Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Update-ovao sam FW da skinem demo za PES i FIFU :) Nisam ga narucio, ortak je porucio za prodaju i dao meni da testiram... Pisao sam im na mail da vidim ima li nagovestaja za 3.42 tako ca cu cim dobijem odgovor isti postovati ovde. Inace o ovom uredjaju je rec http://ps3break.com/Products.asp

I još bolje, otkud Brazil u Evropi? :d

Kako je moguce da oni to ovako otvoreno prodaju ?!?!
http://ps3break.com/Distributors.asp

Jednostavno, u sebi ne sadrži ni jedan sonijev kod tako da nije ilegalno i ne kosi se sa zakonima većine zemalja (recimo u skladu je sa zakonima u USA). Jedino su u Australiji uspeli da zabrane prodaju. Dok suđenje u Švedskoj traje već 2-3 nedelje, mada će verovatno i tu pasti pošto je novi švedski zakon jako restriktivan...

Poslednja izmena:
Kako moze biti legalan kad omogucava koristenje nelegalnog softvera ?!
Ne sadrzi Sonijev kod, samo ga razbija. :)

Update-ovao sam FW da skinem demo za PES i FIFU :) Nisam ga narucio, ortak je porucio za prodaju i dao meni da testiram... Pisao sam im na mail da vidim ima li nagovestaja za 3.42 tako ca cu cim dobijem odgovor isti postovati ovde. Inace o ovom uredjaju je rec http://ps3break.com/Products.asp

Dear Customer:
          First of all. thanks your feedback and your support ! 
          it can't support new version now .but we are working on the solution !     

B,rgds!

Nikita 

^ Odnosno čekaju da momvi koji su napravili JB da urade nešto, a oni to samo da ukradu :D

Evo vidim vec je aktuelan fw 3.50

Kako moze biti legalan kad omogucava koristenje nelegalnog softvera ?!
Ne sadrzi Sonijev kod, samo ga razbija. :)

Ne omogućava korišćenje nelegalnog softvera - već omogućava bekapovanje originala koje poseduješ - što nije zabranjeno zakonom.

A kada ti prodavac proda nož ti možeš da izbodeš nekog što je zabranjeno zakonom ili da seckaš slaninicu što nije zabranjeno zakonom ( možda se sa ovim ne bi složio pokret za zaštitu životinja ali slaninica je slaninica ) :D

Dear Customer:
          First of all. thanks your feedback and your support ! 
          it can't support new version now .but we are working on the solution !     

B,rgds!

Nikita 

dok oni rade da nadju resenje sony vec izbacio 3.50. Ima podrsku za facebook, 3D blu-ray podrška i za jos nesto ali ne mogu da se setim. Znaci kratko smo se radovali ipak tesko da ce uspeti da hackuju ponovo jer je to bilo softverski, a sony je to zakrpio. Mozda jedino da neko napravi custom fw kao za PSP

Uhhhhh....
Procitah ja svih 30ak stranica ovde.... i imam par pitanja...
Prvenstveno za onih par ljudi koji kazu da su odradili JB... Kako , sa cime (telefonima ili?)
Imam HTC Touch Pro 2 i voljan sam da se "poigram" sa njim zarad "viseg cilja" i igranja downloadovanih igara...
Jasno mi je da to sve (za sada radi na 3.42), koji ja i imam trenutno.
Online me ne zanima ni 1%, moj debeljko star 2-3 godine nije video Internet u zivotu , a bogami tek sada i nece :)
Probah da na datim linkovima nadjem neko resenje, ali slllllaaaabo sam imao srece/znanja...
Ne ocekujem da mi neko sazvace i da mi da .exe fajl i da to radi, ali bar da mi da par smernica kako da to odradim i evenrualno ako moze sa HTC TOUCH pro 2 telefonom...
HTC Desire nemam :(
Ako je protiv pravila foruma, PP naravno :)

prvenstveno ti treba Xdandroid 2.2 na telefonu, a posle cimni Dejana Xy da ti preprica sta je on radio...

Izasao novi Groove, vise ne treba original disk u BR, jedini problem je sto ce trebati novi backup manager.....
Sad ce skociti cena svim PS3 sa crknutim laserima/BR ;) :d

prvenstveno ti treba Xdandroid 2.2 na telefonu, a posle cimni Dejana Xy da ti preprica sta je on radio...

Ajde "prozvani" Dejane, javi se (na PP?) ako mozes da mi pojasnis par stvari pre nego ubijem HTC :)

pozz

Ako imas PS3 koji je skroz zatvoren i gde svi zanju da nema piraterije svaki korisnik koji ga kupi ce se pomiriti s tim i kupovati igre.

Da, ali to ne dovodi automatski do bolje brodaje igara u odnosu na konkurenciju, što je bila moja poenta.

E sad imas i drugu stranu. Ljude koji zele da igraju piratske igre za dzabe. Oni ce cekati da zastita bude razbijena pa kupiti konzolu.

Jeste, ali taj procenat je mnogo manji od legalnih korisnika.

Ali ce takodje oni i kupiti poneku igru (recimo zbog MP) sto ce doneti prodaju koju Sony inace ne bi nikada dobio...

Ne mogu da igraju MP kako treba sa piratskom kopijom, to ni na PC-u ne može.

Sem toga evo ti interesantno poredjenje:
http://www.vgchartz.com/weekly.php?date=&console=&maker=

Kao sto vidis NDS ima 134,062,194 prodatih uredjaja i 573,930,398 prodatih igara, znaci 4.28 po konzoli... PS3 ima 37,555,500 uredjaja i 265,981,604 igara, znaci 7.08 po konzoli... Znaci duplo vise igara po konzoli...

VGChartz je je nepouzdan izvor, postoji razlog zašto je banovan na GAF-u.
Čak i da su podaci tačni, to i dalje ne menja činjenicu da se proda mnogo više softvera ukupno, kao posledica mnogo više prodatih konzola.
Demografija Wii/DS korisnika su uglavnom casual igrači, oni kupuju manje igara, te odatle manji tie odnos... Pored toga, što veći broj konzola, to pomera odnos na dole:

Its possible to have a lower tie ratio and move more software units. The Wii pushed a lot of software within its first 14 months on the market (more than 360's first 14 months), but because the Wii sold extremely well, it effectively brought its tie ratio down (ratio = software/hardware) (lower than 360's first 14 months).[1] Sometimes, what looks bad for software is probably actually a side effect of good news for hardware.

• the larger the userbase, the harder it is to have a huge tie ratio. The tie ratio on a console with larger install base can often be smaller.
  • software does not scale linearly with hardware.
  • while these sales trends are interesting from a predictions point of view, it’s the actual number of games sold that publishers ultimately care about.

Poslednja izmena:
Ajde "prozvani" Dejane, javi se (na PP?) ako mozes da mi pojasnis par stvari pre nego ubijem HTC :)

pozz

Rado bih ti bacio ovde post, ali ne znam da li je dozvoljeno, tako da cu ti poslati pm :)

Ako jeste dozvoljeno, molio bih da neko kaze pa cu i ovde preneti...

PS3 gets early SNES and Dreamcast emulation

snes-9x-top-1.jpg

Izasao i novi backup manager (NoBluRay Support).......

...ali se sve mora ponovo "dumpovati" :d

ja koliko sam procitao ne treba,samo sto dosta igara nece da radi bez diska,a kad se ubaci disk(sa novim jb-om i bm-om) rade

Pa to ti je isto :) Mora se dumpovati ponovo da bi igre radile bez diska. Mada je moguce da ce biti dovoljan novi eboot.pbp jer je on jedini koji BM dekriptuje ako sam dobro shvatio. Znace se vrlo brzo...

ne interesuje me, pogotovo sad kad sam promjenio laser :D...nego moram priznat dobar mi tajming....

Ovo mi poslase kinezi na mail:

Dear Valued customer:

PS3 BREAK team another new product on sale worldwide on September 23rd !! new item fully legal ! no need unplug extenal hard disk!!! Two 2.0 input jack !

★ Break PS3 perfectly

★ No need unplug external hardisk

★ Avoid to remove the external device trouble before the user starting up the console

★ Simplify the complex steps to make the operation more humane

★ Upgradeable hardware firmware

★ PS3 Dongle and USB HUB perfect combination to support all of the external device plug and play.

★ P3 HUB multiple USB external device expansion

★ Fully compatible USB1.1 and USB 2.0 devices

★ Without driver, plug and play

★ More reliable and stable performance

★ Support common USB HUB function

$27.5/pcs for 50-100pcs

update price for ps3break on September 24th

under 10pcs sample order $ 30

11-50PCS $24.50

51-100PCS $23.00

101-300pcs $22.00

301-500pcs $21.00

501-700pcs $20.50

701-1000pcs $20.00

2000-5000 pcs $19.50

Pshub team

Zanima li nekog da se skupljamo i narucujemo LOL
Kaze da salju u srbiju i da je oko 35 $ postarina za 18 komada :) (1kg)

he he.....

Nazad
Vrh Dno