Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prodavnica danas u Segedinu: Moze se preorderovati PS4, za sada samo obicna verzija. Planiramo je za pocetak decembra. Kontakti su uspostavljeni da nas uvrste u prvi krug, medjutim ako se to ne desi donosimo PS4 iz inostranstva. Igre ce biti tu pre konzole.

I onda: Inace puno vas, se interesovalo iz Srbije. Neki kupuju bas velike kolicine 😀

WIN 😀

Vidim ja da cu opet morati do granice u decembru.
Probao sam PS4 juce u Austriji (GameCity u Becu), ali imali su samo AC black flag demo, tako da sam samo mogao da probam novi kontroler i taj AC demo.
Prvo sam igrao Beyond:TS pa odmah zatim AC, tako da sam osetio razliku u kontroleru, nije velika, malo udobniji i jos po nesto, sve u svemu bolji.
Za xbox one nisam imao vremena da cekam u redu.

Vidim ja da cu opet morati do granice u decembru.
Probao sam PS4 juce u Austriji (GameCity u Becu), ali imali su samo AC black flag demo, tako da sam samo mogao da probam novi kontroler i taj AC demo.
Prvo sam igrao Beyond:TS pa odmah zatim AC, tako da sam osetio razliku u kontroleru, nije velika, malo udobniji i jos po nesto, sve u svemu bolji.
Za xbox one nisam imao vremena da cekam u redu.

Da li je bio izlozen killzone? Pitam jer ga ne izlazu u fr/ch.

Samo Killzone Mercenary za PSVita, bilo je oko 10-ak PSVita za Killzone demo.
2 ps4, jedna sa assassins creed, druga nije bila ukljucena.
5-6 ps3, 3 su imale BeyondTS, 2-3 su imale Diablo 3.
I bio je ceo jedan booth za Beyond TS, i jedan ceo za Destiny.

Imao sam vremena samo da probam Beyond i AC, posto mi je bio zadnji dan u Austriji.

Hvala na odgovoru, zanimljivo mi je da nemaju nigde (ni fr ni ch a sada ni bec) kz ps4 demo.

Ja bih zeleo da nabavim PS4 u Decembru u inostranstvu , ako se do tada ne pojavi i kod nas u Srbiji... zainteresovan sam za PS4 Bundle verzjiu sa kamerom 500e je cena... samo ne znam gde bih mogao u Austriji ili Nemackoj da ga nabavim jer vidim da jos nisu nista izbacili detaljan info za Bundle , a obicni PS4 su im vec rasprodati preorderi ;[

Jel se to meni cini ili nam sleduje poskupljenje igara za 10 EUR/$/GBP ?

Na shopto su identicne cene, nema sanse da bude razlike u ceni.

Stvarno mi nisu jasni ljudi koji su godinu dana pre izlaska nove generacija "znali" da ce igre da poskupe 🙂 Pa to nema nikakvog smisla...

driver, ti ljudi iz Sonija sto te placaju ti nisu dali memo koji je cela populacija dobila gde se objasnjava poskupljenje novih igara? Cudi me.

Na shopto su identicne cene, nema sanse da bude razlike u ceni.

Pa nisu bas identicne cene:

Battlefield 4:
PS3 - 39.95
PS4 - 47.86

Assassins Creed 4
PS3 - 44.86
PS4 - 49.85

NBA 2k14
PS3 - 37.85
PS4 - 49.85

Kod nekih je razlika u ceni ogromna!
Mada desava se da lupe i cenu za PS3 igru npr 44,85 GBP, pa je snize na 39,85 pred izlazak.

Mada su se Activision, Ubisoft, a sad i EA izbezobrazili, pa im je standardna cena za jace naslove 44,85GBP - 6330din!

Pa koliko ce onda kostati PS4 igre kod nas? 10 000din?

Malo li je? 😀

Od PS3 ere sam naucio da im ama bas nista ne verujem

Niko se ne lozi, vec sam izneo jasno usporedjenje cene igara za PS3 i PS4 i jasno se vide razlike u ceni, od 5-20evra.
Daj boze da brate na ispod 40 GBP kad krenu da izlaze.
Ako budu cene oko 50 GBP ne pada mi na pamet da kupujem fizicke kopije bilo koje igre.

Niko se ne lozi, vec sam izneo jasno usporedjenje cene igara za PS3 i PS4 i jasno se vide razlike u ceni, od 5-20evra.
Daj boze da brate na ispod 40 GBP kad krenu da izlaze.
Ako budu cene oko 50 GBP ne pada mi na pamet da kupujem fizicke kopije bilo koje igre.

A to je drugo. Niko ne moze da zna kakve ce cene stavljati online radnje tipa zaavi. Al ne bi smele da budu skuplje od najskuplje PS3 igre.
Sto ce reci u USA cene igara ostaju iste tj. 59.99 i za Evropu 59.99 eura. E sad cene mogu da budu jedino nize.
Takodje te cene sto vidis po internetu nisu konacne cene PS4 igara nego preorder cene. Mogu jedino da budu manje ne vece od te cene.

Poslednja izmena:
Preorder za ps4 u ch je u vecini radnji 470chf i vise a zna se da ce konzola da kosta 450chf. Zasto je tako mogu samo da nagadjam.

Ma 449 je preorder, ja narucio, ima na dosta mesta ta cena.
Igre su 85chf sto je mnogo...

Ma 449 je preorder, ja narucio, ima na dosta mesta ta cena.
Igre su 85chf sto je mnogo...

http://en.toppreise.ch/prod_306908.html

A igre je najbolje uzeti preko neta il u fr/de. Kad je beyond 90chf za ps3 sve je jasno. Zato sam uzeo gta5 u fr odmah na izlasku za 40eur. Igre su preskupe kao i dodaci al je zato hw najjeftiniji u eu.

Btw nisam preorderovao, a ne znam ni dal cu je uzeti odmah. Nema ni jedne igre koja mi se kupuje a za ps3 i dalje imam kilo nsalova koje treba da predjem.

Poslednja izmena:
A Digitec i Mediamarkt ti pokrivaju 80% trzista i 50% radnji 🙂

Logično bi im bilo da sada kad je kriza cene legnu na one od PS3/x360 a da za ove matore konzole pojeftine.
Bivši DVD.co.uk ima skoro sve PS4 igre na 49 funti. A što se naših lopuža tiče ja bih se iznenadio kad igre ne bi bile 10K bar u početku. Znam ljude koji rade za 12K mesečno ***. Naravno nisu neki gameri u pitanju ali opet, neko je srećan kad ima i toliko za 30 dana da "živi".

Imas na amazon.de al je pitanje kolko ce ga jos biti. Dosta su ogranicene kolicine tog bundlea.

Mozda u USA ostanu 60$.
Za nas ako ostanu ove cene sa UK sajtova, ne gine nam dosta visa cena.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno