Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to isti k.u.r.a.c kao i folije za mobilne telefone, samo extra large. Eh cega se sve ljudi ne sete :d

Sta vi radite sa tim konzolama da mi je znati...

Moja konzola je prosla sledece:

3 stana, vise od 5 soba i vise od 10 mesta u jednoj sobi gde mi je bila stacionirana...
Dakle, konzola mi je vise u rukama nego sto je stacionirana na jednom mestu :d

Sta cu, kada nije do mene. Dakle ova stvar sto je Twi$teR preporucio ce me ocigledno spasti, i hvala mu puno ;)

Poslednja izmena:
PlayStation App update-može "redeem" kodova na telefonu:

PS Store codes can now be redeemed directly through the PlayStation App.

Dualshockers reports today’s update even allows you to take a photo of PS Store codes to redeem them. This makes the app even more convenient than the webstore in situations where it’s difficult to copy and paste.

Here are the full (but very short) patch notes for version 2.55.8 on Android and 2.55.7 on iOS:

Android
PS Store can now be opened within PlayStation App.
PlayStation Network Card numbers and promotion codes can now be entered within PlayStation®App.
Comments that you receive while broadcasting from your PS4 system can now be displayed on the second screen.
iOS:
PlayStation Network Card numbers and promotion codes can now be entered within PlayStation App.
Comments that you receive while broadcasting from your PS4 system can now be displayed on the second screen.

Na US Store trenutno besplatan Game Of Thrones Episode 1... A ja bacio silne pare :D

Update:

Mat verzija PS4 bez onog glatkog i sjajnog dela, koja je laksa i trosi manje ce biti dostupna samo u Japanu. U Evropi izlazi potpuno isti model kao dosadasnji, naravno uz 1 TB.

Izvor: XBR

Poslednja izmena:
PlayStation App update-može "redeem" kodova na telefon

Predpostavljam da još uvek nema narodne verzije,jer mi koji je imamo nemožemo da odradimo apdejt za aplikaciju on line,nego moramo da skinemo celu novu verziju,ili može da se uradi apdejt on line?

Edit: Da odgovorim samom sebi evo nove verzije aplikacije može da se skine sa ovog linka:http://www26.zippyshare.com/v/wrCuDwQS/file.html
Cela aplikacija je dobila redizajn izgleda.

Poslednja izmena:
Bez ljutnje al stvarno niste još pohvatali fore za skidanje sa PlayStore.a :D ima ih toliko,najlaksa je da preko TunnelBear aplikacije na kompu staviš US kao zemlju i odeš lepo preko svog browser-a na PlayStore i poskidaš ove "zabranjene" apk za nas :) na telefonu ti automacki kada klikneš krene download i posle imaš na svom nalogu "kupljenu" apk i možeš po potrebi i sa telefona skidati ako zatreba reinstalacija ili šta već...

Poslednja izmena:
milosma proxy master :D

Pa možeš verovatno da uradiš apdejt ako si aplikaciju preuzeo sa google play stora,ali u Srbiji nije moguće skinuti ovu aplikaciju sa google play stora,ne znam iz kog razloga.Verovatno zato što sony ne posluje zvanično unašoj zemlji.

Izgleda da se nismo razumeli :(, ja koristim iOS i ovakvih problema nemam. Nisam znao da moras preko proxy ici da bi skinuo za android.

Driveclub dz verzija(PsPlus) dostupna za download 14.7 GB ali samo US region,pa navalite ko nije probao :)

Edit : Samo sto su postavili odmah uklonili iz PSN Store.a haha strasno :D

Pratite situaciju pa ako se pojavi skidajte odmah dok se ne predomisle...

http://www.videogamer.com/ps4/drive...o_download_now_but_only_in_north_america.html

Evo i slike bilo u radnji :D
cc042d5c92daad76688ed7090ecf96f8.jpg

Poslednja izmena:
ja koristim Chrome kao browser, imam tunnelbear, Country US, ali kada poteram Google Play, nema playstation app...a nalog na google play mi je za srbiju...to kod mene nesto ne radi..

ja koristim Chrome kao browser, imam tunnelbear, Country US, ali kada poteram Google Play, nema playstation app...a nalog na google play mi je za srbiju...to kod mene nesto ne radi..

I moj je nalog za Srbiju pa radi i to vec godinama tako skidam.Probaj da obrises istoriju u Chrome.u onda izadji iz njega i pokreni TBear potom se vrati Ch. i uloguj se na PStore,mora da proradi...

Driveclub dz verzija(PsPlus) dostupna za download 14.7 GB ali samo US region,pa navalite ko nije probao :)

Hoce biti i za druge regione i kada ?

Ja zaista ne vidim na US nikakav DriveClub PS Plus Edition.
Samo ovo:

https://store.playstation.com/#!/en-us/games/driveclub/cid=UP9000-CUSA00093_00-XXXXXXXDRIVECLUB

Ali to je skroz ista igra, full game samo za PS Plus korisnike snizena cena...

Hoci bre onu free verziju!! :D

Edit: Nista, i ti si editovao post :D

Poslednja izmena:
about driveclub
We're preparing to launch DRIVECLUB PS+ Edition & will have news for you soon.
The Store update today with the DRIVECLUB PS+ Edition was premature. The servers aren't ready yet, so it's been removed while we get them ready. Apologies on their behalf for any confusion and inconvenience caused.

I moj je nalog za Srbiju pa radi i to vec godinama tako skidam.Probaj da obrises istoriju u Chrome.u onda izadji iz njega i pokreni TBear potom se vrati Ch. i uloguj se na PStore,mora da proradi...
U pravu si, tako je proradilo, ali moj mobilni nije podržan, imam nexus 5 [emoji2]

Moja pretpostavka je da ce DriveClub verovatno izaci uz PS+ igre za mesec Jul, odnosno 7.7.2015.

Sta ste se odusevili, igra je smor :)

Ja ne znam zasto sada daju tu ps plus verziju...
Bolje da su sacekali par meseci i ubacili full igru u ps plus paket... Sada su nasli da nam uvaljuju osakacenu verziju.
Ne znam gde je to izvinjenje za sve sto su uradili?
Mozda u onom free dlc-u? Jaka m u d a.

A i ova ps plus edicija ce naici na nevidjene probleme, samo cekam.

Ni jedna igra u istoriji gejminga nije imala ovoliki fail...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno