Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Pricalo se da jb ostavlja nekakve logove u koje Sony ima uvid pri sledecem logovanju na net, da li je tacno ne znam.

A jel se zna gde su logovi :)
Pa preko FTP lepo pobrisemo sve i kraj :)

A kako se resava zamena internog HD?
Ako ja odem sa JB na net i budem BAnovan, zatim izvadim HD i stavim drugi, nov, prazan... kako dalje ide? odakle on odradi OS/firmware i sl???
Da li su i dalje tu logovi?
Zar ne moze preko FTP da se prosetamo kroz ceo interni HD i na`vatamo gde su ?

Pitam jer planiram da ga castim sledece nedelje sa bar 500 gb za unutra.... pa da znam, da se kacim na Internet sa JB za dobrobit sirokih narodnih masa :)
Posto moj PS3 jadan nije video Internet ni 5 minuta za 3 godine :) i ne bi mi bila neka steta :)
Sta propushtam ako me banuju ? :)

Sve to nema veze sa HDD, ne cuva se na njemu.

Cuva se u Pentagonu...mislim ako ne planiras net onda nista i ne gubis sa JB, samo dobijas.

Cuva se u Pentagonu...mislim ako ne planiras net onda nista i ne gubis sa JB, samo dobijas.

Pa generalno nisam do sada i nisam za sada planirao...
Ali cisto da znam sta bi izgubio ako ode moj PS3 u Pentagon...
:D

evo ga jos jedan hack, probably fake :)

Thanks to PS Jailbreak, I’ve been able to finally make a proper running version of the first custom PS-Dedicated operating system “PlayOS”

PlayOS is a Linux-Based system.
It takes up 730MB of your external hard drive as it runs off External Media (Backup Manager).
Easy to use.
Built-in dedicated web browser “PlayBrowse”.
Compatible with 3.41 only.
You need to have a development board! Will not work with mobile phones except the Nokia N900 (Will have to look into this).
Video coming soon.
Hardware acceleration (just like OS X) enabled. This means .mkv files in 1080p!
Support for file types:
.zip
.tar
.gz
.mp3
.avi
.mp4
.divx
.exe – ONLY PlayOS Coded ones! Windows applications will not work with this.

I’ll tease you with some pics for now

ara1-538x403.png

ara2-538x403.png

ara3-538x403.png

Daj linkove, da probamo.... neko je na bolovanju i ima viska vremena :)
I nekoliko externih hardova :)
Sem ako ovo nije max informacija: I’ll tease you with some pics for now........

EDIT: NASAO.... c c c c rumors :)

Poslednja izmena:
Ma sad svaki mentol moze da snimi sebe kako nesto budzi i kaze evo hackovao sam, ali kao strpite se, dacu komplet objasnjenje... i od toga ne bude nista.

Za sad jedino sto je potvrdjeno je jaibreak za fm 3.41 i nista vise.

Koliko je cinicno od strane moderatora da dozvoljavaju ovu diskusiju, iako je forum strogo protiv piraterije i nelegalne upotrebe softvera !!

Zvaničan stav je da ne podržavamo pirateriju u formi razmene linkova ka piratizovanom sadržaju (linkovi za download igara i sl.) na isti način kao što ne odobravamo razmenu brojeva telefona dilera droge i sl. Diskusije na tu temu nisu zabranjene ali upućivanje na nelegalan sadržaj jeste.

Pa to je jedino bilo logicno objasnjenje, da je nesto budzeno u sam sixaxis, a sto se na videu nije moglo videti.

Zvaničan stav je da ne podržavamo pirateriju u formi razmene linkova ka piratizovanom sadržaju (linkovi za download igara i sl.) na isti način kao što ne odobravamo razmenu brojeva telefona dilera droge i sl. Diskusije na tu temu nisu zabranjene ali upućivanje na nelegalan sadržaj jeste.

Ovo bi svi moderatori trebali da stave u potpis. Da ne bude vise dvostrukih merila osude korisnika foruma na osnovu trenutnog emotivnog stanja moderatora.
Konkretno, pricam iz licnog iskustva kada sam dobio warn od kolege @Nickname jer sam u temi Starcraft 2 pomenuo Brijaca i lek, zajedno sa recima update i ne radi. Inace, ovo sto je napisao @Falcon podrzavam u potpunosti.

[OFFTOPIC]
Da li mogu mail adrese dilera i da li se tu racunaju samo dileri teskih droga ili bas sve? :p

Malo je nelogican stav... Po vec vidjenom ja mogu da postavim screenshot sa telefonom tog dilera (imas ovde screenshotove sa torrent sajtova i linkove ka istim) i to je ok... Valjda ako nema piraterije, onda nema piraterije... Tada bi ova tema morala da bude preimenovana u Pokretanje homebrew aplikacija i backupa na PS3 :D

[/OFFTOPIC]

[(imas ovde screenshotove sa torrent sajtova i linkove ka istim)
[/OFFTOPIC]

Bili su screen-ovi gde se vide samo naslovi koji su izašli, a pri tom da se ne vidi koji tracker je u pitanju. A linkove ka istim niko nije ostavljao...

Droga steti siromashnijim(najvise), a piraterija multimilionerima(najvishe)

I'll go for piraterija xD

Rezimirali smo pravila, bez no-no linkova, i možemo dalje na ovu temu ;)

Kao sto sam i mislio da ce biti moguce, neke igre koje imaju fajlove vece od 4gb a zapakovane su u .psarc ce biti moguce otpakovati kao u slucaju Unchareted 2 jer se pojavio extractor te arhive.

Svi koji su bar jednom koristili modove na PC-u znaju da igra radi i kad postoji samo otpakovan folder istog imena kao i ta arhiva.

According to inf1, a member on PSX-Scene.com, has found a solution to running games that have files larger than 4GB from an external Hard Drive. Due to FAT32 limitations users needed to run these games from internal hard drive only. However, it seems that isn’t the only option anymore. Many games utilize a file format known as PSARC (*.psarc) These files ending in .psarc are archive files similar to zip or rar files on PC. By extracting these large archive files and using the smaller files that are inside, users can get stay under the 4GB limit. This method has been tested on Uncharted II, and will only work on games utilizing the psarc file format.

e to mi nije bilo jasno.Da igre koje su preko 4 gb nisu mogle da se pokrenu?
I da li su na kraju uspreli da pokrenu Formulu 1 2010 preko PS Jailbreak-a?

A kako to mislish da su uspeli kada igra trazi firmware noviji od 3.41 ? :)

Pa vidim ima da se skine i Fifa 11 i Pes 2011 pa me zbunilo nesto

za f1 se na kraj ispostavilo da ipak ide na 3.41, al je nesto zabagovano pa se moze igrat samo sa volanom,ne detektuje dualshock

"no controller connected error", if you have a G25 he works. But Auto save and save doesn't works

So internal harddrive with wheel?

Yes, but Save doesn't work (error 8... blah blah blah)

komentari sa tamo nekog foruma.... probam za par sati sa G25 pa javim :)

Da, isti je sluchaj, navodno, i sa Super SF 4...Nisam probao, pa zato kazem navodno :)

Josh jedna igra za koju se spominje da ima bug jeste GoW 3. Navodno, negde pred kraj igre zablokira neshto, nisam se preterao udubljavao u tematiku s obzirom da josh ni prva 2 nisam zavrshio :d

To su jedina 3 sluchaja za koje ja znam da ne rade...

p.s. Kasno stiglo to reshenje za FAT32, ja vec chastio mog debeljka sa 320 GB :d

Da, isti je sluchaj, navodno, i sa Super SF 4...Nisam probao, pa zato kazem navodno :)

Josh jedna igra za koju se spominje da ima bug jeste GoW 3. Navodno, negde pred kraj igre zablokira neshto, nisam se preterao udubljavao u tematiku s obzirom da josh ni prva 2 nisam zavrshio :d

To su jedina 3 sluchaja za koje ja znam da ne rade...

p.s. Kasno stiglo to reshenje za FAT32, ja vec chastio mog debeljka sa 320 GB :d

Ti sa 320, a ja narucio 500 :)
Ali bice vremena za odkazivanje :D :D

I ja razmisljam da uzmem hdd za ps3, sta je pametnije uzeti 2.5 ili 3.5, interni, externi???

Nazad
Vrh Dno