Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislio sam odradices neki unique walkthrough 😛

Well, za Anti Air misiju se spremam da uradim nesto sto je dosta tesko [i nadam se unique 🙂]. Videcu koliko ce mi vremena biti potrebno da to isplaniram, i ovo za renegade threat sam dosta ispitivao koji je prilaz najbolji.

Nisam igrao GZ bas odavno, i ponovo se odusevljavam sada u pripremi za MGSV. Igra ima tako smooth gameplay i kontrole, i iako je mapa mala i snake ima jako malo itema, bas dosta slobode je dato igracu. U TPP-u ce ta sloboda biti 100x veca.

Inace na Gamescomu su prilazali jos 2 unique nacina kako da se predje "kill the spetznac" TPP side-misija, sto znaci da smo do sada videli videli 8 nacina igranja te misije. 😀 [a nismo videli neke exotic nacine koje je Kojima spominjao, npr uletanje u enemy bazu sa tenkom :d]

Poslednja izmena:
Ajde kada odradis tako nesto stavljaj video. Ground Zeroes sam uzeo totalno ne razmisljajuci jer je bila bese 40-50$ po izlasku. I nisam se pokajao.
Sto se tice PP necu ga odmah uzeti, ali planiram svakako kad tad.

U daaa, covece 🙂

Kako vreme prolazi, pocetna cena GZ-a samo raste i raste. 😀 Za par godina mnogi ce misliti da je na launchu kostala $80.

Sony to Release a Mobile Projector for Playstation 4

sony-projector-2-620x374.jpg

Uzeo The Crew gost acc da vidim šta se toliko pljuje ( 800 din platio) i kajem se više nego ikad. Nema new game, a lik je level 47 i sad mogu se bemje. Je l ima neka fora da se krene ponovo?

Si probao da obrises savegame? Ili je nekako vezan za account [linkovan account sa Ubi-om].

Secam se da sam probao betu nesto malo(obrisao save) i posle imao nekog nosioca,uglavnom igra se nastavila tamo gde sam stao u beti,znaci vezano za nalog.I onako je sr. igra-voznja 😀 tako da ne gubis mnogo.

Poslednja izmena:
Sto se mene tiče pao je pre-order jos odavno. Fino razgibavanje pred U4 beta testiranje.

Jedva čekam da ponovo zaigram Uncharted serijal, ovo se mora preći na Crushing pod obavezno!

Samo Crushing? lol

Dodali su novu tezinu "Brutal" koja se otkljucava tek kada predjes na Crushing.

Pa znam bre, ček da je prvo obrnem na Crushing, kao da je to lak pos'o (pogotovo U1!) 😀

Ljudi glavni nalog mi je US. Pored njega imam i jedan koji je hrvatski. Problem je taj sto ne mogu da izvrsim kupovinu na hrvatskom PSN-u. Probao sam i sa kreditnom i sa debitnom karticom i baca gresku. Da li neko zna zbog cega? Takodje da li se moze karticama dopunjavati Wallet za hrvatskog user-a i ako da cijim (US, Britanske, Nemacke...)?
Error je e82000171, ali kartica je ispravno unesena. Broj ali sam adresu menjao.
FIFA 15, Madden i UFC su na hrvatskom $22 dok su kod amera $29...
Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Moja je radila pre par meseci kada je sony automatski obnovio psn+.

Navodno su nase kartice nedavno iznenada proradile opet na UK PSN-u. Licno nisam isprobao.

Kad vidim koji je srednji kurs funte bolje da ne rade na UK 😀

Nema potrebe za testom, finalne verzije izlaze oko 2-3 nedelje posle pojave beta verzija. Sto znaci pre MGSV ce verovatno svi dobiti novi FW.

Ma ja se prijavio.
Pise da se moze vratiti na stari 2.57 kada god se hoce.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno