Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta sve (ponovo, po ko zna koji put) ovde neću pročitati 😀 😀 😀

Sent from my Nexus 6P

Nema šanse da to sa nalozima bude problem.

A ako pređeš na pro, ne treba ti više PS4?

Pa pc je tu za sta hoces, ako oni nude 4k gaming a sumnjam, vise su digli HDR igranje u vis, i jos ako je to sve na 30 fpsa, daj molim te.. Bar da bude sve na 60 i graficki dosta bolje pa ajde, ali ovako nzm, ja sam prvi gajio nade da ce novi sony da bude nesto, ali kako im je stream protekao i onaj ***** prezentirao vise od pola, uzas.. Nisu ni rekli sta ima unutra, samo slika, sta se stisli, nesto im ne valja, obicno vicu na sav glas i svi nasmejani, ovde predstavljene sve krs igre i gameplay nista posebno.. Daj Boze da bude nesto, kupicu odmah! 😀

Jedina razlika u starim igrama koje su prikazali je bolji AA, a to je cini se skoro nebitno

Maksiću, digni malo nivo tih komentara, ovo je slabo...

I saberi mi cene tih pc komponenta koje su "tu" da vidimo samo za koliko su tu.

Kompletan pc za 4k gaming, daj cenu.

Pošto je tu, pa da vidimo.

Ma koji 4k gaming za PC, ni pravi 1080p je neisplativ.. 😀 Brate razoracarao sam se u PRO, ocekivao sam vise i cenu od 600-700e bar.. Sad nzm sta da radim, gde ici kada dodje vreme za sledeci upgrade.. Toliko mi se svideo iPhone 7 i cekao Sony da me obraduje, kad nzm sta je ono bilo..

Pa nije valjda da očekuješ da ti ponude konzolu jačine gtx 1080 koja renderuje sve u native 4k za 400$?

I 400 je mnogo za mainstream.

Zna se šta je poenta konzola, a ne da budu pc.

Ovo rešenje koje su razvili za rendering je vrlo pametno, i pokušaj native 4k-a bi bio glup na konzolama. A izgledaće vrhunski ovako, sigurno.

Ako hoćeš te cifre i performanse, imaš pc.

Ali on nije "tu", nego isto moraš da ga kupiš za opasne pare , pošto i najmodernije igre i u 1080p prave probleme na hardveru za koji se do juče pričalo da "ubija ps4".

Poslednja izmena:
Svaka generacija od trojke ima mogucnost kacenja istog naloga.

Dakle jedan na ps3, primary, drugi na ps4 primary, i treci na Vitu, takodje primary. I to cini taj "environment".

Kada izadje pro, verovatno ce i on dobiti mogucnost da bude cetvrti u "timu", tj tako ce biti 99%.

Svaka generacija od trojke ima mogucnost kacenja istog naloga.

Dakle jedan na ps3, primary, drugi na ps4 primary, i treci na Vitu, takodje primary. I to cini taj "environment".

Kada izadje pro, verovatno ce i on dobiti mogucnost da bude cetvrti u "timu", tj tako ce biti 99%.

Ne verujem im vise nista... 🙂

Jedina nepoznanica ostaje da li ćemo dobiti 60 fps upgrade za postojeće igre, ili će to biti neki drugi upgrade...

Ma ja se nisam ni nadao da ce stvarno da igre budu u 4k jer je to nemoguce i ako budu u 30 fps-a je ****** realno. Vise sam bio da igre koje dolaze i stare preko patcha urade da budu sve na 60 fps-a kako dolikuje i sa boljom grafikom, texture itd. Ali nisam siguran da cemo to dobiti, zato se nerviram. 😀 Mislio sam da predjem na ovo, ali izgleda da 2k gaming opet dolazi u obzir.. :/

Ne pusta 4K BR diskove... Fail.

Jos ako cepe da igre budu za PRO 80e i slicno hahahahaha RIP

Frame rate je na konzola odluka developera, bira se na šta se ide.

Ima 60 fps igara koje dobro izgledaju i na konzolama.

Ali, kad su igre 30 fps, obično je i ceo game design prilagođen, pa to deluje prirodno.

Naravno da bi bilo bolje da je sve 60, ali druga je filozofija ovde.

Ali retko ćeš videti igru koja radi u 30 fps, a da je zapravo osmišljena tako da bi jedino prirodno bilo 60 u odnosu na gameplay (bar na konzolama).

Ništa, za tebe 8k or bust, svakako 😀

Jedina nepoznanica ostaje da li ćemo dobiti 60 fps upgrade za postojeće igre, ili će to biti neki drugi upgrade...

Meni je zaista nebitan fps i ne bolujem od tih tehnickih stvari kao ni ti.....
Razocaralo me je samo sto nije imalo vise informacija o VR, a sto je po mom misljenju zaista sledeci korak u igrama.......
Da li ce VR raditi i na obicnoj PS4, i kako, ili ce zahtevati nabavki PRO-a.....
Sve ostalo sluzi samo za prepucavanje po forumima, za sta stvarno nisam zainteresovan......

Da li će vr uopšte proći je velika nepoznanica, iako po meni najveće šanse ima baš ovde zbog cene svega.

To može da bude jedna od onih stvari o kojima je interesantno da se priča, da se proba po sajmovima ili kod nekog drugog, ali kad dođe do kupovine za sebe - teško (za većinu ljudi).

Ima tu mnogo problema.

A od ovoga su mnogi očekivali nešto kao e3 nivo, a ipak to nije to.

Ne može ovde da bude mnogo toga značajnog...

Evo sad bas pricaju sa programerima sta ce biti prednost na 1080p.....spominju jedino supersempling i hahahahha super smooth 30 fps

Jedina razlika u starim igrama koje su prikazali je bolji AA, a to je cini se skoro nebitno
Kad su pustili Shadow of Mordor direktno poređenje 1080p vs 1080p, bilo je tu daleko više od AA. Bilo je tu dosta efekata popaljeno. Kao kada se na pc poredi low i high.

8e9a7fae0dbf7ff979b0bf9626498fb6.jpg

9754bb793c50b2d3b661a17291aa9e58.jpg

Kakav je Big Mac 😀

Šalim se, sve je to dovoljno malo, čak i običan ps4, slim da ne pričamo....

Poslednja izmena:
Kad su pustili Shadow of Mordor direktno poređenje 1080p vs 1080p, bilo je tu daleko više od AA. Bilo je tu dosta efekata popaljeno. Kao kada se na pc poredi low i high.

Nisam bas siguran, imas upravo razgovor o tome na prezentaciji, ljudi pricaju jedino o supersemplingu i o tome da nece biti izmena u fps, posebno u MP igrama

Poslednja izmena:
Nisam bas siguran, imas upravo razgovor o tome na prezentaciji, ljudi pricaju jedino o supersemplingu i o tome da nece biti izmena u fps, posebno u MP igrama

[youtube]tuI9yUxLS6k[/youtube]
Pusti u 1080p, mada zahvaljujući yt kompresiji ne vidi se isto kao na kao tokom strima na source kvalitetu.

Na 11:40 počinje da objašnjava. Na 11:55 imaš direktno poređenje u istoj sceni. Obrati pažnju na bolje svetlosne efekte, na gustinu trave i ostale efekte.

Poslednja izmena:
[youtube]tuI9yUxLS6k[/youtube]
Pusti u 1080p, mada zahvaljujući yt kompresiji ne vidi se isto kao na kao tokom strima na source kvalitetu.

Na 11:40 počinje da objašnjava. Na 11:55 imaš direktno poređenje u istoj sceni. Obrati pažnju na bolje svetlosne efekte, na gustinu trave i ostale efekte.

U pravu si, ali to je samo za Paragon (koga to interesuje), za ostalo je samo receno da je uradjen supersampling. Po meni jako tanko. Nema razloga da se razmislja o zameni osim ako se ne planira novi uhd tv. Sve je i licilo kao jedna velika reklama za hdr 4k televizore.

VR ce raditi na PS4, od ranije poznata info. Sony VR je poslednji trzaj ovogeneracijskog VR hajpa, ako se ne primi nece skoro. PC VR hajp je vec umro.

Evo sad sam opet upalio opet stream i odmah naleteo na nov TR. Za Rise of the Tomb Raider, kaže da će biti tri moda za PS4 Pro.

1. 4k mod naravno ako je privezan 4k tv.
2. 1080p mod sa 60 fps opcijom.
3. 1080p sa maksimalnim vizualnim postavkama u 30 fps-a.

Igrač će moći sam da bira u ovom naslovu da li želi 60fps-a sa PS4 grafikom ili 30 fps-a sa "PS4 Pro grafikom".

Sve zavisi koliko je razvojni tim bio vredan. A za novije naslove će sigurno biti vredni.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno