Sasvim moguce
Ja od kada igram serverskih problema nisam imao. U delu rooster gde su igraci, mi uvek pokaze min 4 prijatelja.
Raid se vise ni ne igra, sad su arene popularne do Taken King-a kada ce kapiram opet raidove forsirati.
Igra ima nesto, ne znam sta... Ali da je sve isto, na isti sablon, to se slazem i zato je ja ne mogu igrati konstantno vise od 2 nedelje... Pa pauza pa opet.
Slazem se da igra bez co op-a nije nista, to definitivno. Zato je i dobila uzasne kritike. Ali se sa druge strane nenormalno prodala.
Crucible mozda i najvise igram, jer tu mi nije bitno da li igram sa frendovima ili sam, ali sve misije, arene, raidove, nightfall itd prelazim sa njima u co op i dozivljaj je vrh.
Opet kazem, ne znam kako je bilo, verovatno da je bilo uzasno sto kazes i naci partiju i padovi servera itd, cuo sam to od ovih koji igraju, ali sada, trenutno, se to sve ispeglalo i vise takvih problema nema. Nenormalno puno ljudi tek sada igra kako su one popuste odradili. Cekanja nema, laga ni baga, nista... Ali pricali su mi da je u pocetku bila katastrofa.