Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kako da išta zarade kad servis bez prevoda nije interesantan za 99% ljudi na koje oni ciljaju?

Pa pogledaj samo u koliko su zemalja pustili servis,dovoljno je da u svakoj ostane po 10% od ovih što su probali posle prvog meseca,a prevod nema za nikoga skoro pogotovo u istočnoj evropi.

Ako je to neki logičan plan, onda stvarno nemam pojma šta da mislim...

130 zemalja su dodali u ovom talasu. Recimo Poljska koja je jako tržište sa 40 miliona ljudi, dobila je na startu prevode za jedva četvrtinu naslova. Tek kada lokalizuju ta jača tržišta možemo očekivati da se smiluju na nas.

Doduše meni nije ni bitno, dovoljan mi je engleski sub...

Već smo vrteli tu temu, ne treba verovatno nikome odavde, ali mom ćaletu treba npr.

Cekajte, ljudi... Ovo je tema o PS4, ne o Netflixu.
Nasim ljudima nikad udovoljiti. Te nije dobro sto nema Netflixa, te ne valja sto ga ima bez prevoda...
😀

Ja iako znam dobro engleski prevod mi je potreban. Mnogo puta gledam film kasno uvece gde ne mogu da pojacam mnogo tv pa samim tim i ne razumem sve sto kazu na engleskom. Da ima prevod na serije i ostalo mozda bi i uzeo pretplatu, ovako uopste i ne razmisljam o tome.

Pa dobro ali ako vec placam mesecno 10 dolara hocu da imam sve na maternjom jeziku. Da je dzabe pa da se ne bunim.

Nije ti to rts pa da moraš da plaćaš. Ako hoćeš uzmi, ako nećeš nemoj, niko te ne tera.

Uzeo sam pre par dana ps4. Ono sto mi pravi problem je sledece:
Pokusavam da pustim hd (mkv) filmove preko Nas-a. Kada probam preko Plex aplikacije ne moze da radi jer navodno server nije dovoljno jak za render tih filmova.
Kada probam preko defaultne Media player aplikacije SLIKA radi korektno, ali uglavno nemam zvuk (tipa ps4 ne prepoznaje dts ili tako nesto), i nema titlova.
Na tom Nasu sam testirao nekoliko media servera i uvek je sve isto.

I dalje nista, ni uz pomoc ovog tutorijala. Na kraju odnesem kod ortaka i ds4 i usb bt, i na win10 nista se ne promeni. Uparimo telefon sa ds-om al usb bt ne vidi ni jedan od telefona niti ds, tako da kontam da je nesto sa ovim usbom od 180din... *** nisam nasao neki kvalitetniji... Hvala jos jednom

Pa, naravno da je u tome problem. Kad ne vidi nijedan uređaj, onda je svakako bt adapter težek krš. Uostalom, cena itekako govori za sebe. 🙂
Ako hoćeš pouzdanost, uzmi Asus BT400. Jeste da košta kao deset ovih tvojih, ali barem zaista radi ono čemu je namenjen, i to odlično. Vidim da je sad malo teže pronaći ga nego kad sam ja kupovao, ali ima ga ponegde.

Uzeo sam pre par dana ps4. Ono sto mi pravi problem je sledece:
Pokusavam da pustim hd (mkv) filmove preko Nas-a. Kada probam preko Plex aplikacije ne moze da radi jer navodno server nije dovoljno jak za render tih filmova.
Kada probam preko defaultne Media player aplikacije SLIKA radi korektno, ali uglavno nemam zvuk (tipa ps4 ne prepoznaje dts ili tako nesto), i nema titlova.
Na tom Nasu sam testirao nekoliko media servera i uvek je sve isto.

Prebaci u PLEX serveru da gura AAC zvuk i problem ce ti biti resen.
http://wololo.net/wagic/wp-content/uploads/2014/06/ps4_media_server_aac_settings.jpg

i nema titlova.

Ne mogu da garantujem 100%, ali mislim da titlovi za Media Player nisu omogućeni po default-u. To možeš da odradiš tako što uđeš u Settings --> Accessibility --> Display Closed Captions. Nakon toga kada pokreneš film, pritisneš Options dugme na gamepad-u pa odabereš Closed Captions (ovo uradiš samo tada, nakon toga ostaje uključeno za svaki sledeći film). Inače MP ne prikazuje "š/č/đ/ć/ž" slova.

Sto se tice tih slova, u srt file-u prebacite encoding na UTF-8, jedino ce č i ć ostati problematicni, al je bar podnosljivije

Da li je za šerovane igre potreban PS+ ako neću online da ih igram?
Može li neki info kako se kupuju šerovane igre i kako funkcioniše? Koliko sam razumeo, igru skinem na PS4, ako je izbrišem više je nemam?

Poslednja izmena:
Nije potreban ps+ ako igras samo kampanje i uopšte naslove koji ne zahtevaju mp.
Za sve ostale nedoumice u vezi sherova razmenaigara.com
Pozdrav

Da, zanima me multiplayer tj. igre za dva igrača, ne online za sada, tipa mortal kombat, ja i ortak kod mene, za to mi treba ps+? Hvala za tip u vezi sherova, to mi je trebalo.

Ne treba, jel' ti čitaš šta piše, treba samo za online igranje! 😀

Ivane, pre nego sto pitas, da, trebace ti dva gamepada za igranje coop-a.

😀

Dva po osobi, ili...? 😀

Minimum :d

Ko voli i koga interesuje, izasla je PVZ2 Beta multiplayer........

Imajte milosti i razumevanja, nisam igrao igrice godinama, nešto me spopalo 😛

Pa gde baš na konzoli da se igraš, na najgoroj platformi :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno