Šta je novo?

Sony MDR-XD200

Cwelle

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
709
Dimensions: 3.5m cord length

Weight: 8 oz (220 g)
Audio:
Sensitivity: 102dB/mW
Impedance: 70 ohms at 1kHz
Frequency Response: 10-22,000Hz

General:
Type: Closed, dynamic
Headphones: Urethane Leather
Driver Unit: 40mm diameter, dome type
Diaphragm: Long Stroke
Magnet: Neodymium (360kJ/m3)
Cord: OFC single sided, 3.5m
Plug: Straight stereo unimatch plug (gold)
Headband: Single band with adjusting mechanism
Headphones: Sound Mode - Music/Move switch

Power:
Power Handling Capacity: 1,500mW (IEC)

Supplied Accessories:
Unimatch plug adapter plug in type (gold)
Warranty card
Kakve su ove slusalice?
Razmisljam se da ih uzmem. Koristio bi ih za muziku i igre, a mozda i za filmove.
Malo me buni ova impedansa od 70 Ω. Da li to moze da ide u racunar?

I ja sam se skandalizovao kada sam pre izvesnog vremena gledao neke Sennheiser sluske-bubice i video da im je impedance 64 Ohm. O cemu se radi?

Cwelle je napisao(la):
Kakve su ove slusalice?
Razmisljam se da ih uzmem. Koristio bi ih za muziku i igre, a mozda i za filmove.
Malo me buni ova impedansa od 70 Ω. Da li to moze da ide u racunar?

Te slushke su sasvim ok za cenu (citaj: osrednje), sto se tice impedanse, ona nebi trebala da bude veci problem za ijednu zvucnu sa aktivnim izlazom (citaj: skoro sve :D)

Poz:wave:

Ajde neka se javi neko ko ima ove sluske. Interesuje me subjektivan utisak zvuka (basovi, srednji, visoki).

jel ima neko ove sluske, al da ih tera na integrisanoj zvucnoj karti...ae ako ima neka javi utiske...

I jos me zanima da li mislite da postoji nesto bolje osim njih u cenovnom ranu do 2000din

Ajde neka se javi neko ko ima ove sluske. Interesuje me subjektivan utisak zvuka (basovi, srednji, visoki).

ja imam Sony MDR-XD300
x158MDRXD3H-f.jpeg

nista specijalno nemoj da ocekujes od slusalica, visoki i srednji su dobri ali bas nema nikakvu dubinu. E sad je glupo da prihvatis moje zapazanje, najbolje da poneses svoju muziku sto slusas i da nataknes slsuske na glavu i da cujes, ukusi su razliciti, mozda ti se i svidi zvuk. Generalno nije los ali nista specijalno a i cena govori sve ..poz

Poslednja izmena:
Za svake bolje sluske, a pogotovu Sennheiser, potrebno je pojacalo za njih. Ne gura se to efikasno sa integrusa...

Nazad
Vrh Dno