Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozes i da igras sa DS4 na PS3, naravno preko USBa, tako da se svakako puni.

Predjoh Order 1886, evo mog review-a.
http://www.emuglx.org/nextgen-igre/the-order-1886-2015/

Iako nisam napisao u tekstu, igri dajem 8/10. Iako sam dosta uživao u igri, ovo nije 8/10 u smislu "good job, great game", ovo je vise u smislu 8/10 "you idiiots, this could have been 10/10". :D Mada i dalje preporucujem svima da je odigraju, dobra je to igra.
Dobar review... dodao bih samo da sam primetio prilikom klika na kontinue instantno se ubacuje u igru sto je za ne verovati ali se primecuju osiromasene teksture prvih 10-20tak sekundi u igri sto eto kvari malo to moje generalno misljenje graficki savrsene igre.

Da, to inicijelno ucitavanje je bas neverovatno brzo [mada ako se ucitava neki veci nivo, umesto par sec se ceka 10sec :D]. Nisam primetio probleme sa texturama posle inicijelnog load-a.

Nisam primetio probleme sa texturama posle inicijelnog load-a.

Ja jesam, ali samo jednom za ceo prelazak igre.

Btw, dobar opis.

DH, dobar opis, al' sto u zakljucku napisa: "Kao dodatni ekser u kovcegu..."? Koliko sam shvatio, igra ti se dopala, a na kraju je sa'rani kao da je neko smece (sto definitivno nije). :p Nije ovoj igri mesto ni u kakvom kovcegu, vec na polici ili HDD-u svakog vlasnika PS4-ke. ;)

Inace, sam Ready at Dawn je formiran od strane ljudi koji su ranije radili za Naughty Dog i Blizzard, a CEO i kreativni direktor RaD-a, Ru Weerasuriya je proslog meseca u intervjuu za Polygon rekao: "It takes too much work for this to be for a single title". Tako da, ukoliko RaD ne upadne u finansijske probleme (nadam se da nece) zbog eventualne losije prodaje igre, nastavka ce gotovo sigurno biti.

LINK

Po samoj prici se vidi da su samo zagrebali po povrsini i da ima mesta za najmanje tri dela i to sa produzenim gameplayem,mada mi nije jasno zasto ovde piskaramo o ovoj igri kada ima tema za to :)

^ Koliko vidim to je PS3.

[YOUTUBE]yZooSD2sHv8[/YOUTUBE]

Ako nekog zanima gore navedena tema sve sto treba da uradi je sledece:

1. Odete na sajt https://www.hurl.it/
2. Umesto GET stavite POST
3. Kopirajte ovu adresu https://theorder.playstation.com/code
4. Kliknite dole na Launch Request
5. I na kraju u donjem desnom uglu kliknite na view raw gde ce vam se pojaviti code za ovu temu
6. Posle toga samo odete na PSN Store i uradite redeem code ;).

Ja sam probao na US nalogu radi bez problema.

Radi sa US accountom. Jel moze negde da se pronadje besplatan code za Whitechappel theme?
https://www.youtube.com/watch?v=pwws53ByiYM

Funkcionise i kod nas, ali host mora imati 2mbit upload-a [moze i nas ADSL upload, znaci 1.5-1.8 mbit up]. Za max kvalitet slike je potrebno ~5-8mbita. Ja sam isprobao, ali samo sa veoma udaljenim korisnicima [par hiljada kilometara, feed radi, ali je zbog daljine lag bio velik]. I dalje nisam nasao nikoga u lokalu ko ima dobar upload. :D

Sa SharePlay-om se ne treba zezati, koristite ga samo sa onima koje znate, jer host bukvalno DAJE SVOJ KONTROLER nekome ko dobija interaktivni RemotePlay video feed na svom televizoru, i taj neko ima full access igri [na svu srecu ne moze izaci do OS-a i PSN Store-a]. Host naravno moze da prekine sesiju ili vrati sebi nazad kontroler kad god oce.

Poslednja izmena:
Znači bitan je upload onoga koji daje nekome da igra sa njegove konzole,verovatno oboje moraju da imaju PS+. Ovo je idealno za one koji ne znaju da igraju pa daju nekome da im osvoji trofeje.

Ne! Evo ti puno objasnjenje SharePlay-a:

1. Ako oba igraca nemaju PS+, host moze samo da posalje directfeed snimak do clienta. Znaci to je bas realtime snimak do max 1 usera, nema 30-45s kasnjenja kao sto to Twitch forsira. Ovo je savrseno ako 2 igraca oce da chatuju preko audio party-a i gledaju kako Host igra.

2. Ako samo host ima PS+, onda on moze ne samo da posalje snimak, moze i da virtuelno DODA SVOJ GAMEPAD client igracu. Znaci Host gubi direktnu kontrolu nad igrom, kao da je dao svoj gamepad friendu koji mu je u sobi. Host moze da uzme gamepad nazad kad god oce.

3. Ako oba igraca imaju PS+, onda oni mogu zajedno da igraju coop od igre koju Host ima [bilo koja igra koja podrzava LOKALNI couch coop, npr Knack, Diablo 3, Rayman, Towerfall, itd].

Client moze da da dobije stream od bilo koju igre koju oce, ne mora da ima tu igru kupljenu od ranije. Svaka sessija traje sat vremena, ali host moze da restartuje tu 1hr sesiju kad god hoce i kolko god puta hoce [5sec job].

Ogranicenja: client moze da dobije stream samo od igre koja je PRISUTNA na PSN radnji od njegovog accounta [US, UK, itd]. Nemacka ne dozvoljava da client prima stream od MATURE igara, poneki publisheri ne dozvoljavaju da njihova igra uopste radi preko SharePlay-a [na svu srecu nema ih puno], takodje poneke retke igre ne mogu da se streamuje izmedju kontinenata [US>EU].

more info @ http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=919858

Poslednja izmena:
Ima li negde info koje sve ps4 igre podrzavaju lokalni couch coop ?

@almost evil

jednostavno je jace od mene jer u skoro svakom postu to pises - pitanje se postavlja sa JEL, a uzrok necega je JER. nije da idem po forumu i ispravljam nekoga ali kad god otvorim ovu temu vidim tvoj post sa nekim pitanjem JER moze ? No hard feelings :)

@fain2daniel Inace za local coop je rayman legends izgleda zanimljiv, videh neki review na yt.

Evo mog snimka koji pokriva chunkove iz prve ~trecine Ordera. Mild spoilers.

ne radim ja nikakvo lektorisanje : ) svakom forumu je potrebno malo pismenosti : )

@on topic

nisam znao da diablo3 ima couch co op, je l igrao neko? je l kamera fiksirana ili prati jednog igraca? Igrao sam ga mnogo na pc pa prestao i razmisljam se da li da uzimam za ps4

U lokalnom coopu kamera uvek prikazuje sve igrace na ekranu. Svi koji su igrali kazu da je konzolna verzija uradjena veoma dobro i da su dobro tweakovali kontrole za gamepad.

Temple of Oziris je takodje dobar u coopu [ima i local i online].

ne radim ja nikakvo lektorisanje : ) svakom forumu je potrebno malo pismenosti : )

Kad smo vec kod toga, i ti bi mogao da na kraju recenica stavljas tacku i da iste pocinjes velikim slovom. Osim sto je gramaticki ispravno, lakse i lepse je za citanje. ;)

Sto se D3 tice, imam PC verziju igre, ali sam probao demo za PS3 i igra je odlicno odradjena u toj verziji, a igranje D3 sa gamepad-om mi se cini cak i ugodnijim nego misem na PC-u. Da me neko ne shvati pogresno, ovim ne zelim da kazem da je D3 bolji u ver. za konzole, igra je u osnovi ista za obe platforme.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno