Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima nekih, ikakvih vesti o cfw za ps4 ?
proslo je 2 godine :|

Koji site bi ste mi preporučili za kupovinu digitalnih kodova za igre (tipa cdkeys, g2a) da su pouzdani i imaju fine cene? Npr. pre par dana sam na cdkeys kupio digital download code za AC Unity za 10$.

boxeddeal, gamedealdaily

Zabeležio, ako neko zna još koji site ne ustručavajte se da podelite 🙂

CDKeys, ali nisam napomenuo da je kod za Xbox One.

Je l' ima još neko problem sa korišćenjem spotify? Ne pomaže više ni tunnel bear. Uspem da se ulogujem ali kad završim to i ugasim program, posle prijavljuje da ne moze... Zna li neko rešenje?

Pa mozda su skroz ukinuli, kao netflix... Da pri svakom logovanju proverava IP.
A ako je to onda treba i ruter podesiti i staviti proxy adrese, ali za to me boli ona stvar da se cimam...

Milosma neka se javi, on zna sve u vezi ovog 🙂

Milosma neka se javi, on zna sve u vezi ovog 🙂

Javljam se :d

Postupak vam je isti samo što sad mora da se isforsira par puta uđeš u neku pesmu tj biraš "browse" i na neku listu uđeš bezveze ,pustiš par pesama i odblokiraće,inače ako probaš jednom kaže da si offline i neće...

Pitanje. Recimo, uplatim PS+ na svoj glavni account i onda dobijem neki guest nalog sa drugom igrom. Da li i na tom nalogu mogu da igram multi ili ne? Ili na nekom svom sekundarnom accountu ili moram baš i samo na onom na kom sam platio pretplatu?

Jedna pretplata - Svi nalozi mogu Online

Gostovi, Nosioci, svi.

Thanks, kupujem upravo kod na Amazonu, napravih novi US nalog da mi bude glavni. Samo jedno pitanje.. Ima li načina da dodam CC, iako je srpska? Vidim da je neko ovde probao sa UK naloga PSNow, pa sam i ja to hteo sa nekim UK nalogom, ali traži da se unese CC pre nego što aktivira trial period.

Malom broju ljudi i dalje prolazi kartica direktno na Storu... Nije do banke i nije do debitne ili kreditne ili gift kartice, kako se kome potrefi...

Recimo meni radi, ali ne bas uvek i ne na svim evropskim zemljama. Na UK nece, na FR recimo hoce...

Da li neko koristi remote play sa nekog smart telefona? I da li moze da se igra sa nekog drugog mesta sa druge mreze? Vidim da vita moze ali nigde podatak za telefon. I kolikav je lag?

Ja sam igrao na g3 i morao je preko kućne mreže. Nisam neki lag primecivao ali mi je bilo interesantno u fazonu "j8te pa kako je moguće da ovo radi?!?"

Naravno da moze i sa druge mreze, ali i kucni i "away" router moraju se ponasaju dobro [uPNP da im je upaljen obome za pocetak].

Pitanjce koje je možda bilo, ali mi se čini da su drugi imali drugačije probleme.

Već par dana ne mogu ništa da skinem sa PSN-a. Ne mogu da skinem novu igru, ne mogu da skinem apdejt za ranije instaliranu igru, ne mogu da skinem PSN+ igre. Na par (desetina) sekundi ispiše "Waiting to download" i nakon toga poruku "Cannot download". Mislio sam da je to neko preopterećenje PSN-a, a sada sam počeo ozbiljno da se nerviram.

Ne kapiram o čemu se radi, tim pre što internet konekcija normalno funkcioniše, i mogu da vidim sam PSN, da browsujem njim i slično. Povezujem se preko WiFi-ja. Je li imao neko sličan problem? Videh da ste već pisali ponešto na sličnu temu, ali se to, kako sam shvatio, odnosilo na LAN konekciju.

Pitanjce koje je možda bilo, ali mi se čini da su drugi imali drugačije probleme.

Već par dana ne mogu ništa da skinem sa PSN-a. Ne mogu da skinem novu igru, ne mogu da skinem apdejt za ranije instaliranu igru, ne mogu da skinem PSN+ igre. Na par (desetina) sekundi ispiše "Waiting to download" i nakon toga poruku "Cannot download". Mislio sam da je to neko preopterećenje PSN-a, a sada sam počeo ozbiljno da se nerviram.

Ne kapiram o čemu se radi, tim pre što internet konekcija normalno funkcioniše, i mogu da vidim sam PSN, da browsujem njim i slično. Povezujem se preko WiFi-ja. Je li imao neko sličan problem? Videh da ste već pisali ponešto na sličnu temu, ali se to, kako sam shvatio, odnosilo na LAN konekciju.

Imao sam ja isti problem juce. Takodje wifi, google dns...resetovao sam ruter, stavio automatski dns i nije radilo. Vratio google dns i proradilo. Probaj, mozda upali i kod tebe.

Pozdrav,

Hvala puno!

Dosao sam u posed ps vita sa sve sistemom 1.61 na njoj. Sta predlazete jel moze ovo da se flesne i sa cim da mogu psp igrice da se igraju. Ako neko zna sta i kako moze na pm. Platicu da mi to neko odradi 😉

Probah danas remote sa vitom i mogu reci da je ovo jako lepo. Sony sam pikao 25km udaljenog sa ovim bangavim mrezama i samo jedanput mi je pukla konekcija. Lag je prisutan ali na granici igrivog. Zavisi od mreze i brzine. Kuci imam sugavi sbb sa upload nepunih 2mb/s i izgleda nije to bas dovoljno. Mozda konacno predjem nedovrsene igrice kad radim nocnu 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno