Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam još uzeo, odbijala me cena igara, zato sam se dvoumio sa PS3 hakovan vs PS4.
Što najgora platforma? Ili me pališ :d

Pitanje, može li neko da opiše kako se PS4 ponaša kao multimedijalni plejer? Koje formate podržava? Kako radi streaming (mrežno ili wireless)? Šta bolji hd plejeri mogu a playstation ne može?

Pa kako nije najgora, igrice™ na konzolama su neozbiljne i nedostojne jednog PC gamera™ od 35 godina koji zivi sa roditeljima i radi za dobar hardver™ :)

Ja igram samo tetris na ps4 vec godinama, sve ostalo je boranija. + uzeo 6 ds4 za MP, mislio sam da moram posedovati sto vise fizičkih ds4 da mi ne bi lagovao MP u tetrisu ☺

@driver, u tom slučaju, za mene je ozbiljna platforma :)
@fain2daniel, kakav tetris, kako sam video, ti si okreno sve živo na PS4.

Može li pomoć za ovo:
Pitanje, može li neko da opiše kako se PS4 ponaša kao multimedijalni plejer? Koje formate podržava? Kako radi streaming (mrežno ili wireless)? Šta bolji hd plejeri mogu a playstation ne može?

@driver, u tom slučaju, za mene je ozbiljna platforma :)
@fain2daniel, kakav tetris, kako sam video, ti si okreno sve živo na PS4.

Može li pomoć za ovo:

Odgovor za media plejer je da je mnogo lošiji od onog na Xbox-u. Samo FAT32 podržava, mada može i DLNA. Formati su posebna priča, nešto pusti nešto neće. Najobičniju WEB DL epizodu neke serije u .mp4 neće uopšte da reprodukuje. One skinute sa iTunes-a. Plejer na One-u je pesma za ovaj na PS4.

Ovde sam malo pominjao multimediju
https://youtu.be/EFK2E3gf5qA

Odgovor za media plejer je da je mnogo lošiji od onog na Xbox-u. Samo FAT32 podržava, mada može i DLNA. Formati su posebna priča, nešto pusti nešto neće. Najobičniju WEB DL epizodu neke serije u .mp4 neće uopšte da reprodukuje. One skinute sa iTunes-a. Plejer na One-u je pesma za ovaj na PS4.

Ovde sam malo pominjao multimediju
https://youtu.be/EFK2E3gf5qA

Hvala, koristan video. Xbox nije uopšte loš.

Vlado dobri su ti klipovi... Glas smirujući a muzika laganica :D

Stize jedna dobra simulacija voznje na PS4, radujte se braco konzolasi.

Verovatno jedina dobra simulacija voznje za PS4 :d

A već ih ima pet pa je ova najbolja od "sviju"?

Koliko ce ta igra imati smisla bez modova?

Imaće tu sasvim dosta sadržaja ko zna da ga iskoristi :) Kome trebaju modovi i zanima ga perfektna simulacija kao što je ova on je na PC-u ko ja odavno još u beta fazi sam je kupio posle 5 min probe.Na konzoli se neće dobro primiti kao npr GT koji izlazi ali ko zna šta je ovo on će dati punu cenu iz poštovanja jer Kunos to zaslužuje kao nijedan dev. koji je izbacio bilo koju vožnju na PS4 do sad.

Koliko ce ta igra imati smisla bez modova?

U svakom slucaju nije to to. Ja se vise radujem dobrom modu nego zvanicnom sadrzaju, mozda zato sto pratim teme, rane faze, pa teasovanja, i na kraju finalni proizvod koji je na istom nivou kao zvanicni.. Pa onda graficki modovi, za zvuk, milion korisnih aplikacija, nikako nije isto iskustvo, al sa druge strane to ne znaci nista recimo almoust evil-u :d On ce da je 'obrne' kao sve druge i da juri platinum :)

Ako mi je 'krivo', krivo mi je jer konzolasi ne cene ovakve naslove. Jedan od prvih komentara "will there be split screen multiplayer" lol.

Poslednja izmena:
:D :D :D

[YOUTUBE]EuZdHTKzXa8[/YOUTUBE]

Btw sad bas gledam cene ps4 ne da je opala cena nego cao, skoro pa dzaba.

Evo za drugare koje zanima, vozio sam danas i snimio ovaj klip pa vidite šta može da se očekuje u Assetto Corsi. Samo imajte u vidu da sa gamepad-om i neće baš ovako biti... U naslovu klipa vam piše šta sam vozio i gde...

Kako sam ja pre voleo vožnje, a kako su mi sad postale turbo dosadne. Lepa grafika doduše :)

Btw sad bas gledam cene ps4 ne da je opala cena nego cao, skoro pa dzaba.

Jeste pala, vidim nove za 320e, u radnji sa računom i 24 meseca garancije 340e. Baš se dvoumim uzeti novu ili polovnu. Polovnu sam hteo jer se plašim da ću igrati par puta i to je to, skupljaće prašinu, pa da ne gubim mnogo daljom prodajom. Da znam da će ostati kod mene da se troši, uzeo bih novu.

Što se tiče VR, nekako me odbija pomisao da moram da nosim nešto na glavi, nekad i slušalice koje su teže mi smetaju.

Gde ima za 340 u radnji? Najjeftinije što sam našao je 45000.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno