Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I opet ta nedokučiva zvezda gejming sveta Piter Molinjumbhgh. Da mi je znate zašto svi toliko titraju jajtza gospodinu Piteru Molinjumbhghu i koja je njegova specijalna zasluga za gejming da toliko bude slavljen i poštovan od strane svakog fucking gejming medija i gomile razvojnih timova. Upropastiše mi ceo video samim pominjanjem Pitera Molinjumbhgha.

Spominju ga jer on uvek ima ogromne ideje koje se nikad ne ostvare. Za Godus/Cube je spominjao da ce pobednikov zivot biti promenjen [that failed hard :D], sto je donekle slican opis hype-a koji ima centar galaksije u NMS-u. :D

Anyhow, Kojima je prikazao 4 dodatna nacina da se predje misija koja je bila promovisana na E3-u [narator je Akio Ōtsuka, voiceactor od japanskog Snake-a]. Sva 4 nacina su odlicna [pogotovo rocketo punchu D:], veceras/sutra ce se pojaviti i verzija sa eng prevodom. Mada sve je jasno i ovde.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 174428

shut up and take my money! :smash:

btw. nije redovan maintenance pa se ne zna vreme kada ce svi servisi biti dostupni. :type: IGN

Poslednja izmena:
Drugari je l probao neko PS Now? Vidim prolazi test connection..pretpostavljam da domace kreditne ne prolaze, ali ima opcija uplate preko wallet-a..

Ja sam probao u prvih par dana kada su dodzvoljavali da se mi iz Srbije konektujemo na UK servere.

Inace nije bitno da li ti prolazi connection test, bitnije je da li ce ti dozvoliti da ti igra krene [unsuported region error]. Ako je PSNow i dalje u beti, mozes isprobati sta god oces besplatno, pa vidi. Radi super [very newb friendly, image quality je odlican], ali posto su serveri daleko u UK, lag se oseti. Trebaju nam serveri u Madjarskoj. :)

Imam ovaj account sa Destiny sa dve ekspanzije, pa ako neko hoće, može da dobije free da odigra. Ima i The Wolf Among Us na njemu.

Svaka čast za tebe! Bravo za potez!
Iako bih rado igrao Destiny, nemam vremena da odigram ni igre koje već imam. Zato se ne prijavljujem (nego samo pohvaljujem) i nadam se da će nalog da ode nekome ko će znati to da ceni i da odigra.

Isto htedoh i ja da napisem. Ja sam cak i hteo da probam destiny, premisljao se da l da kupim, ali slab sam sa vremenom i isto mi stoji nekoliko nedovrsenih igara. Lepo od sympathy clana : )

Ako nećete džaba, mogu ja i da naplatim.

:smoke:

Šalu na stranu, ponuda i dalje stoji, niko se nije javio. :)

Poslednja izmena:
Ako nećete džaba, mogu ja i da naplatim.

:smoke:

Šalu na stranu, ponuda i dalje stoji, niko se nije javio. :)

Mene nesto i ne cudi to sto se niko nije javio :). Jos nekog? Uz Watch Dogs, Destiny mi je najgora kupovina u zivotu. Ja sam mislio da je ona alpha samo kapljica u moru sadržaja, a ono ispade tek mrvicu manje od kompletne igre, plus plaćaj dodatno za ekspanzije. Užas nad užasima.

A eto meni je WD jedna od boljih igara u protehlih nekoliko godina a i Destiny me je fino zabavila .. ukusi su čudo.

Da, ni ja ne bih nikada uzeo Destiny, proslo je sigurno 6+ meseci od izlaska i nalozili me da uzmem taman kada je bio onaj popust. Znaci nikada nisam zazalio, u svakom smislu igra je vrh kada se igra u partiju sa nekoliko ljudi, a ja ne znam da li nas je nekada bilo manje od 3-4. U kojem god delu dana da udjem Destiny igra min njih nekoliko... Prva igra za koju uopste nije bilo potrebe da se dogovara kada se igra, kad god hoces nekog ima... Ok i gta je takav bio, i battlefield. Ali Destiny konstantno. Ni dinara nisam zazalio, evo sad uzimam i Taken King tako da bice to igra za koju sam dao najvise para, ali zbog share-a sam ipak extra prosao.

Ja odigrao onaj demo i ispalio se, fino pucanje, fina grafa i kao da probam. Kad ono teško đubre, svaka misija potpuno ista, samo drugo okruženje. I jedino je lepo igrati na početku na zemlji, ostala okruženja mi se ne sviđaju. Multi sam onda igrao češće, to mi je bilo sasvim okej. Što se WD tiče, ništa posebno, ali može da prođe.

Ja odigrao onaj demo i ispalio se, fino pucanje, fina grafa i kao da probam. Kad ono teško đubre, svaka misija potpuno ista, samo drugo okruženje. I jedino je lepo igrati na početku na zemlji, ostala okruženja mi se ne sviđaju. Multi sam onda igrao češće, to mi je bilo sasvim okej. Što se WD tiče, ništa posebno, ali može da prođe.

Ja se slazem sa covekom. Pucanje i mehanika su super, ali kao neki tech demo. Prica nula, planete sve iste samo druge boje..sta znam. Poshtujem da se ljudima svidelo, ali za casual igrace kojima se recimo dopada Halo ili Killzone, Destiny jeste bacanje para.

Svako ima neko svoje misljenje.
Ja Halo nisam igrao ali oni koji jesu (nekoliko x360 igraca) i sada imaju ps4 i igraju Destiny kazu kako im Destiny bolje lezi... Sta znam, sve ima svoje.

Ja sam pokušavao taj Crucible deo da pokrenem i nijednom mi nije uspelo. Svaki put bi mi iskočila poruka o serverima i igra bi se vratila na početni ekran. To je bilo u prva 2 meseca, kasnije me više nije bilo ni briga. Takođe mi je uvek bilo čudno kako nikad nema nikog više u igri, a toliki milioni primeraka prodani. Za one Raid-ove mi traži i po 10 min s kim ću da igram. Imam net sa vrlo niskim ping-om. Još kad dodam da su me carinici opelješili i naplatili mi 2000 din carine, može biti i da mi je to uticalo na loše mišljenje. Jedino je pucanje bilo zabavno ;).

Sasvim moguce :D

Ja od kada igram serverskih problema nisam imao. U delu rooster gde su igraci, mi uvek pokaze min 4 prijatelja.
Raid se vise ni ne igra, sad su arene popularne do Taken King-a kada ce kapiram opet raidove forsirati.
Igra ima nesto, ne znam sta... Ali da je sve isto, na isti sablon, to se slazem i zato je ja ne mogu igrati konstantno vise od 2 nedelje... Pa pauza pa opet.
Slazem se da igra bez co op-a nije nista, to definitivno. Zato je i dobila uzasne kritike. Ali se sa druge strane nenormalno prodala.

Crucible mozda i najvise igram, jer tu mi nije bitno da li igram sa frendovima ili sam, ali sve misije, arene, raidove, nightfall itd prelazim sa njima u co op i dozivljaj je vrh.

Opet kazem, ne znam kako je bilo, verovatno da je bilo uzasno sto kazes i naci partiju i padovi servera itd, cuo sam to od ovih koji igraju, ali sada, trenutno, se to sve ispeglalo i vise takvih problema nema. Nenormalno puno ljudi tek sada igra kako su one popuste odradili. Cekanja nema, laga ni baga, nista... Ali pricali su mi da je u pocetku bila katastrofa.

Ladno ima onih koji su kupili disk sa igrom :d

Destiny je nista bolji ili losiji od Halo, koji je uvek bio samo prosecna igra...

Moj ps4 još nije video fizicku kopiju niti verujem da ce ikada...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno