Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Nzm.. Danas meni stigao externi i ja da probam uncharted 2, splitovao fajlove i radi bez problema.

Ne radi sa svim ... a ako pita tako nešto, onda bolje da ništa ne čačka, nego da s**** nešto.

A da si pročitao i post iznad svog, video bi .... ima par načina za igranje tako, ali .... kad neko ne zna ni šta je CFW a šta OFW, da li bi mu preporučio da kreće u takve avanture?

Najprostije je sa novim multimanom, koji štedi mesto na internom tako što samo veliki fajl iskopira na interni, a sve ostalo ostaje na eksternom.

Znaci te igrice koje ne mogu da se prebace tj. koje moraju preko onog programa da se obradjuju, samo prebacim na interni i uzivam?

Da. Ja sve takve držim na internom, zbog toga sam i menjao interni, sve zavisi koliko prostora imaš.

Koliki ti je interni hard? Valjalo bi da ortak pazari veci, mada mislim da ima mesta da ubaci jos igrica. Nema ih puno na hardu,a i nisu velike bas igrice.

Moze li neko molim vas da mi kaze gde mogu da se nadju narodne verzije PSN i PSone Classics naslovi?
Nisam siguran da li ovako nesto i sme da se pita ovde na forumu?

Ako moze neke informacije na PM, bio bih vam zahvalan.

Hvala

Imas na torentima koliko hoces toga, ima i kolekcija po 20 i vise gigabajta.

Aj sad pitanje: zar nije lakse drzati eksterni kao ntfs i u opcijama ukljuciti driver i prebaciti igru normalno na interni nego maltretirati se sa splitovanjem i sl?

Meni nije. To mi je dva klika više, a imam igre i na eksternom za igru, tako da bi mi bilo veće maltretiranje nTFS kombinacija.

Noviji Multimani podrzavaju dve particije pa stavis lepo jednu FAT32 za igranje i jednu NTFS za prebacivanje na interni.

Pa bas zato i pitam. Bojim se da vecina i ne zna da iskoristi sve potencijale.
Ja konkretno sve trpam na interni hdd a externi mi je ntfs.

Moj savet je da ostane na 3.55 rogero, radi sve provereno preko njega a mozes i online da pikas bez straha da ce te banovati :)

Moj savet ti je da pređeš na 4.30 Rogero, ne čekaš fixeve, rade sve igre, ideš online .... milina da gledaš ...

Zna li neko kako da uradim novi patch za PES 2013 na hakovanoj konzoli?

Dobih danas svoju jailbreak-ovanu konzolu, i odmah ubacih neke igre... sad neke nece da rade pa da vidim dal znate sta bi mogao biti problem.

Prvo, tu je I Am Alive... Sledece fajlove imam:

I Am Alive.pkg
NPUB30383_I_AM_ALIVE_FIX.pkg
UP0001-NPUB30383_00-IAMALIVELICENSE1.edat

Ubacio ova prva dva i instalirao, ali on igru i dalje vidi kao DEMO verziju i nudi mi da kupim full igru u meniju.

A druga igra je Rayman Origins. Tu imam sledece:

Rayman Origins.pkg
Rayman Origins.Crack.pkg

Radi se o PSN verziji od 1.42GB. Prvo sam ubacio samo Origins, da bi mi trazio da kupim licencu na PSNu da bi igrao igru. Pretpostavio sam da se radi o onoj trial verziji i da mi treba crack... Instalirah i to ali sada nece ni da startuje igru. Krene i izbaci onda neki problem, nemam pojma koji je "serijski broj" error-a. :)

I jos nesto, ove vece igre, jel su i one u PKG formatu ili u nekom drugom. Jer sam citao neki tutorijal gde se prvo pravi GameZ folder, itd.

Unapred hvala na odgovorima. :)

Razmisljao sam o kupovini PS3, pa sam video par komada sa citacem koji ne radi. Zanima me, da li takve konzole mogu da se jb-uju, pa da se pusta direktno sa HDD-a igre, da im uopste ne treba BR citac?

Postoje igre kojima ne treba, ali postoje igre i koje traže da original bude u drajvu.

Original u vidu bilo koje igre, ili bas igre koju hocu da igram?

E ***... Mozes li mi bar reci koje od boljih igara to zahtevaju? GoW, Uncharted, GT... Prevashodno me zanimaju ekskluzive, posto imam XBox za multiplatform igre.

Delimicno sam resio problem u vezi I Am Alive, dok Rayman nemam pojma... Dakle, naisao sam na ovo:

Installation:
1. install game
2. Copy edat file to your user-profile on the PS3 (Ex: /dev_hdd0/home/0000000x/exdata/.)
2b. IF you are on 3.55/3.41 install the fixed pkg
3. enjoy game

Pod dva, kada idem na home/000000x/ nemam folder koji je gore naveden exdata... sta mi je ciniti?

Delimicno sam resio problem u vezi I Am Alive, dok Rayman nemam pojma... Dakle, naisao sam na ovo:

Installation:
1. install game
2. Copy edat file to your user-profile on the PS3 (Ex: /dev_hdd0/home/0000000x/exdata/.)
2b. IF you are on 3.55/3.41 install the fixed pkg
3. enjoy game

Pod dva, kada idem na home/000000x/ nemam folder koji je gore naveden exdata... sta mi je ciniti?
Pa napravi ga.I ja ga nisam imao kad sam instalirao COD classic,pa sam kreirao folder exdata i u njega ubacio edat file i nakon toga je radilo.

Kakva je situacija sa ovom super slim verzijom? Da li moze da se JB? Ili samo originali rade?

Za sada samo originali ..... uskoro se očekuje BREmulator, hardverski će da emulira BR, ali o tom potom ...

Ok, a sta mislite da li se isplati kupovina 12GB verzije?

Nazad
Vrh Dno