50! Ne 250Očekivana je ta cena jer su bili najavili da ce cena biti u rangu nove konzole.
Inače najavili oko 250 VR naslova izmedju oktobra i kraja godine sto je malo nerealno ali živi bili i videli.
Očekivana je ta cena jer su bili najavili da ce cena biti u rangu nove konzole.
Inače najavili oko 250 VR naslova izmedju oktobra i kraja godine sto je malo nerealno ali živi bili i videli.
***, zavisi šta si očekivao. Ja sam npr. bio ubeđen da će biti 349€.
Pa mora od necega da se pocne, Oculus Rift se vuce vec 5 godina i nikako da krene u prodaju. Morpheus ce sigurno biti i tehnicki najbolji i sa najkvalitetnijim softverom, a najavljen pre godinu dana...
Morpheus ce sigurno biti i tehnicki najbolji i sa najkvalitetnijim softverom, a najavljen pre godinu dana...
Kombinacija Retina OLED panela i 120Hz osvežavanja - ja ne vidim problem.Mene nesto drugo interesuje u vezi VR-a. Zar tolika blizina display-a nece uticati na vid korisnika koji ce se postepeno pogorsavati sa sve vise koriscenja VR-a?
Odakle ti taj info. Baš "listam" one US portale i svi baš i govore kako je "bummer" to što treba dati još 60$ za kameru.
Mene nesto drugo interesuje u vezi VR-a. Zar tolika blizina display-a nece uticati na vid korisnika koji ce se postepeno pogorsavati sa sve vise koriscenja VR-a?
Kombinacija Retina OLED panela i 120Hz osvežavanja - ja ne vidim problem.
Mene nesto drugo interesuje u vezi VR-a. Zar tolika blizina display-a nece uticati na vid korisnika koji ce se postepeno pogorsavati sa sve vise koriscenja VR-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari