Šta je novo?

Sony Ericsson Xperia arc S

Da si juce pitao verovatno bih ti danas preneo utiske, ali ga nisam probao iako je bio pored Xperie Pro u Telenor radnji dostupan za mucenje :)
Na prvi pogled izgleda lepo i ono sto se meni svidja, nije bas slican konkurenciji dizajnerski, sto je reko danas (bar po mom subjektivnom utisku).

Isti je kao arc, samo ima klokovan procesor i bele je boje.
Nadam se da je softver ispeglaniji.

---
desire

Zavisi kolika je razlika u ceni izmedju Xperije Arc i Arc S, ako je kao izmedju Neo i Neo 5 (samo 5e) onda vredi dodati pare za Arc S, u suprotnom uzmi Arc, otkljucaj bootloader, instaliraj SetCpu i svirni procesor na 1.4GHz i dobices Arc S

Hteo sam s2 ali je mnogo dobar za mene... i nemarljiv sam, sa jdenim fonom sam skocio u vodu a drugi mi je ispao rerni na 250°c....

Pa i nije ti bas tolika razlika u ceni da bi ti se arc isplatio s obzirom na nemarnost ;)

arc s je 25posto brži od običnog arca.Iz nekog razloga ne preporučuju klokanje običnog arca na 1.4 ghz.

a u cemu je razlika izmedju single core procesora i dual core procesora?

Pa u broju jezgara. ;)

Juce sam se igrao malo sa ovim telefonom u Telenoru,sve lepo i brzo radi. Stock rom mi deluje brzi nego kod Samsung telefona(Galaxy S,S2).

Moja drugarica ga je bas skoro kupila i bas bas lepo klizi sve... Jedino sto se meni ne svidja UI od SE, mada kad sam gledao i uporedjivao sa mojim nikad ne bi rekao da je single core, doduse tek se vidi kad sam krenuo da instaliram npr. BeWeather, meni treba 2-3 sekunde, a SE treba 7-8 sekundi, ostalo sve lepo fercera.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Ne zavisi brzina instaliranja od broja jezgara. :p

---
desire

SE ima jako dobre Android telefone. UI im je odlican. I cini mi se da je HW accelerated (?). U svakom slucaju, optimizacija je odlicna.

Poslednja izmena:
Meni se SE UI nikako ne sviđa, bre sav je glossy, kao cigan mala.

SE UI je najblizi fabrickom Androidu, zato je tako brz i zato mi se i svidja :)

@telep
I ja bih se slozio. TW mi je mnogo prijatniji za koriscenje.

Btw jeste solidno brz mada sam uocio da je sestrin ray brzi od sgs2 jedino kada se ulazi u galeriju. Nisam nesto posebno testirao doduse...

Poslednja izmena:
Ja sam zadovoljan brzinom telefona ,ulazak i izlazak iz aplikacija je jako brz.Nisam primetio ni neki ozbiljniji lag,sobzirom da ce dobiti ICS ozbiljno cu razmisliti da moj Galaxy S zamenim ovim telefonom.

Poslednja izmena:
Meni je TW mnogo blize telep-ovom opisu, nego TS. Ali ukusi su razliciti. :)

Idi na gsm arenu i pogledaj slike UI, glossy na sve strane sa onom providnom pozadinom gde se vide retardirani talasi. Inače lep telefon, jedino mi se UI ama baš nikako ne sviđa. Jeste da je samsung UI malo šareniji ali bar nije ceo u glossy-ju, ***. gore nego raspala vista, a i UI im deluje razbacano na sve strane, ne prate nikakvu formu.

Poslednja izmena:
Pa znam kakav je UI, koristio sam SE Ray. Zato i kazem da mi se svidja. Ima svojih "forica". :)

Ja razumem šta telep hoće da kaže. Previše gradijenta ima u onim temama, to i meni ide na živce.
Opet mi izgleda lepše od tw, lg-jevog skina, pa i sense-a, koji su kao crtani.

@telep
Upravo tako, to su ubacili u zadnjem apdejtu, pre manje od mesec dana... Imas 7-8 tema, a mozes i druge da ubacujes, radili su momci sa xda foruma

Ima li neko da preporuci dobar screen protector za Xperia Arc S? Bilo bi super ako moze da se nadje u Bg, a ako ne, onda online.

@max9998, imas fabricki ugradjen screen protector kod arc s, osim ako si uspeo da ga unistis vec :)

Nazad
Vrh Dno