Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala svoj četvorici. :)

Uzimam... a onda samo da dočekam još novu "četvorku"...

wy8iegW.jpg

Poslednja izmena:
ahahahahahha umro sam koliko je glupo :D :d

Vrh fora! /s

Sent from my Nexus 6P

Ako si im rekao slaninice, al' ne daju se fanovi tako lako.. [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stupid :D

Inace, izasao demo za Outlast 2 ako nekoga interesuje

Prosto mi je neverovatan ovaj deo:

Q: Does the Processor Unit support 4K and HDR pass through?

A: (...) However, HDR signals are not supported for pass through by the PU. This applies to both 1080p and 2160p HDR. If you have a HDR capable TV and want to view PS4 content in HDR, it is necessary to cable the PS4 directly to the TV.

Znači žongliranje sa HDMI kablovima kada hoćeš da pokreneš non-VR naslove u HDR mode-u. Aplauz za inženjere, nema šta.

Sa novom verzijom :D

samo PTT troskove nek plati

Toliko je dobra, A? :D zezam se malo, da ne shvatiš pogrešno. Ja inače ovako uzimam igre u zadnje vreme, 1000-2000 din, bude na K/P često. Dobije update dan-dva pre izlaska, igram igru 5-6 dana pre, tj isprobavam, posle imam full dovršenu verziju ...

Ja inače ovako uzimam igre u zadnje vreme, 1000-2000 din, bude na K/P često. Dobije update dan-dva pre izlaska, igram igru 5-6 dana pre, tj isprobavam, posle imam full dovršenu verziju ...

Nisam te potpuno razumeo? Kupuješ PROMO (jewel case) igre za 1000-2000din i to par dana pre release-a? Ili...

Sent from my Nexus 6P

^ svaka cast. Nadam se da ce se neko javiti. :)

Jednom sam ispao nekorektan, slucajno, teska situacija, bilo je nestrpljenja od druge strane. Razumno donekle, ovako kada mogu i imam, podelim.

Javio se Twi$teR i fructal ali Twi$teR je prvi pustio poruku tako da sry fructal :(

Toliko je dobra, A? :D zezam se malo, da ne shvatiš pogrešno. Ja inače ovako uzimam igre u zadnje vreme, 1000-2000 din, bude na K/P često. Dobije update dan-dva pre izlaska, igram igru 5-6 dana pre, tj isprobavam, posle imam full dovršenu verziju ...

Haha :) Ma okej je igra, samo navikao sam voznje na PC-u u stabilnih 60fps-a pa mi ovo dodje malo iritantno u pojedinim slucajevima, a i planiram da odmorim od PS4, ovo je promo cd tako da u svakom slucaju "nije za prodaju", naravno to bi neko nekom na kp uvalio ali eto da ispostujem to :)

Mene zanima nešto u vezi online igranja. Tipa kad igram divizije, gde unapred biram klub sa kojim igram, da li on gleda da nađe protivnika sa klubom približne snage kao moj ili može da mi padne bilo ko? Pitam jer svi redom samo uzimaju Real, Barsu, PSG i prošle godine ja uzmem Milan, što nije baš fer.

Nisam te potpuno razumeo? Kupuješ PROMO (jewel case) igre za 1000-2000din i to par dana pre release-a? Ili...

Sent from my Nexus 6P

Da, kad naleti uzmem tako. Što da ne jbm ga. Ipak mi niko neće dati tako nešto, znam ja da oni to dobiju za dž. Inače igre su full, nije to sad kao neki demo ili šta ja znam. Homefront Rev sam uzeo skoro mesec dana pre izlaska. Igra je bila haos, lik mi prodao za 300din. Na kraju, 5 dana pre izlaska stigao neki update od 15ak GB. Tačnije full dovršena igra. Deus EX sam isto tako pazario. Skroz full igra za 1000din. Nema razlike u odnosu na regularnu verziju od 50€.

Jasno sve sad ;) Naravno ni ja nemam ništa protiv promo verzije, baš me briga za omot i knjižice. Bitno da je igra cela i da radi :)

Sent from my Nexus 6P

Stupid :D

Inace, izasao demo za Outlast 2 ako nekoga interesuje

Outlast 2 demo bolestan u PM. Totalni True Detective Season 1 vajb, plus klasicno japansko plasenje na prepad. Bice verovatno najbolja igra ovog tipa kada izadje zvanicno, bolja i od Amnesia: Dark Descent.

Kad mi je izletelo ono u onom hodniku ... bem ti lebac... Mislim da bih ladno umro da sam igrao neku VR varijantu toga :D.
Ne volem horore ***

Mazi, hvala ti jos jednom na ovom gestu, malopre mi je kurir doneo igru. :happy:

Samo uzivaj sve najbolje :)

Posto je vezano za Dualshock 4, pitanjce.. Ako drzim dzojstik prikacenog na PC konstantno 24/7, da li baterija slabi vremenom ? Ne daje mi se trenutno za wireless adapter nit imaju neki kasvetan (bluetooth), pa mi je okej i sa kablom ali ako steti bateriji da se snalazim, fino radi touch kao mis iz kreveta :D

Sve baterije slabe vremenom šta god radio, ne verujem da nešto posebno dobijaš ili gubiš ako je nakačen na PC...

Steep Closed Alpha ključ:
BQBJ-8FNT-HGG7

Poslali mi 2 iz nekog razloga. 22GB
Ubisoft igra ali vrlo zanimljiva. Nisu ovako nešto još imali.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno