Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sve. Za chat (ako ti slušalice imaju mikrofon), za zvuk iz igre, muziku... Naravno da može.

Послато са Nexus 6P

Za prvu pomoć je ok. Dosta mi je prekidao zvuk kada sam probao u4 da igram sa mojim bubicama. A i šteta je, buduci da je nd dobro odradio zvuk.

Za prvu pomoć je ok. Dosta mi je prekidao zvuk kada sam probao u4 da igram sa mojim bubicama. A i šteta je, buduci da je nd dobro odradio zvuk.
Ovo za prekidanje zvuka preko dzojpeda audio out potvrdjujem na razlicitim bubicama i razlicitim igrama, bez pravila. Mada davno sam koristio taj fazon, mozda su i zakrpili sa novijim apdejtom.
Posle sam prešao na sonyjev 9.1 Wireless sistem i rešio muke.

Sent from my D6603

Da li funkcionise intezina visa internet kartica za kupovinu na americkom PS store-u?
Ili najbolje da dopunim wallet preko paypala koji je vezan a istu karticu?

Poslednja izmena:
Uzeo si 9.1 sluske jel?
Da, prekipelo mi je pre nekih pola godine testirajuci raznorazne razer/siberia/sony/turtle Beach i sve su mi stvarale bol na slepoocnici zbog naočara.
Rešio da testiram MDR-HW700DS model i to je to. Ostao na njima. Ništa bolje i udobnije nisam video.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Ja sam na malo losijim 7.1. Da si mi blizi pa da ih uporedim. Dugo se razmisljam da predjem na njih

Da mdr ds 6500. Zvuk je vrhunski. Sto na ps4 sto na komp. Doduse treba digital live support za pc. Kad padne malo cena mozda se ponovim ;)

Zvuk je savršen u igrama tj U4 mp osecaj dubine i nema iznenađenja protivnika od pozadi, sa strane ako je tišina i cuju se koraci.
Inače dts neo x/ X budženi 11.1 zvuk u 3D Dredd 2012 filmu je neverovatan. Odgledao jos nekoliko BR naslova sa dtsX zvukom i ono je masaža ušiju [emoji4]
DTS X/Dolby Atmos budućnost zvučnih formata.

Poslednja izmena:
Eh bre, tek sad videh da slim nema ni optički out ni analogni audio out !?!
Kako da povežem zvuk sa pojačalom koje nema hdmi ulaz?

Da, i ja sam to video tek kada sam raspakovao i povezao konzolu. Trenutno ne mogu da proverim ali me zanima da li bi funkcionisala varijanta da povežem optički izlaz TV-a sa pojačalom/risiverom?

Ja mislim da ne bi, samo iz tunera imaš out na optical. Mada možda zavisi i od tva.
Jedino da se kupi neki hdmi2av converter/repeater, pa sa jedne strane hdmi ulaz a sa druge strane hdmi izlaz i analogni rca izlazi (white+red audio, yellow video).
Jel video neko nešto slično na aliexpresu?

Until Dawn je opet na US PSN-u pao na $9.99 [$8 za PS+ pretplatnike]. Eto dobrog kandidata za one koji ne znaju gde da potrose $10 vaucer koji je Sony poslao. Ja uzeh.

Ima neko problema sa psn-om? Burazer mi javlja da mu neko "hakuje" nalog... Loguje se, Sony ga izbaci kao neko se na drugom soniju logovao... A ja ga gledam u friends, gasi se kao igra gtaV

Sent from my ONEPLUS A3003

Neka promeni pass i ostale sigurnosne detalje pa neka onda proba?

Sent from my D6603

Ima neko problema sa psn-om? Burazer mi javlja da mu neko "hakuje" nalog... Loguje se, Sony ga izbaci kao neko se na drugom soniju logovao... A ja ga gledam u friends, gasi se kao igra gtaV

Sent from my ONEPLUS A3003
Kako je nekome dosadno.....
Čisto da javim sta se desilo

Eh bre, tek sad videh da slim nema ni optički out ni analogni audio out !?!
Kako da povežem zvuk sa pojačalom koje nema hdmi ulaz?
Auh, da sam znao za ovo ne bih se ni minuta dvoumio da li Slim ili Pro da uzmem :) Srećom donesoh dobru odluku, pod obavezno mi je povezivanje sa Z-5500

Sent From My Samsung S7 using Tapatalk

Neka promeni svoju šifru od PSN naloga i rešen problem.

Послато са Nexus 6P

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno