G!!! je napisao(la):uporedjivati ovu igru sa komandosima je smeshno.. S:HoWW2 je totalno drugachija... vidish meni se bash svidja takav pristup igri... ne znam na kom mestu ti se desilo da neprijatelj stoji '20 metara' dok mu ti lemash kolegu!? igra bi bila neizbalansirana kad bi ti ubio jednog vojnichica sakriven u zbunju sa 50ak metara udaljenosti a onda dotrchi 20 Tigrova na tebe... ja sam odushevljen gameplayom.. i misije su sjajne.. bukvalno 12 zigosanih fazon... nachina za reshavanje misija ima vishe i mozete pristupiti kako god hocete... jedino shto ima nekoliko skriptovanih scena pa se lako provaljuju... i shto je najbolje igra je TESKA! za divno chudo... e da malo opet nervira da jedinice imaju 2-3 razlichita odgovora kad ih selektujete.. zar nisu mogli smisliti 10ak bar.. zar je to tolika investicjia...
prvih nekoliko misija sam reshavao samo sa po jednim chovekom.. chisto jer mi je bilo zanimljivo![]()
Markosmi je napisao(la):Da li moze da se instalira zvanicni patch na tako instaliranu verziju igre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari