nagard
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2004
- Poena
- 755
Svi DS4 imaju ulaz za slušalice.
Jel to više za chat?
Jel se može preko kvalitetnih hifi bubica slušati muzika tako?
Svi DS4 imaju ulaz za slušalice.
Naravno da može.
Da.Jel dobra verzija CUH 2016A?
Ovo za prekidanje zvuka preko dzojpeda audio out potvrdjujem na razlicitim bubicama i razlicitim igrama, bez pravila. Mada davno sam koristio taj fazon, mozda su i zakrpili sa novijim apdejtom.Za prvu pomoć je ok. Dosta mi je prekidao zvuk kada sam probao u4 da igram sa mojim bubicama. A i šteta je, buduci da je nd dobro odradio zvuk.
Da, prekipelo mi je pre nekih pola godine testirajuci raznorazne razer/siberia/sony/turtle Beach i sve su mi stvarale bol na slepoocnici zbog naočara.Uzeo si 9.1 sluske jel?
Ja sam na malo losijim 7.1. Da si mi blizi pa da ih uporedim. Dugo se razmisljam da predjem na njih
Slusalice koje kostaju vise nego ps4pro, sitnica.
Da li funkcionise intezina visa internet kartica za kupovinu na americkom PS store-u?
Ili najbolje da dopunim wallet preko paypala koji je vezan a istu karticu?
Ima na aliju za 13$.Ima na Amazonu ali 30e.
Kako je nekome dosadno.....Ima neko problema sa psn-om? Burazer mi javlja da mu neko "hakuje" nalog... Loguje se, Sony ga izbaci kao neko se na drugom soniju logovao... A ja ga gledam u friends, gasi se kao igra gtaV
Sent from my ONEPLUS A3003
Auh, da sam znao za ovo ne bih se ni minuta dvoumio da li Slim ili Pro da uzmemEh bre, tek sad videh da slim nema ni optički out ni analogni audio out !?!
Kako da povežem zvuk sa pojačalom koje nema hdmi ulaz?
Ima na aliju za 13$.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari