LOL bre vampir, nisu podaci odmah na gornjem sloju, tu postoji zashtita koja je deblja od sloja sa podacima, tako da su vrlo male shanse da je same podatke oshtetio. Problem je u tome sto je BR disk velike gustine pa laseru ta ogrebotina optichki smeta posto krivi snop pa ne moze da procita ono sto bi trebalo. Moze da proba sa nekom technoshcu za poliranje bilo kakvih sitnih ogrebotina, bilo ih je za maske za mobilni i slichno...
zeleo bih da gledam divx filmove na ps3... sta treba da uradim sa *.avi i *.sub/*.srt prevodom?
Samo sto premotavanje lose radi kod MKVTj ne mozes da preskaces lepo sa scene na scenu...
Ne vidim kako ti se vise isplati da placas njemu 600din da ti naruci igru sa shopto i da sacekas nekoliko dana kad mozes da odes i da za 150din uzmes karticu i narucujes koliko hoces bez ugradnje? To bi bila druga prica da on npr ima igre na lageru pa samo odes i das lovu... Ovako ne vidim poentu![]()
.. Ovakva ponuda moze da bude zanimljiva samo maloletnicima koji ne mogu da otvore karticu...
@rAMA, ceo svet funkcionishe na principu ponude i potraznje, i sve cene su tako formirane, zashto bi bench bio drugachiji ?
Zasto bi neko prodao igru za 5500 dinara kada ce glat dobiti 6500 ? Ako sad pogledamo iz ugla kupca koji ne moze da kupi online ili ne zeli da ceka, on ce igru dobiti jeftinije jer u najboljem sluchaju koshta 7300, a najceshce 8000, tako da je kupac igre za 6500 u stvari proshao povoljno. Evo Bane je pre 2 dana kupio igru i platio je 8000, hteo je igru odmah, niko nije prodavao za 6500, a vec je bilo kasno da uzima od DVD zone za 7300, eto direktan primer kako funkcionishe ponuda i potraznja i shta formira sve cene na ovom svetu...
A shto se tiche ovih prodavnica shto "zavlache raju", ja mislim da je to bar deset puta objashnjeno, ali nekima ne ide u glavu nikako...
Konacno i od tebe nesto pametno da cujemo, zakon ponude i potraznje.
Kako to?Imam PS3 Fat40gb, kozola je stara 3-4meseca,
isti problem imao i ja letos ... ali meni ustvari to bilo zbog vrucine u sobi *** smeta mi klima :wall: kijamImam jedno pitanj u vezi koznole, a to je u vezi grejanja/hladjenja
Imam PS3 Fat40gb, kozola je stara 3-4meseca, kad se ukljuci konzlola je tiha,
ali posle minut-dva ukljuci se ventilator i postaje bucna,
a posle 5 minuta ukljucuje se "turbina"(ko' da trosi 30l) i postaje nepodnosljivo glasna,
napominjem da je se to desava u samom meniu,znaci ni jedna igrica nije pokrenuta.
Na dodir kozola nije vruca,a ni sam vazduh koji izlazi nije vreo,
Zanima me da li je to ponasenje normalno kod konzole ,ili sam ja dobio neku repariranu koja ima neke probleme jos iz proslog zivota?
pozdrav
Kako se sada krecu cene Slim-a i da li je jos uvek moguce kupiti nov PS3 a da nije na 3.50+ FW, tj da nemoze jailbrake.
http://blog.eu.playstation.com/2010...p-coming-soon-to-iphone-and-android-handsets/The Official PlayStation App, Coming Soon To iPhone And Android Handsets
@rAMA, ceo svet funkcionishe na principu ponude i potraznje, i sve cene su tako formirane, zashto bi bench bio drugachiji ?
Zasto bi neko prodao igru za 5500 dinara kada ce glat dobiti 6500 ? Ako sad pogledamo iz ugla kupca koji ne moze da kupi online ili ne zeli da ceka, on ce igru dobiti jeftinije jer u najboljem sluchaju koshta 7300, a najceshce 8000, tako da je kupac igre za 6500 u stvari proshao povoljno. Evo Bane je pre 2 dana kupio igru i platio je 8000, hteo je igru odmah, niko nije prodavao za 6500, a vec je bilo kasno da uzima od DVD zone za 7300, eto direktan primer kako funkcionishe ponuda i potraznja i shta formira sve cene na ovom svetu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari