Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Drugi put si uplatio tacno 5e na karticu? Pa ne mozes tako knap, uzme banka neki procenat, moguce da zato nece..

Ne ne, sad trenutno imam na PSN accountu 5funti, a na racunu u banci 7,nesto ili mozda 8 evra. Ja sam hteo od tih 7 da dodam 5 na psn account .

Poslednja izmena:
Hajde da ne nagadjamo, proveri tacno koliko imas na kartici evra. Da li su prebaceni na internet karticu ili su na deviznom racunu. Idi na ebanking i sve to lepo proveri pa preracunaj tacno u funte koliko je. :)

Pare se prebace u wallet za sekund, nikakvih par dana ne mora da prodje. Ako ne prodje, nije proslo i nece nikada. Ljudi po obicaju lupaju svasta na forumima. Kako uopste dodajes iznose? Postoji neki minimalan iznos iz padajuceg menija. 5e bi trebalo da je minimalan iznos kada se preracuna (kod mene je 40 NOK, sto mu dodje oko 5e tacno).

Iz nekog mog iskustva 99% problema nastane kad nemas dovoljno para na kartici za iznos koji oces da prebacis.

Uzgred, zar ti se isplati da kpujes online pass a sada ce jos malo nova fifa?

Ne mogu da pricam kako je u drugim bankama, ali u intesi sve mozes preko online bankinga da zavrsis, prebacis iz dinara u evre na devizni racun, a sa deviznog racuna koliko ti treba na internet karticu. sve se odvija trenutno, i nema nikakvog cekanja. Isto je i kad odes u banku, jedina je razlika u tome da sve to sto mozes i sam, oni urade za tebe. Nema nikakvog cekanja da nesto legne ejr se radi o transakcijama u okviru iste banke i to izmedju racuna istog korisnika.

E,ovako... Nov sam ovde... Mnogo stranica ovde ima pa molim nekog da mi pomogne... Znaci,kako da povezem ps3 sa zvucnicima? Znam da treba onaj opticki audio kabal ali zvucnici su klasicni sa 3.5mm i ne znam kako... Da li treba jos neki kabal ili? Ajde ako neko moze...

Da li si dobio onaj kabal za skart? Na njemu imas ona 3 cinca beli, zuti i crveni.
Crveni i beli su ti za zvuk, u nekoj boljoj radnji za kablove imas konvertor da ti te dzekove prebaci na3.5mm .

To je to imas ga u piramidi na prvom spratu (posle kruznih stepenica desno) ili u bivsem radio klubu. Ja sam kupio u piramidi.

Kako da nateram oba MOV kontrolera da rade u isto vreme?
u igrici "start the party" (demo) uspeo sam da aktiviram jedan, ali kad hocu grupno ispise "eneble in the XMB Accessory setings".
Tamo sam podesio max broj kontrolera i sve mi je uredno prijavljeno.

Da li je za PS3 bitno da HDD bude na 7200 ili radi i na 5400 RPM ? Gledao malo cene, i sada za cenu od 500 GB 7200 RPM, može da se kupi 640 GB na 5400 RPM .... koliko brzo radi fabrički, na 5400 ili 7200 ?

Mogu oba, fabricki je na 5400, a cuo sam da je 7200 brzi u nekim stvarima, poput instaliranja itd..

Malo sam proguglao, izgleda da za sam čin igre, nije bitno ..... a instalacija, samo jednom se radi ... onda mi je bolje 140 GB više, nego razlika od minut - dva u instalaciji .....

Malo sam proguglao, izgleda da za sam čin igre, nije bitno ..... a instalacija, samo jednom se radi ... onda mi je bolje 140 GB više, nego razlika od minut - dva u instalaciji .....

Samo nezaboravi jednu stavr, sto je veci hard to je veci procenat koji ce ti hard oduzeti sam po sebi pa samim time neces imati 640 gb nego ces imati 594 gb a onda jos procenat koji ti sonijeva konzola oduzme, e ovo neznam u cemu je fora. Ali svakako je bolje 594 gb nego 500 gb. Pa samo primer cu navesti moj hard iz sonija, on je 40 gb i po pravilu ja bih trebao da imam 37 gb za koriscenje ali mi konzola maximalno dozvoljava da koristim 33 gb. E sada neznam jel to samo slucaj kod mene ili je i kod ostalih prisutan.

Poslednja izmena:
594 gb nego 500

Kad ovako napišeš, ispada da ću imati samo 94 GB više ...

Ali ako skine procenat na 640, skinuće i na 500, tako da će opet biti 594 naspram 448 recimo ....

Ne znam, još uvek nemam PS3, ali videćemo šta i kako će biti ....

New Features And XMB Changes Coming In System Software Update 3.70

PS3 System Software Update 3.70 will be available from 10 August, bringing new features to PlayStation Network and changes to the XMB (XrossMediaBar).

For PlayStation Plus members, System Software update 3.70 introduces two often requested features: Automatic syncing on trophies to PlayStation Network and automatic upload of game saves to Online Storage (only available to PlayStation Plus subscribers). Syncing of Trophy information will occur at the time you select in the Automatic Download settings; due to these additional functions, ‘Automatic Download’ will be renamed as ‘Automatic Update’.

System Software 3.70 will also make some changes to the layout of the XMB. The [TV] section will be renamed [TV/Video Services] and is where you will find the streaming video services available in your territory, such as BBC iPlayer in the UK.

6028627628_b2faaf6e90.jpg

In PlayStation Store, a ‘recommend’ feature has been added, allowing you to message your PlayStation Network friends and highlight a game or other piece of content.

MPO (Multi-Picture format) files for 3D photos and multi-angle photos can now be displayed under Photo and in [Photo Gallery].

3D playback of Blu-ray Java (“BD-J”) content is now supported. You can now enjoy BD-J content recorded on Blu-ray 3D discs.

In order to download PS3 system software version 3.70, you will need a minimum 190MB of free space on either the PS3 Hard Disk Drive (System Update) or on removable storage media (PC Update).

msm da ne moze veci hardovi od 500gb zbog fizicke debljine hard diska [pricam za slim posto sam za njega gledao, za debeljka ne znam], i ja sam hteo da roknem 750gb u sony ali sam video da je nekoliko mm deblji i nece moci da se ubaci u sony, 500gb je najveci kapacitet koji fizicki pasuje u konzolu...a rpm sam planirao 5400 posto toliko ima i originalni...mada mislim da sa vise obrtaja moze samo bolje tj brze da radi.

a sto se tice 3.70 ofw ... -.-

kad ce vise novi cfw, igra mi se dirt3 xD

Poslednja izmena:
Kupi je, sad je značajno pala cena, nova košta 18 funti.

A cena je pala jer je igra nikakva.

Izgleda da vise nece biti nekih vecih system updateove osim ovih fokusiranih na Plus i 3D da se iscedi jos koji novcic iz platforme. Cekamo PS4. :)

dzabe kupujem kad imam 3.55 cfw i ne planiram da predjem na originale jer smatram da se ne isplati a i prosle su me gejmerske godine...mozda se pojavi zelja za online pa samo zbog toga a i pirata predjem na x kutiju...

Poslednja izmena:
YLOD, broj dva.. sad mi nije tako smesna teorija da novi firmware-i ubijaju konzole..

Ali jeste, oba puta usred PES-a :d

YLOD, broj dva.. sad mi nije tako smesna teorija da novi firmware-i ubijaju konzole..

Koga si ti gadjao kamenjem kada te tako poteralo baksuzno.

I sada neka mi neko kaze da su originali bolji ma mojne patka bolji, nedam jednog dinara za original. Dok je pirata igracemo se kada to nestane prodajem ps3 i xbox360 i vracamo se u kameno doba (gameboy, sega mega drive, nintendo, psx, nintendo 64, sega saturn, dreamcast, ps2... itd).

Pa Ylod kad krene jednom i kad se odradi ovakva 'popravka', nema stajanja.. to je samo odlaganje problema.

Nazad
Vrh Dno