Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da masim i platformu, znam da masim i temu, ali moram prosto ovo da stavim i ovde:

Lepo izgleda. I guess ovo je sto bi moglo da se ocekuje za Neo bas bas onako siroko. Ja licno pogledao klip i na 24" 1080p monitoru sa dsr, i na primarnom 32" tv-u i na 4k 48" tv. Teksture su dosta lose, nemaju detalja ali vidi se promena. Za moje oci nista primamljivo, skroman u pm :d

Ma kakvi na neo nece ubacivati 4k za igre nema teorije znaci.

A skroman si mi u pm, meni je ovo nesto najbolje... Grafa iz SW, mozda malo i jaca, a WWI, ijaoo...

Poslednja izmena:
Ma i dalje je to mutno zbog detalja unistenih kompresijom, cisto sumnjam da teksture i materijali mogu da budu lose sudeci po SW BF-u koji izgleda vrhunski a jedan gamersyde quality video ne bi skodio. :) Multiplayer ce uvek da ima slabiju grafiku nego single player pre svega zbog 64 igraca, tako da ako se gleda kako ce igra zapravo da izgleda onda onaj poslednji single player to sasvim fino pokazuje a i izgleda brutalno.

Cao izvinjavam se mozda nije lepo od mene sto postavljam ovo pitanje, ali idem na odmor pa sam odlucio da kupim sebi neku igricu za ps4. Vas predlog neka igrica za uzivanja i druzenje sa prijateljima?

Clocking in at just 300MB, here’s the official PS4 update notes:
Main features in version 3.55 update
This system software update improves the quality of the system performance.

Read more at http://www.playstationlifestyle.net...d-likely-youre-expecting/#XFb2wM3KXOqVd9S4.99

Sada sljaka 60fpsa 4k :D

Odlican "update note" haha.

Btw ja sam igrao do sada na 43" Fox-ovom TV-u, sada sam ga prikacio na 32" Samsung Uncharted grafika i recimo Bloodborne su nebo i zemlja. Nisam verovao koliko TV moze da napravi promenu.

Ono kad te akvarijum konacno posluzi :p
Pogledajte prilog 203100

Poslednja izmena:
^Trebao si da naglasis da je ozbiljan spoiler za one koji nisu igrali Uncharted 4

Stoji u spoiler tagu, to je sasvim dovoljno. Ko ne zeli spoilere, ne treba da klikce na link u spoileru. Svasta. :)

sta, bojis se da neko vidi da si postovao random ass link?

O cemu pricas?

Poslednja izmena:
OK, znaci Sony sada razmatra i izbacivanje mocnije verzije Nea, kruze neke spekulacije o 5.5TF mada nista zvanicno potvrdjeno :)

Nothing Sony is doing is reactionary to what MS is doing, there have always been two options. I would also like to stand by my original claim that the Scorpio will be more powerful than the Neo. (how much more is up for debate) In case it was forgotten the very first information I had for release dates was either Holiday this year or 1st quarter next year with a pin in March. (Stating it will be out before not during that month)

Talking to Diana and Bob (Hello Bob) the biggest problem is getting the price to the originally promised numbers. Sony does NOT want to revisit a $599 price point. Bob says internally they think waiting to Q1 would be best for helping them come in at the originally promised $499 and that's even if they decided to go for option B.

Also to people saying the specs are not final, they are final there are just two different specs. There are rumors that Sony is planning to release both machines I don't believe this will happen as it would be confusing as shit. Bob (Hello Bob) says one will likely be scrapped (so long blue pill) when the other goes into production. Also states that the form factor and casing could require them to use an external power brick this time around due to heating concerns.

Diana has no information at all about specifications, she also does not have anything suggesting Sony will release two separate skus outside of the OG PS4 and the Neo.

Edited to add: Sony will not be selling this machine at a loss. (Thanks Bob).

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=208307266&postcount=1202

Od prvog leaka Oziris-a sa GAF-a smo znali da Sony razmatra vise od jedne verzije, videcemo za koju ce se odluciti, kada ce izaci i po kojoj ceni.

Nema takvih oleda još, a i skupe su sve te stvari poprilično za mnoge.

Skupi i su i lcd-ovi sa tom tehnologijom (često i lošeg kvaliteta slike uz to) , još skuplji komp koji gura tako visok frame rate.

Samo nek daju 60fps-a multiplatform igre i ja sam srecan. Hocu da se otarasim bar jednog kompa tako da tu i tamo mogu da poigram lepo na konzoli.

Nema takvih oleda još, a i skupe su sve te stvari poprilično za mnoge.

Skupi i su i lcd-ovi sa tom tehnologijom (često i lošeg kvaliteta slike uz to) , još skuplji komp koji gura tako visok frame rate.

To naravno, nego mislio sam da možda misliš na druge razloge, netehničke prirode, tipa što se cedi LCD tehnologija sa dosta mana toliko dugo a ne radi se na novoj ili ne spuštaju druge brže međ' narod.

Poslednja izmena:
HDR TV tehnologija je iza čoška.

Poslednja izmena:
Pa i to je sigurno... Mada je ceo taj biznis prilično neisplativ i svima loše ide, pa čak ni ceđenje nema logike.

Samo giganti koji su pokriveni drugim segmentima mogu da budu na pozitivnoj nuli, ostalima je baš loše...

Hdr je "sitna" priča u odnosu na ovo ostalo, baš isforsirano deluje, iako nije loše.

Poslednja izmena:
Pretprošle godine 3D manija, prošle 4K,ove HDR, sta li ce sledeće godine da nam uguraju u onaj donji otvor [emoji53]

Dokle god stizu dobre igre, sve ce biti OK. Propratni servisi ce biti tu za one koji kupuju nove televizore, a oni se kupuju jednom u 5-10 godina. Taman kada 4K+HDR uhvati maha, stici ce prava 9. generacija tamo negde 2019-2020.

To naravno, nego mislio sam da možda misliš na druge razloge, netehničke prirode, tipa što se cedi LCD tehnologija sa dosta mana toliko dugo a ne radi se na novoj ili ne spuštaju druge brže međ' narod.

OLED ima vece nedostatke od TFT LCD. Nema ih puno ali su za sada nepremostivi da bi se masovno proizvodili.

Vizio P Series [2016] za sada predstavlja najbolji mainstream 4K televizor koji potpuno podrzava HDR, a ima i nizak lag. Naravno najveci problem je sto ga je veoma tesko nabaviti u Evropi, to je US brend.

A i papreno košta...

Sent from my Nexus 6P

Imaš druže na našem sajtu za prodaju sajtu Battlefront za 20 evra novo u celofanu. Kod proverenog prodavca naravno.

Da, ali klasicna verzija pa onda moram digitalno van popusta da pucam 2x vise za season pass. Tako sam se zeznuo i za Destiny pa sam morao ~25 funti preko za DLC. A i vise volim digitalni dl.

Vizio P Series [2016] za sada predstavlja najbolji mainstream 4K televizor koji potpuno podrzava HDR, a ima i nizak lag. Naravno najveci problem je sto ga je veoma tesko nabaviti u Evropi, to je US brend.
Na Vizio televizore se mase lože zbog cene u Americi, ali nisu oni ništa posebno.

Tipična kategorija proizvoda koja je dobra "na papiru" jer kao ima sve po niskoj ceni, ali u praksi deluje prilično jeftino u svakom smislu.

Jedino prolazi kod onih koji rade suvoparne testove gledajući samo neke brojke.

Prosek. Svaka čast za input lag, doduše.

Ali ga nema ovde i onda je mit još jači.

Inače, podržavati hdr je jedno, a dati rezultate vredne pomena u praksi je drugo. Mnogo je to bolje kod skupljih televizora.

Mada taj koji si pomenuo jeste ok ispao u celini...

Poslednja izmena:
Zar nije taj Vizio zapravo prepakovani Samsung? Davno sam tako nesto procitao, kada se pojavio onaj prvi 4K za ispod 1000$ na Amazonu.

Da, ali klasicna verzija pa onda moram digitalno van popusta da pucam 2x vise za season pass. Tako sam se zeznuo i za Destiny pa sam morao ~25 funti preko za DLC. A i vise volim digitalni dl.

Nadam se da znaš da uz ovo Deluxe izdanje nećeš dobiti season pass. Neko samo par gluposti koje možeš da otključaš igranjem u standardnoj verziji.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno