Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Ne znam koliko često koristite onaj njihov chat ali kad ima 7-8 ljudi u istom to je skandalozno koliko hoće da zabaguje i da učitava u prazno. Sad zamislite da neko pogleda taj chat u sred neke FPS ili sportske igre pre početka meča i onda ostane tako zabagovan/ukopan sve dok se onaj "taman" ekran ne skloni a obično mu treba minut i jače...

Važno je zato da se photo albumi iz FW u FW redovno updejtuju i pune novim djakonijama - ko yebe prave potrebe :)

probao i novi kabal isto sve mu...4-5 minuta i izbaci me sa ntw
da nema mozda neke veze sto mi pustili vecu brzinu na net mozda?

Nisi nesto dobro uradio, pazljivo procitaj korake, samo idi redom i nema problema..

sve radio kako treba i nece...
sacekacu 2-3 dana mozda se sredi samo od sebe mozda je do njih greska
otanjio sa zivcima, dodje mi da vidim koliko moze ps3 kroz prozor da leti po ovakvoj zimoci

Da li jos nekome malo-malo pa pukne konekcija sa PSN-om?
Ovo je strasno kako ocajno radi ove nedelje.

Da li vam samo na PS3 pukne veza? Ja imam generalno problema sa internetom u poslednje vreme, ali pukne konekcija i sa PC-om, nikad samo na PS3. U toku su neki radovi na ADSL "Bras" uredjajima, u poslednjih 10-ak, 15 dana.. pa moguce je do toga.

PC radi dobro, kao i ipod preko wirelessa.

Net zeza poslednjih par dana... Ja sam na kablovskom (IKOM) i ima problema sa recimo VPN konekcijom i povremeno usporava net... Ali sa PSN jos nisam imao problema... :D

Jeste, net zeza na globalnom nivou izgleda :d

pa 2012 se bliži, sunčeve eksplozije sve češće .... EMP sve jači .... da izigramo mi šta još može da se izigra, pa da spremamo polako petrolej, golube pismonoše i drvene raonike za obradu zemlje ....

Jeste, net zeza na globalnom nivou izgleda :d

Srbija je prilicno specificna buduci da smo do skoro imali tacno 1.5 ISP (Telekom + sto je Verat imao nesto linka sa strane)... Sad se malo popravilo ali i dalje skoro sve ide preko Telekoma i kad oni nesto rade ode cela Srbija :D (secam se pre par godina kad su isekli kabl u Madjarskoj pa skoro niko u Srbiji nije imao net)

Sto se PSN tice, meni radi OK... Nisam primetio da mi treba duze da se ulogujem, niti sam dobio bilo kakvu gresku, niti me je izbacivalo...

Jedini problem je bio sa kupovinom DLC za Sports Champions, ali to zato sto su stavili los fajl online... Dobra vest je da sam kontaktirao hrvatsku podrsku i da su brzo resili problem... Eto nesto i pozitivno (naravno, ja nisam ocekivao da ce to Hrvati resiti pa sam vec uzeo preko UK naloga) :D

Dok sam bio par dana u inostranstvu, igrao sam na drugarovom PS3 par igara i sad bih da prebacim savegame na moj PS3, da ne igram iz pocetka te igre. Kako to uraditi?

Za jednu igru mi je najveci problem, u pitanju je Dante's Inferno. On ima neko limited edition izdanje a ja cu nabaviti ovde ovih dana obicnu verziju. Hoce li raditi savegame? Mora li da bude isti user ulogovan na PS3 da bi to radilo?

raspitaj se za svaku igru da li je to dozvoljeno. neke igre dozvoljavaju share savegame-ova, neke ne (zakljucaju se za profil i konzolu). a kopiranje je jednostavno, imas u game meniju, iznad ikonice za igru save data, udjes, nadjes igru koji hoces, trokut, save to usb (koji pre toga ustekas u ps3 :D).

Dok sam bio par dana u inostranstvu, igrao sam na drugarovom PS3 par igara i sad bih da prebacim savegame na moj PS3, da ne igram iz pocetka te igre. Kako to uraditi?

Za jednu igru mi je najveci problem, u pitanju je Dante's Inferno. On ima neko limited edition izdanje a ja cu nabaviti ovde ovih dana obicnu verziju. Hoce li raditi savegame? Mora li da bude isti user ulogovan na PS3 da bi to radilo?

Dantes inferno je 101% zakljucan save game

Smor ako je to istina, prešao sam dobar deo igre :(

A ništa, ti onda radi speed run na tom delu igre :D

Malopre sam dobio poruku da PSN store nije dostupan u nasoj zemlji/regiji (a koristim UK nalog)
Istu poruku dobijam i sa USA/HK nalogom....
Da li je to trenutni glitch ili....?

sve je u redu...
PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 16:00 on Thursday 28 October 2010 until 00:30 on Friday 29 October 2010, BST.
During the maintenance, you will be unable to access the following services:
PlayStation Store on PS3, PSP and PC.
PlayStation Network Account Management.
PlayStation Network Account Registration.
In addition, you will not be able to sign in to PlayStation Network from eu.playstation.com. If you wish to play online during the maintenance, please ensure you sign in to PSN before 16:00 on Thursday 28 October 2010.
During this maintenance, you can continue to collect in-game trophies and these will be updated on your profile once PlayStation Network is back up and running.
If you have any questions about this down time, feel free to visit the official PlayStation Forums at community.eu.playstation.com where you can post your query and a member of the moderation team will get back to you.
For the latest maintenance updates, visit the PlayStation Blog at blog.eu.playstation.com, keep an eye on our Facebook page at facebook.com/SonyPlayStation and follow us on Twitter at twitter.com/playstationeu.

Panicite na svako odrzavanje PSN-a, zavisnici. :p :D

Istina.
Koji ce mi sad PSN kad nema neki dobar FPS mp da se opegla.

LIVE ? To ono M$ ****** bese ? :D
Ja furam ostale igre preko Steama, gadjaju nas za 2,3e igrama.

Mozda je postojala i nada da ce se otvoriti PSN Srbija.....

:,,: Sweet dreams are made of these... :,,:

Mozda je postojala i nada da ce se otvoriti PSN Srbija.....

:,,: Sweet dreams are made of these... :,,:

Koja bi bila poenta? :) Jedino sto mi je trebalo je da rade kreditne kartice, a sad rade i na hrvatskom i UK store-u :) Sta, hoces PSN na srpskom? "Playstation Maxi prodavnica" i "trofeji"? :D

prckam nesto po ruteru posto od mog psn nema radosti i vidim da mi je za
comp 192.168.1.101
ps3 192.168.1.100
jel nema mozda to neke veze
a startna mi je 192.168.1.100

Poslednja izmena:
Koja bi bila poenta? :) Jedino sto mi je trebalo je da rade kreditne kartice, a sad rade i na hrvatskom i UK store-u :) Sta, hoces PSN na srpskom? "Playstation Maxi prodavnica" i "trofeji"? :D

Ah, rade, kako koje i kako sta.......
Ali bi bilo lepo videti da smo i mi na toj listi, i da, da moze da se placa bilo kojom karticom, a ne da moram da odem u tvoju "Maxi" banku da bih kupio sta zelim :p :p

Nazad
Vrh Dno