošteno. Nisam ga igrao u NG jer sam zaboravio da nema Free Roam. Al mislim da si ti debelo nešto promašio jer je 19 sati baš malo, čini mi se da sam ja igrao to dosta duže.

Uzeh ovaj Knack,svidja mi se za sad.
Za kompletiranje platine treba oko 25+ sati,tako da duzina je bas po meri.

Jedno pitanje... Ako oću coop mode, da li moram da kreiram drugog usera? Trenutno imam samo jednog, na uk. Da li moze drugi da bude na us i da radi local coop mode?
Za local co-op ne moraš da praviš PSN nalog. Dakle dovoljno je da napraviš nalog na samoj konzoli.

Planiram da uzmem PS4 i jedna od igara koje bih odigrao je Rise of the tomb raider.Medjutim,citao sam da na obicnom PS4 ima dosta input laga dok na ps4 pro to nije slucaj.Kako je kod vas?Uzimam obican PS4.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Ma kakav lag, radi odlicno ROTR i na obicnom ps4 i izgleda odlicno. Slobodno kupuj :)

Za local co-op ne moraš da praviš PSN nalog. Dakle dovoljno je da napraviš nalog na samoj konzoli.

Hteo sam splitscreen na SW Battlefront da probam i stalno me baca da otvorim na psn account novi. Moze li neko da napise postupak za splitscreen na sw bf kako treba?

Napravi još jedan nalog za drugog user-a i to je to. Naravno da će ti igra tražiti da se drugi user uloguje kada je igra MP only, tj oslanja se na internet.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ng+ u svim Souls igrama je sprdnja 10 puta veća nego kad se igra prvi put. DS3 sam prešao za 3 i po sata u NG+++ da bih dobio poslednji ačivment.

Mozda. U ds igrama volim sto moze DMG da se vidi na Boss-u, ovde sa ili bez moras 100 puta hit. Tako da je apsolutno isto da li je ng ili ng+, a sve ostalo se moze speedrun kako u DS tako i u BB. I ja sada opalim zvono od lampe pa speed-am do boss-a i onda upadnem coop jer mi nekako nah. A kad stignem do poslednjeg boss-a farmacu levele i onda dlc.

Omašio si ti pola opcionih lokacija... na većinu se stiže na nesvakidašnji način... uostalom kao i u DLC. Puno sreće sa istim na NG+ :D Još verovatno nisi igrao ni Chalice Dungeons :) A dal je realno da nisi znao pre kupovine da ima toliko outfita i oružja koliko ima pa se na to žališ :) The Old Hunters ima gomilu novih oružja, ne zna se koje je bolje. Za platinu ti treba da završiš bar ng ++

Moze platina ng I u ng+ samo oruzje buy. Ali ici cu ng+ konplet uz guidove. Ispao sam iz fore za ovakve igre izgleda. Vidim sada sve opcione bossove.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Moze platina ng I u ng+ samo oruzje buy. Ali ici cu ng+ konplet uz guidove. Ispao sam iz fore za ovakve igre izgleda. Vidim sada sve opcione bossove.

Tri kraja moraš videti za platinu, ne mora ng++ ali tri puta moraš završiti igru. Samo je meni lakše da igram ng++++ nego da započinjem svaki put novu igru.

Dajte neku igru gde se treba dobrano pomuciti za platinu?
I jel igrao neko ove DLC-eve koji su dolazili uz WD2,kakvi su utisci?

Poslednja izmena:
Dajte neku igru gde se treba dobrano pomuciti za platinu?
I jel igrao neko ove DLC-eve koji su dolazili uz WD2,kakvi su utisci?
WD2 dlc je smešno lak nekoliko sporednih misija i cao, dobija se Tesla auto u jednoj misiji koji je odličan auto.. nista specijalno sto se priče tiče.

Sta ja znam lake platine FC4 i Primal, The Order, WD1, Ratchet&clank i sl.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala ti za WD2,necu onda ni da uzimam...
Sto se platine tice,mislio sam jel znate neku igru gde nije lako uzeti je :) ,a ne gde je lako.

Stigao mi ovaj mail:

Sign-In ID Change

This e-mail confirms that the sign-in ID (E-mail Address) for your Sony Entertainment Network account has been changed.

If you did not intend to change your sign-in ID, please contact Customer Service using the link provided below.

http://sonyentertainmentnetwork.com/support

Thank you,
The Sony Entertainment Network Team

Nisam ja menjao nista. Ovaj link gore ne radi, support chat fckng ne radi, a ja na poslu, bice da je neko hakova nalog ili ko zna...Za reset passworda kaze da ta adresa ne postoji!

New game 4+ konkretno ova 4 plusa :)
Poceo ja ng.. obaj saw clever ubija kolko je dobar, vec dobijam ameliu. Jedina mana sto mi Eileen pala u fajtu ali uzeo badge. Ako fali za trofej u ng+ cu je navlaciti na prvom sponu. Sada itekako igra dobija na tezini I uzivanju. A I kapiram mape sada daleko bolje.

Stigao mi ovaj mail:

Sign-In ID Change

This e-mail confirms that the sign-in ID (E-mail Address) for your Sony Entertainment Network account has been changed.

If you did not intend to change your sign-in ID, please contact Customer Service using the link provided below.

Thank you,

Nisam ja menjao nista. Ovaj link gore ne radi, support chat fckng ne radi, a ja na poslu, bice da je neko hakova nalog ili ko zna...Za reset passworda kaze da ta adresa ne postoji!

Kao sto sam vec mnogo puta rekao,

KORISTITE 2-STEP AUTHENTICATION!!!

Sa njime niko ne moze da vam pristupi accountu ako ujedno nema pristup vasem mobilnom telefonu.

Upravo to i odradio, ne bi da se zezam...

Stigao mi ovaj mail:

Sign-In ID Change

Thank you,

Kao sto sam vec mnogo puta rekao,

KORISTITE 2-STEP AUTHENTICATION!!!

Sa njime niko ne moze da vam pristupi accountu ako ujedno nema pristup vasem mobilnom telefonu.

Kako da dodam mobilni kad nema Srbije? Prvo traži country code... preko Ps4 probavam.

Iz browser-a sa kompa odradi. Ima Srbijana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ili odradi na mail-u na koji ti je vezan PS nalog.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Stavi fiksni

Izvini sporije cu sledeci put.

Hteo sam samo da ispunim kvotu od 1000 postova, sad sam miran.

Salimo se malo, sto uvek neka ozbiljnost ;)

Poslednja izmena:
Ja nažalost ne mogu to da uradim ni na mailu, ni na Sony nalogu. Jednostavno mi jako cesto ne stižu poruke iz inostranstva, tj češće ne stižu nego što stižu. Skoro su mi stigle, kad mi je bilo jako bitno da bih uspeo da se ulogujem na nekom ewalletu, a za ovo ne znam, sta cu

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno