nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
Misliš prodaju za Srbiju?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ne znam da li reklama, pa brisite ako jeste.
Elem, dobio sam mejl da Nebo pocinje da radi sonoff...
Sent from my SM-T813 using Tapatalk
Kada je svetlo off, smanji se i jačina led svetla. Ništa ne osvetljava, ali je dovoljna da znaš gde je prekidač. Ima i signalnu lampu za wifi, ali se ona može softwerski isključiti.Da li je uvek upaljeno ovo LED svelo? Koliko jako svetli? Pitam jer ne želim tokom noći da mi osvetljava pola sobe.
Kada je svetlo off, smanji se i jačina led svetla. Ništa ne osvetljava, ali je dovoljna da znaš gde je prekidač. Ima i signalnu lampu za wifi, ali se ona može softwerski isključiti.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Pogledajte na Sonoff sajtu, lepo pise ko je generalni distributer za Srbiju.Oni prodaju direktno, ili preko svojih partnera po Srbiji, i cene su im odlične,niže nego na KP, uz garanciju i fiskalni račun.Ne znam da li reklama, pa brisite ako jeste.
Elem, dobio sam mejl da Nebo pocinje da radi sonoff...
Sent from my SM-T813 using Tapatalk
Pogledajte na Sonoff sajtu, lepo pise ko je generalni distributer za Srbiju.Oni prodaju direktno, ili preko svojih partnera po Srbiji, i cene su im odlične,niže nego na KP, uz garanciju i fiskalni račun.
Ove sto si pomenuo, su samo jedan od njihovih partnera ili ,kako se to kaže, dilera.
Zaista mi nije jasno, kako pored domaćeg uvoznika, neko može da kupuje od svercera sa KP?
Ovde, bar uvek možete da vratite proizvod ,ako niste zadovoljni, i da ostvarite pravu garanciju od 2 godine.
https://sonoff.tech/authorized-distributors
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Netiks ima i maloprodaju, u svom VP objektu, u Bregalničkoj ulici.Mozes kao fizičko lice, kupiti sta god ti treba iz njihove ponude. Nazoves ih, i pitas, kako da ti posalju, ili koje su cene,ako ne mozes doći kod njih,ili sta već želis da ih pitas.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pogledajte prilog 287985
Za pismene sve lepo piše na sajtu. Ne razumem zašto pored toga i nekoliko postova ljudi koji su poručivali od njih kao fizička lica nastavljaš da teraš svoju priču a očigledno nisi u pravu.
@ Corvus Corax
Ja čitam ono što je napisano na oficijalnom sajtu koji je linkovan od Sonoff-a. Ako piše da prodaju samo pravnim licima to je tako za mene i za sve ostale koji posete njihov sajt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari