Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aham..ok ,hvala ti,nisam znao,mislio sam da je kao kod kompa :D
Svakih 3-4 meseca izduvavam kompresorom koliko se puni prasine -.-

Aham..ok ,hvala ti,nisam znao,mislio sam da je kao kod kompa :D
Svakih 3-4 meseca izduvavam kompresorom koliko se puni prasine -.-
Izduvaj i konzolu kompresorom onda ( ja tako radim jednom godišnje na ps3/4 i par laptopa ) Naravno umeren pritisak vazduha. Moj kum jednom prilikom dezintegrisao kuler na laptopu sa kompresorom. [emoji4]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ko se pretplati na PS+ do kraja juna dobija Battlefront Premium Package [full PSN code] direktno od Sony-a. Vazi samo za korisnike koji trenutno nisu PS+ pretplatnici.

Šta to znači tačno? Biće mu dostupan i nakon isteka PS+ pretplate?

Sent from my iPhone using Tapatalk

To što je napisao. Dobiješ kod na mail, koji redeemuješ na svom nalogu i igra ti se vezuje za taj nalog. Navodno važi samo za EU tj UK PS+.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Naravno da igra ostaje za stalno na tvom nalogu i dostupna je i posle isteka ps+ pretplate.

Ali je ne možeš igrati obzirom da je MP igra.

Aha. Only MP game. Nov sam u PS4, a igre "zabatalio" odavno pa nemam pojma da je MP only igra. :)

Hvala za info svima :)

Nema šta da se odigra :D

Izduvaj i konzolu kompresorom onda ( ja tako radim jednom godišnje na ps3/4 i par laptopa ) Naravno umeren pritisak vazduha. Moj kum jednom prilikom dezintegrisao kuler na laptopu sa kompresorom. [emoji4]

Znam taj osecaj ,dok sam bio manji odvaljivao sam sve i svasta na kuciste :d . Sad samo lagan pritisak. Hvala i tebi,izduvacu ponekad u 5-6 meseca...

Ko se pretplati na PS+ do kraja juna dobija Battlefront Premium Package [full PSN code] direktno od Sony-a. Vazi samo za korisnike koji trenutno nisu PS+ pretplatnici.
Ko želi SW: Battlefront, mora da ima nalog jedne od ovih zemalja:

This promotion is only available in the following Stores: Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, India, Ireland, Israel, Italy, Kuwait, Lebanon, Luxembourg, Malta, Netherlands, New Zealand, Norway, Oman, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Russia, Saudi Arabia, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, UAE, Ukraine, United Kingdom.

Da taj naslov nema sp kampanju, jedini razlog zašto nisam ni odigrao tu igru.

Zar nije bolje vacuum blag pritisak ? Mislim realno svakog dana je dovoljno da se predje prstom sa strane bar na slimu gde su intake fanovi, iza i ne moze da ima prasine. Ovako samo nagura prasinu jer ipak nije to otvoreno kuciste da vidis gde tacno odlazi prasina.

Ne, isključivo kupovina godišnje pretplate (oni koji nemaju trenutno, dakle samo nova, ne produžetak).

E j.bg :D Ok shvatam nova ali reko mozda moze i neki drugi period sem godine :D

Izgleda da je na PSN-u počeo da radi neko sa ovih prostora pa preduprede sve naše ideje. LOL
Smarači. Haha

Ma ne vredi onda to, na popustina SW Premium zna biti smesan...

Ovo je pljuvanje u lice dugogodišnjim pretplatnicima iako me uopšte taj naslov ne zanima zbog nedostatka sp kampanje, ipak su ispali seljaci ali hej, sony je to.

Samo da pitam jel igrao neko "knack" , trejler mi je ok, pogledao sam par minuta neki voltru i nesto mi se ne svidja previse,a ipak mi se igra igra takvog tipa da se malo relaksiram od raznoraznih hakovanja i rokanja zivotinjskih robota iz 3000. godine :D .
Ako je neko igrao,kakvi su utisci.

Odlična igra, sličan Ratchet&clank fazon zabave mada u slabijem obliku. Radujem se nastavku koji su najavili. Podrzava co-op čini mi se 4 igrača. Zabavna igra, priča plitka ali drži pažnju.

Novi update za GTSport betu je doneo dosta finih poboljsanja [poboljsana grafika, fizika, zvukovi, customizable cockpit kamera, i dosta toga drugog]. Naraucio sam i GIMX adapter sa kojim cu najzad moci prikaciti G27 na PS4 [32€, dosta povoljnije od najnovijeg ChronuxMax-a].

XOgQB5M.gif

Da se neko ne uvredi, ja sam debelo razocaran Bloodborne-om.

Nisam ni igrao puno, prvi put ono 7-8 sati vezao i onda par dana po 2 sata.. Predjoh igru, mislim da sam sve i otkrio (osim dlc-a, nisam skapirao gde se ulazi ali nisam ni skapirao da sam na kraju igre), i nakon 19h po ovim stats-ima iz load game, ispade da sam je presao.. Level samo 65, weapon na +8 mislim.. Nisam stigao ni da malo "grindam" za levele ni da nadjem prvi put onaj materijal posle chunka.. Kapirao sam da cu da vidim bar jos 4 onih kamena iz dream-a i jos 4 nove mape. Kad ono.. kraj. Odabrao sam da me ubije, kapirao jos nije kraj ima vremena i ako se ne fajtam jer mi logicno bilo da je to u pitanju. Kad ono nema viisee.. Jeste vizuelno lepa igra, medjutim ocekivao sam malo vise DS igre posto svi stavljaju kompletnu trilogiju iza i apsolutno iza Bloodborne, dobro osim keca. Nema ni setova, nema ni puno outfita. Mislim da je sasvim nebitno i koje oruzje je u pitanju izgleda. Ocekivao sam i jace rune od onoga..
Sta znam ovo sam se presekao danas kad sam seo da se fajtam sa onim bossom gde je kolevka, dobio ga posle par puta i odjednom kraj.

Sada da pogledam kakvi su achievementi i kapiram da dobijem poslednjeg u fajtu na ng+. Da skontam i gde je DLC isto. Pa da grindam malo i farmam u mestu vise puta. Opet sam dobio Cleric Beasta ne vidim nesto deeebeelo + od tog NG+
. Sta znam sve u svemu ocekivao sam i duze a i bolje. U DS-u pogotovo dvojci iako je svima to najgori deo, je imalo puno vise mesta, dosta dinamicnije i imalo je benefita od raznih oruzja. Tako da je ovo samo meh od mene. Jedva da sam se vezao za lika, da sam ga "nasminkao" outfitom ili oruzjem :( A kupio konzolu zbog nje :) Mozda mi je i malo krivo sto nisam odugovlacio jos malo.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje... Ako oću coop mode, da li moram da kreiram drugog usera? Trenutno imam samo jednog, na uk. Da li moze drugi da bude na us i da radi local coop mode?

Ng+ u svim Souls igrama je sprdnja 10 puta veća nego kad se igra prvi put. DS3 sam prešao za 3 i po sata u NG+++ da bih dobio poslednji ačivment.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno