Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Ok je sve to ali to uputstvo je staro i radi na svim ofw (govorim o super slim) osim na 4.55.
Za 4.55 mora da postoji swap disk i to je to.
Sva smisao cobre se gubi ako ne moze online da se igra.

Da li igrice na super slimu moraju da budu u ISO formatu? Odgledao sam onaj snimak, i sve sam uradio kao taj lik, medjutim u shopu su mi dali original igricu cija verzija nije podrzana, nema je na spisku igrica koje mogu da koristim.

Pa vrati im je. Ti i ne mozes da pokrenes cobra/multiman manager bez podrzane igre.

da li se vise isplati kupovati digitalne verzije ili polovnjake ? sta je jeftinije ?

Po meni digitalne sherovane igre su zakon ako si u fazonu da odigras sto vise za sto manje para.Ako te zanima vise o tome saljem ti na pm sajt.

a ako uzmem digitalnu,i ako je izbrisem nmg vise da je vratim ili kako ? ne razumem,ocu da znam sta je najjeftinija varijanta kod kupovine igara ?

Ako kupis digitalnu kopiju igre ona se vezuje za nalog sa kog je kupljena u tvom slucaju sa tvojim nalogom.
Sad ako hoces da delis igru sa nekim, tad imas nosioca fantoma i gosta. Nosioc placa najvise i igru moze da skida i brise koliko puta hoce i igra sa svog naloga. Fantom samo jednom skine i igra sa svog naloga. Gost placa najmanje i igra igru samo sa naloga igre. Fantom ne sme da brise igru i ulazi u taj ptofil tj nalog sa kog je igra kupljena.

dakle jel mislite da je bolje kupovati polovne igre npr (diskove) ili kupovati digitalne verzije ?

Sve je to isto, iste su igre. Ako hoces da imas disk, pravis neku kolekciju ili da prodas kada je predjes onda disk, a ako delis i igras samo da je prodjes i posle je ne upalis onda je guest za tebe.

Ne. Ako hoces samo da obrnes igru (sp) i ne zanimaju te trofeji onda guest. Ako hoces da igras sa svog glavnog naloga (zbog online-a ili trofeja) nosilac ili fantom.

Disk uzimas ako hoces kolekciju... ili ti se ne skida 50gb po igri :)

Nosilac - mozes da obrises igru sa harda kad ti zafali mesto, mozes i da prodas nalog ako ti ne treba vise
Fantom - kad je jednom instaliras trajace ti dokle god ti je na hardu. Kad je jednom obrises - zauvek je nestala

Kad share-ujes igru obicno je raspodela:
Nosilac placa pola, fantom trecinu i guest sestinu.

Kod PS3 nema guesta, ima 2 nosioca i 2 fantoma, tako da ispada malo jeftinije nego kad se seruje igra na PS4. Jer ovde dele 4 konzole, a na PS4 dele 3 konzzole ...

evo npr hocu ove igre : god of war 3,the last of us,mortal kombat,rain,uncharted e sad kako ja to da narucim da budem nosilac ili fantom,jel ja za svaku igru moram novi nalog da pravim ili sve mogu na jedan ?

GOW 3 je DiscOnly.

Možeš sve na 1, teoretski, ali nećeš uspeti.

Na forumu koji ima tu tematiku, napraviš teme, i čekaš da se javi ostali kojima treba isto to.

Stariji naslovi, može dosta da potraje.

Kako da pokrenem GTA V na ps3 super slim? Da li uopste mogu da je igram? Imam cipovanu konzolu cobrom. Na netu sam nasao neko uputstvo da EBOOT.BIN treba da se brise a EBOOT.BIN.ORIG da se preimenuje u EBOOT.BIN.

Ljudi imam jedno pitanje, naso sam na KP oglasima PS3 12GB super slim za 160e. Zanima me da li je to dobra cena za takvu konzolu i da li se isplati. Pitam zato sto nisam neki gejmer i ne pratim toliko cene, a uzeo bi najvise da igram GTA 5 i mozda PES sa drustvom.

I da li mogu tu konzolu od 12GB posle da prosirim sa nekim vecim HDD-om, mada koliko sam svatio HDD je potreban samo za cipovane konzole, a za ove ide sve preko CD-a.

Pozdrav i hvala za info!

Ne ide sve preko diska mora nešto i da se instalira. 8gb se instaliraju baš za gta5.

Ljudi imam jedno pitanje, naso sam na KP oglasima PS3 12GB super slim za 160e. Zanima me da li je to dobra cena za takvu konzolu i da li se isplati. Pitam zato sto nisam neki gejmer i ne pratim toliko cene, a uzeo bi najvise da igram GTA 5 i mozda PES sa drustvom.

I da li mogu tu konzolu od 12GB posle da prosirim sa nekim vecim HDD-om, mada koliko sam svatio HDD je potreban samo za cipovane konzole, a za ove ide sve preko CD-a.

Pozdrav i hvala za info!

Nov SuperSlim 12gb imas vec i za 150e i to nov. ;)

Pozdrav i hvala za info!

Jel moze neko da mi odg. na pitanje, hvala!

A šta je pitanje?

Ako za HDD, nisi dobro sHvatio, možeš da skidaš i instaliraš igre na HDD i sa nečipovanom konzolom.

Više se isplati da odmah kupiš sa 500 GB hardom.

Kasnije te više košta.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno