Meni se na M600i nije ukazala potreba da odradim sound mod, dovoljno je glasno i ovako, još kad uključim mega bass i ne držim volume na max. Slušam muziku preko HPM-82 slušalica(iste dolaze u paketu sa W950i). Možda ima veze sa firmware-om, kod mene je najnoviji.
Te futrole imaju da se kupe jeftino, 300din a potpuno isto izgleda kao ona što dolazi sa telefonom, čak ima i walkman logo na sebi. Drugu se raspala stara posle 6 meseci pa je uzeo novu. Razmišljao sam i ja da uzmem, ali mi je ipak bolja kožna koja se kači za pojas.
To mene zanima,znam ja da u CT-u ima za 1300 dinTe futrole imaju da se kupe jeftino, 300din a potpuno isto izgleda kao ona što dolazi sa telefonom...
Ja probao na P1 i radi odlicno. Ne vidim razlog sto ne bi smeo da probas :trust:
Koristim HPM-70 sluske i sad su mi pojacane na 75%. Sve preko toga je prejako.
Postoji poseban patch samo za sluske. Provereno radi (P990, M600, P1).
1. omoguciti pristup sistemskim fajlovima
2. ...
Pa pishe ti sve gore samo malo bolje da procitash!
Odradish ovo http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=240673
Hi everybody.
I found this. Thanx to ares and Darkus for this.
By ares on May 9th, 2008
This method was discovered by Darkus from smart-se.ru:
1. First, make some general tests using your contacts and messaging apps. Scroll, creat new, search by letter, insert, etc. Remember the speed of it!
2. Install pips_uiq_1_2_ss.sis
3. Install stdioserver_uiq_1_0.sis
4. Reboot. If necessary, reboot again.
5. Now…repeat the tests you made in 1
6. Watch how both contacts and messaging, the weak links of UIQ3 devices, are now working faster!
This is somewhat esoteric. Even our resident tech nerd (yeah nipsen, that´s you), could not explain it (yet). Fact is, it works, at least on the P1i. How about you guys?
Update: I tested on M600i and it works and some other guys reported working on P990i
All the files can be uninstalled so give it a try!
http://www.ipmart-forum.com/attachment.php?attachmentid=393288&d=1210317440
I ja na P1i i ima bagova. Kad se pokrene radio i minimizira, u gornjem desnom uglu se pojavljuju dve ikonice radija umesto jedna
Ja probao na P1 i radi odlicno. Ne vidim razlog sto ne bi smeo da probas :trust:
Koristim HPM-70 sluske i sad su mi pojacane na 75%. Sve preko toga je prejako.
Postoji poseban patch samo za sluske. Provereno radi (P990, M600, P1).
1. omoguciti pristup sistemskim fajlovima
2. prekopirati fajl iz: C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre na racunar.
3. snimiti i pokrenuti SE sound patcher, link za download: http://www.agathosyne.de/files_ext/se_uiq3_sound_mod_lite.zip
4. preko programa ubaciti 1020867a.cre i pustiti da program odradi svoje.
5. vratiti fajl u telefon, C:\Private\10202be9\persists\
raditi ovo preko X-plore, jer on ima podrsku za owerwrite.
Enjoy (tnx kljun).
Ima SlovoEd i alphadict koji je urađen u javi sa bazom od 100.000 reči(delo jednog studenta iz moje škole, uskoro u prodaji).
A vezano za ovaj tvoj problem, jesi uspešno otključao sistemske foldere? Ako nisi, moraš prvo to da uradiš, a tek posle ćeš moći da ubaciš taj modovan fajl trkdriver.ldd u c:/sys/bin/
Evo portovana je notes aplikacija iz modela G900.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari