Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To će rešiti mnogo toga na isti način na koji rešava na pc-u, samo je ovde još značajnije.

Kad jednom postane standard, neće više biti potrebe za 30 ili 60 fps i ništa između, iako i sad ima unlocked frame rate igara.

Manji latency je takođe vrlo bitan.

Velika promena za gaming na konzolama, ali daleko je još od standarda.

A ako ja dobro shvatam kako ovo radi, ne vidim kako ne bi uticalo na probleme sa frame pacingom.

Sad mi se ne uzima tv bez ovoga, a realno ima sa dočekamo next gen dok sve to krene.

Taman će tad oled da bude po pristojnijim cenama uz hdmi 2.1 podršku.

Ili nek smisle nešto u međuvremenu, variable refresh rate je revolucija.

Poslednja izmena:
Ali dizajn težak fail sa zvucnikom pozadi nema opciju za wall mount. Na tom polju je lg i samsung pobedio bar po onome sto su prikazali na CES-u.

Sent from my D6603

Ima opciju za wall mount...

Sony TV se uzima zbog kvaliteta processinga i slike generalno.

Lg je diskutabilan, treba videti (mada im svaka čast na guranju oleda) , a Samsung nema oled televizore uopšte.

Opet cepaju marketing sa QLED nazivom za lcd televizore.

Poslednja izmena:
Znači ovaj deo od pozadi moze da se skine?

Omasio sam ja nesto.
KA_65_bty04_Side01_screenfill.jpg

Znam da nije tema ali po pitanju izgleda je LG pobedio sa debljinom svog flagshipa. Ono na zidu je perverzija.

Sent from my D6603

Svaki oled je najtanji mogući, a šta ćeš sa onim okolo je stvar odluke.

Lg je wallpaper :D

Kod sony-a zvuk iz samog ekrana :D, a ono pozadi je subwoofer.

Nadam se da može da bude i pod 90 stepeni. Pričam kao da ga kupujem :p.

Aj da vidimo cenu...

Poslednja izmena:
Da li je neko imao sličan problem? Imam dva DS4 za Pro, jedan došao uz Pro, drugi kupljen istog dana. Na jednom (ne znam koji je) se, narodski rečeno, zapeknu tasteri i to L2, R2, O a tačped pogotovu. Posle 20-tak pritisaka na svaki taster rade normalno do igram ali sutradan opet isto. Oba DS4 se koriste uporedo, stoje na istom mestu, jedan pored drugog, ne kapiram šta bi mogao biti razlog da posle mesec dana samo jedan krene tako da se ponaša. Prvih mesec dana bilo sve u redu.

Igram zadnjh dve nedelje Titanfall 2, mogu da vam kazem da je igra vrhunska, dugo nisam uzivao u multiplayer-u kao sto je ovaj, svaka preporuka :)

Da li je neko imao sličan problem? Imam dva DS4 za Pro, jedan došao uz Pro, drugi kupljen istog dana. Na jednom (ne znam koji je) se, narodski rečeno, zapeknu tasteri i to L2, R2, O a tačped pogotovu. Posle 20-tak pritisaka na svaki taster rade normalno do igram ali sutradan opet isto. Oba DS4 se koriste uporedo, stoje na istom mestu, jedan pored drugog, ne kapiram šta bi mogao biti razlog da posle mesec dana samo jedan krene tako da se ponaša. Prvih mesec dana bilo sve u redu.

Ako nisi prosuo neku kafu po kontroleru, onda reklamacija najbolje. :)

Jedno blic pitanje.

Razmisljam da kupim PS4 Pro ali me interesuje jel on podrzava tastaturu i mis najvise zbog World Of Tanks-a?

Zaboravi na miša i tastaturu na konzolama, ovo je skroz drugi koncept.

Eto, i sad će čovek da pomisli da može da igra igre tako.

Znaci ludilo :D Beli sony izgleda bas lepo!

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

A ni zbog igranja na mišu i tastaturi.

Ne kapiram što se onda ne bi samo držao pc-a...

Razlog je zbog nosenja u inostranstvo mnogo putujem

I nosices tastaturu i misa :) ?
Laptop je bolji izbor svakako.

Od verzije operativnog sistema 1.5 mis i tastatura su podrzani i za igrice. Na primer, Paragon podrzava mis i tastaturu na PS4, kao i FFXIV. Za World of Tanks nisam siguran.

Ne. Nosicu mini itx komp + tastaturu i mis)))

*** nikako da se naviknem na dzojstik

Jedni pitanje... Da li kamera koja je dosla uz PS4 pasuje uz VR? I da li PS3 motion controler radi sa VR?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno