almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 445
Ako hoćeš sve treba ti ultimate edition.
Slazem se ali mape su uvek pune, nisam primetio da nas ima manje od limita. Dobro, nisam sad vec igrao godinu sigurno, ali isto sam od pocetka uzeo Premium. Recimo, China Rising DLC je po meni ubio, bolja mi je svaka mapa od main game mapa.
Mada i SA i Naval Strike imaju prelepe mape, samo ne toliko igraca kao u CR. Poslednji dlc su bas smanjili verovatno zbog nedostatka igraca, mape su premale...
U svakom slucaju daju free sada ali proslo je 3+ godine od izlaska igre... Pa sad *** da cekam bas toliko ne znam, najbolja opcija je kupiti osnovnu igru sad pa kada premium padne prodati osnovnu igru i uzeti sve zajedno (pricam o bf1)![]()
Tema je PS4
I pricamo o DLC sadrzaju, gledaj koliko ih igra ekspanzije a ne main game. Ne znam jel postoji taj podatak.
Mozemo da se pucamo samo net da mi dodje, valjda ce danas ili sutra.
Zar nije jednostavnije probati gamepad na PC-u?Moze neka preporuka na PM za igraonicu gde mogu da iznajmim PS4 u Bg-u? Interesuje me kako bi pasovalo na ovaj moj 2k monitor i da li bih mogao da se naviknem na gamepad jer sam pc gejmer otkad znam za sebe, a s obzirom da sam prodao graficku i razocaran sam trenutnom ponudom, planiram prelazak na ps4, najvise zbog ekskluziva.![]()
^Ma nikako da stignem da se javim. Mene najvise brine sto imam 1440p monitor, a ako ps4 ne nalegne lepo (posto od igre do igre daje maksimalno 1080p), onda mrka kapa. Imam neki gamepad od 1000 din, ali to nije ni priblizno gamepad-u za konzole cenim, ni po preciznosti ni po naleganju na ruku. Inace da, nisam console gamer, ali ekskluzive su po meni nesto neprevazidjeno u gaming svetu. Ujedno tek sad vidim da ce neki ps4 neo uskoro? Jel vredi cekati to?
Zavisi. Ako ne koristis vise od 1080p monitora, ne brine te previse grafika i mzoes da zivis sa konstantnih 30-ak fps-a dok ce MP da bude identican kako na Neo tako i na PS4 onda nema sta da cekas. Ja sam napravio rezervni fond za neo do 400e uz uslov da povratim nekih 200e od prodaje PS4 negde pre pojave kod nas u Srbiji, pa budem video kakva je situacija ali mislim da necu da prelazim.
Epa tu je caka kako bi to izgledalo "razvuceno" na 1440p? Ujedno citam za ps4 neo da su najavljivali 4k gaming, ali mislim da je to mastarija, pre ce biti 1080p 60 fps, ako i to bude.
E sad, ako nije nekom frka (moze i na pm) da mi razjasni koje servise imaju (psn) i sta time dobijam, kako se sta placa i da li igre mogu da se backupuju? Pitam jer hocu info iz prve ruke, a ne rekla-kazala sa googla.![]()
Nemam bas najbolju ideju sta cemo da dobijemo sa Neo, osim stabilnih 60 fps u Full HD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari