Mozda sam ja slep, ali meni ovo izgleda isto. Jos u pokretu.....razlika je minimalna i ne vredi kupovine nove konzole ako vec imas Ps4. Za one koji nemaju Ps4, pro je ok kupovina, ali sumnjam da je neko cekao tri godine od izlaska poslednje generacije konz da bi kupio Pro.Za one sa 1080p ekranima, supersampling ce veoma fino ispeglati igre koje na PS4-u rade ispod 1080p rezolucije
Mozda sam ja slep, ali meni ovo izgleda isto. Jos u pokretu.....razlika je minimalna i ne vredi kupovine nove konzole ako vec imas Ps4. Za one koji nemaju Ps4, pro je ok kupovina, ali sumnjam da je neko cekao tri godine od izlaska poslednje generacije konz da bi kupio Pro.
Postoji razlika, ali kada se gleda na staticnoj slici i zumiras delove da bi uocio razliku. Nema tu razlike ni za 100 evra a kamoli za 200 evra, bar po meni.Izvodljivo je i na PC-u, naravno. A razlika je primetna, ko ne primecuje... ne znam sta da kazem. Da li vredi apgrejda od 200e, ne znam. To je vec dosta subjektivna stvar.
Za one sa 1080p ekranima, supersampling ce veoma fino ispeglati igre koje na PS4-u rade ispod 1080p rezolucije
Znaci ovo nije slika supersemplovana u 1080p.
Postoji razlika, ali kada se gleda na staticnoj slici i zumiras delove da bi uocio razliku. Nema tu razlike ni za 100 evra a kamoli za 200 evra, bar po meni.
Naravno da će igre biti iste (kao i cene). Pro će dobitijati patch-eve u vidu višeg nivoa detalja, više rezolucije, većeg fps-a itd...
Послато са Nexus 6P
I jos jedna vazna stvar, ima na Neogaf-u>
Kubinsky has a PS4 Pro connected to a 4k TV and posted the resulting 3840x2160p images to google, end of story.
Kubinsky shots are not downsampled to 1080p from his PS4 pro. I quoted a user saying they're downsampled to 1080p from a PS4 Pro but they aren't.
Tip koji ima PS4 Pro i koji je pustio slike sa njega je sve snimao sa 4k "opcije" TF2.
Znaci ovo nije slika supersemplovana u 1080p.
Ti si napiso da je to primer "Za one sa 1080p ekranima, supersampling ce veoma fino ispeglati igre koje na PS4-u rade ispod 1080p rezolucije". Ovo slika nije skinuta 1080p sa Proa, vec u 4k i onda u photoshopu skalirano.Pa naravno da ako ima 4K TV da nece biti nikakvog downsmplinga. Sto bi i bilo?
Ima li nekoga da je narucio Pro od ovih sa KP i koje su cene?
Vidim ima par oglasa ali svako kaze razlicito, jedan da se javim posle 10-og, drugi kaze najverovatnije 18-og, treci krajem meseca...
I meni isto tada najverovatnije, ali za 25€ manje nego koliko je u XBR shopu
Послато са Nexus 6P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari