Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Meni nikako nije mrlja, po meni je to ubedljivo najbolja konzola danas. Ali, da ne sirimo, pretvoricemo temu samo u to. Znam sta 'oces da kazes :)

Nekome je prva asocijacija na PS3 "599$" ili "Wii ih je odvalio sa prodajom, a i xbox je trenutno bolji", meni nije. Imam druge prve asocijacije :). Ne gledam tako na stvari...

Jedino sto sam ocekivao vise kvalitetnih novih IP-a, ali to je mozda vise vezano za trenutak u kome zivimo i jos sira tema. U svakom slucaju, i u tome su po meni najbolji i pored moje zamerke.

Evo uradjen sistem update na 3.61 ali od PSN'a ni traga ni glasa :smash::crash:

Jedino sto sam ocekivao vise kvalitetnih novih IP-a, ali to je mozda vise vezano za trenutak u kome zivimo i jos sira tema. U svakom slucaju, i u tome su po meni najbolji i pored moje zamerke.

Upravo. Ovih 15tak ekskluzivnih naslova što sam na njemu odgirao i što ću ih još verovatno odigrati dok zvanično ne sklone konzolu su definitivno vredeli svih 300€ samo što sam na PS3 dao. Nisam nikada imao problema nekih sa njim, ali sam prezadovoljan što sam odabrao ovu konzolu kao primarnu u ovoj generaciji. Wii mi se nije toliko svideo kada sam ga kupio i isprobao mnogo igara, nije to to jednostavno, a ne znam što. Verujem da bih i boxom bio isto tako zadovoljan da sam njega pre kupio, ali tako je sada.

Ali je sad glavno čekanje tog "welcome back" paketa za sve nas :D

Ma ja sam vise mislio nastaviti kao da se nista nije desilo :)

Meni nikako nije mrlja, po meni je to ubedljivo najbolja konzola danas. Ali, da ne sirimo, pretvoricemo temu samo u to. Znam sta 'oces da kazes :)

Teško, Demons Souls, MGS4, RDR i namad se sada LA Noire, a od toga dve su multiplatforme, ipak nisu dovoljni za evo već skoro 5 godina ove konzole. Daleko sam se više igrao na PC-u, a tek bi ta razila bila ogromna da nema FIFA-e. :)

Poslednja izmena:
A ja sam daleko vise vozio bicikl. Ti i onako mnogo vise volis igranje na PC-u generalno i igras mnoge pc-specific igre koje ja ne mogu da zamislim da igram, pa me i ne cudi sto se tako osecas. Ali ovim ne mislim bas nista lose, samo mora da se zna da su uglovi gledanja prilicno razliciti.

Da izbacili su update system softwarea 3.61 koji se može regularno skinuti i instalirati ali za sada je to sve. Dakle još uvek je "undergoing maintenance"

A ja sam daleko vise vozio bicikl. Ti i onako mnogo vise volis igranje na PC-u generalno i igras mnoge pc-specific igre koje ja ne mogu da zamislim da igram, pa me i ne cudi sto se tako osecas. Ali ovim ne mislim bas nista lose, samo mora da se zna da su uglovi gledanja prilicno razliciti.

Naravno, oko toga se možemo složiti :)

Hoce, dve koliko sam razumeo.. Ne verujem da ces moci da biras previse, vec ono 2 od 5 ponudjenih..

Hoce cim store bude,sigurno im je to zadnja faza jer treba dosta sigurnosti znaci nista do kraja mjeseca ili pocetka juna

A iz ovih zemalja ulogovani.....nama jos nista..ev 10 put pokusavam i nista jos.

Ja promenio pass na UK i USA.... HongKong jos ne radi.....

Ljudi izvolte na PSN, CRO, UK, Bugarski, sve radi. Upravo sam promenio password. :)

Pola friends liste : "Last Sign-in: 24 days ago" :)
Krece BC2 maraton...

Promijenio šifru bez problema na UK nalogu, sinhronizovao trofeje i pošao da gledam Novaka :).

I ja sam promenio šifru bez problema na UK a na USA su mi rekli da će mi poslati email sa instrukcijama za promenu šifre i čekam ga evo sad će 20 minuta

Kod mene i dalje undergoing maintenance :smash::mad::wall::crash:

Kada smo ovoliko cekali, strpite se jos malo da sve to ispeglaju i rasterete servere.

Ako kojim slucajem PSN ovih dana proradi bice prenatrpano kao nikada do sada to je sigurno,racunajuci prvi start PSN'a kada nije bilo ni priblizno toliko korisnika kada sada.

Nazad
Vrh Dno