Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Prebacis na USB Flas i instaliras direktno sa njega i to je to.

mali off...imam ps3 3.55 debelu, i zelim da joj promenim interni hd (vadim 40gb a ubacujem 250gb)...sve mi je jasno sa HW strane, ali me zanima da li ako uradim back-up sa sonija na externi disk, a onda ubacim novi hd u ps3, posle restore back-up da li ce sve biti kao i pre? mislim na instalirane igre, instaliranog multimena, save-ova, exdata foleder, itd....?

hvala unapred.

Mala pomoc: imam ps3 slim, imam instalirano nekoliko igrica (CFW 3.55) na internom hdd-u, multiman i sto-sta jos, hocu da sve to pobrisem i vratim se na OFW...koja je procedura, nesto sam google-ao, vidim da negde urade samo upgrade preko usb-a na zvanican FW, a negde idu u recovery mode...koja je procedura da se sve pobrise i da se instalira najnoviji FW?

Mala pomoc: imam ps3 slim, imam instalirano nekoliko igrica (CFW 3.55) na internom hdd-u, multiman i sto-sta jos, hocu da sve to pobrisem i vratim se na OFW...koja je procedura, nesto sam google-ao, vidim da negde urade samo upgrade preko usb-a na zvanican FW, a negde idu u recovery mode...koja je procedura da se sve pobrise i da se instalira najnoviji FW?

Odradis format i zatim klasican update i sve je gotovo!

Procitao sam temu (koliko sam imao vremena) ali i dalje se "plasim" da bilo sta preduzmem u vezi mog PS3! Da li ima neko, dobre volje, samo malo da me uputi (preko PM), koji su to "prvi koraci" koje treba da uradim a da nesto ne krene po zlu!? Deca su mi se popela na glavu:" Techo, kad ces namestiti, pa kad ces"! Svaki dan isto :)
Bio bih veoma zahvalan :)

*** SDK ti je software development kit, ako hoćeš da praviš neke igre za PS3 verovatno

Mala pomoc, koja je poslednja verzija firmware-a koja moze da se downgrade-uje, ja imam 4.0, jel ima neko resenje za tu verziju?
Unapred zahvalan.

KaKaRoTos apsolutno nishta ne radi na temu novog cfw.Plashim se da je ova tema oko hakovanja za nove igre osim eventualnih fixeva zauvek okoncana.

Moze li neko da objasni taj true blue, sta je i kako se koristi......stalno se nesto prica oko toga, a niko nista konkretno.

Pročitaj ovo.

Da li neko koristi ShowTime? Da li je nekako moguce pustiti film sa USB ili HDD-a koji su NTFS? Zbog velicine fajla od preko 4GB ili mora preko internog hdd-a? Koliko znam Multiman ima podrsku za NTFS, ali cak i Showtime koji dolazi uz njega ne prepoznaje NTFS.

@DariusIII

jel ima negde da se ovo nadje i posto kosta?

Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje!
Naime, osposobio sam PS3 i dao sam bratu da ga igra, ali je ubrzo presao sve igrice koje su bile na internom HD. Resili smo da kupimo eksterni hard disk i da pocne on sam da skida igre sa interneta. Sada imam pitanje:
1) Koji biste mi vi eksterni HD preporucili, posto u ponudi ima raznih od 2,5 inca do 3,5 sa svojim napajanjem i bez svog napajanja, neki tipa passeport i neki drugi...

@Majstor

Pojma nemam, nemam PS3 niti me isti nešto posebno ne interesuje, samo sam hteo da pomognem :wave:

Prakticno bilo koji ce da ti vrsi posao, sto se PS3 tice.

Hvala na odgovoru, a jos jedno pitanje, da li u ovoj temi postoji dobar tutorial kako to moze sve da se odradi?(od formatiranja hard diska u potrebnu verziju, do krajnjeg igranja igre na konzoli)
Pitam ovo jer ova tema ima mnogo strana, a ne znam gde se nalazi kvalitetan tutorial.

Moze i na engleskom, sve je jedno samo da radi xD

Mnoooogo, ima i na kup-pro za 70. A nema sanse da se skine i napravi neki home made?

utoliko vise, smatram da ove gore na ps3srbija treba prijaviti odeljenu MUP-a za visokotehnoloski kriminal, jer su definitivno ispunili sve uslove... pohlepni su, samim tim i bezobrazni.. ne radi se o kucnoj radinosti pojedinca vec o otvorenoj i organizovanoj pirateriji koja se sprovodi masovno i jos reklamira javno preko interneta.. cuj samo to.. 80e tb dongle. igre 15-25e....

ako ih ne prijavi neko od vas, JA CU! MUKA mi je od takvih...

Nazad
Vrh Dno