Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaka cast za used games, ps4 poslednje uporiste "normalnog gejminga" 😀

Marketinški win, svaka im čast.

Destiny izgleda prelapo, nadam se da neće zaobići PC.

Poslednja izmena:
Definitivno izulo sa cenom, nadam se samo da nasi lopovi nece debelo da se ugrade.

Igre nisu nesto, ali cena i used games ... razvalise M$.

Očekivao sam više dosad nenajavljenih ekskluziva, tu praktično ništa nisu pokazali osim dva trejlera, tu su malo zakazali. Ali su pobedili sa cenom.

Sto nisu, pa sve ono sa Ubi i EA konferencije su multiplatforme, plus Division je bas igran na PS4...

Division je multiplatform, praktično od ekskluziva pokazali su ono što smo već znali, barem što se tiče gameplaya.

Bitna stvar je da izlazi u isto vreme i u EU.

Gde ste culi da se placa multi, izgleda da sam to propustio... Sama konf je bila pomalo dosadna, ocekivao sam novu ND i QD igru, oni kao prikazase neki tech demo. Medjutim ovo na kraju ih je spaslo.

Segedin je na "dva sata", to je najmanji problem...

Aha ha ha, posle onoliko MS-ovog trucanja o licencama, online checku, sta moze a sta ne moze, ljudi su objasnili kratko i jasno he he.

😀

Mislim da je bilo dosta za danas, sjajan E3, konacno nesto vredno gledanja sto se tice gaminga...

Koliko je pametno sto se tice nove generacije konzola, uzimati ih u USA? BD igre su do sada bile regionfree, napajanje bi isto trebalo da bude univerzalno osim utikaca?

Auh, potpuno su oduvali Xbox, i cenom, i tehnickim karakteristikama, i time sto nema DRM sr... koja uvodi Microsoft. Game, set, match, Sony.

Sony se konacno opasuljio, do skora su bili medju najgorim kompanijama sto se tice odnosa prema kupcima.

Za MS bi sada jedini nacin za povratak u igru bio da odustanu od DRM i ogranicenja prodaje polovnih igara, i drasticno obori cene, sa 499 EUR na ispod 300 EUR. Sto verovatno ne mogu, sve i da hoce...

Pa nije bas toliko drasticna razlika, ista kolicina memorije ali drugi tip, opet osnova ostaje ista (graficki moze da ostane nivo detalja i rezolucija tekstura a da naprimer obore FPS na 48 u odnosu na Sony-jevih 60?). I ne vidim potrebu da MS obara cene jer u paketu dobijas i veoma unapredjeni Kinect 2, eventualno da spuste cenu za 50$ posle Day one edicije...

Ja ću ga uzeti tamo gde mogu u roku od 24h da ostvarim garanciju (Segedin, jelte).

Sjajna konferencija, sjajne vesti, sjajna konzola, sjajne igre (Destiny OMG) i ok cena. 🙂

Koliko mogu da trazim za ovu moju masinu? 😀

Gde ste culi da se placa multi, izgleda da sam to propustio... Sama konf je bila pomalo dosadna, ocekivao sam novu ND i QD igru, oni kao prikazase neki tech demo. Medjutim ovo na kraju ih je spaslo.

Mora da se placa PS+ (sto nije nimalo lose) 50 $ godisnje da bi se igrao multi.
Ne mogu da verujem da ste ostali budni :d

Nego dizajnom konzole nisam ocaran. Kao da Microsoft i Sony nisu marili za dizajn ovaj put (znam da ovaj put Microsoft nije angazovao firmu za dizajniranje kao sto su za xbox 360 uradili)
Sudjeno mi je da mi stoje dve ruzne kutije ispod TV-a narednih 6-7 godina 🙁
Oh well..........

Poslednja izmena:
Zbog cene 🙂

$400 = ~300€

Pa to onda diže cenu konzole. 🙁

Mada, ako će u pretplati i dalje poklanjati naslove, što da ne.

Ako ostane sadasnji model PS+, nemam nista protiv da placam 50$ godisnje. Mozda cu onda vise igrati 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno