Šta je novo?

Sniper Elite 3

Odlicno. Na ovom forumu je serijal ishejtovan, ali igra je odlicna, posebno multi. Nema jos datuma, jedino se zna da ce izaci ove godine.

Multiplayer je odlican, single ume da smara ponekad :)

Valjda ce biti dobar SP, samo zbog tog ga i cekam, MP mi ubi slobodno vrijeme :d

uff odlicna igra, uzivao sam u proslom delu V2, a nisam nista ocekivao, tako da sam se bas prijatno iznenadio...
odlicno izgleda grafika, vidim da su ubacili neko jebacko osvetljenje, i to fenomenalno izgleda...
steta samo sto se igra pravi za proslu generaciju konzola, a ne novu... mada i pored toga sasvim dobro izgleda...
dodali su i 5 lejera kod x-ray-a, umesto predjasnjih 3...
samo SP me zanima, mnogo vise uzivam da igram sa snajperom u singlu, nego u MP... u MP ipak vise radim rusher kombinaciju :D

ali ova igra ne bi bila ni upola tolko dobra i popularna, da nije X-ray-a...

Igra izlazi 27. juna. Posto je dvojka bila besplatna, ako nekoga zanima da odigramo neku MP partiju, nek se jave da organizujemo nesto :)

Sad ce to brzo, valjda ce biti optimizovana da se ne sikiram bezveze..

Za nVidiu sigurno hoce, za AMD ne znam bas. Dvojka je mnogo manji frejmrejt davala na Amd kartama.

^ koliko to mnogo manji? Jel igrivo uopste?

Posto je dvojka bila besplatna, ako nekoga zanima da odigramo neku MP partiju, nek se jave da organizujemo nesto

Batalio sam WD pa planiram SE V2 ovih dana da probam.. valjda necu obrisati posle 1h kao skoro sve u poslednje vreme.

Nema seckanja, ali je frejmrejt minimum 30% manji kod AMD karti iste snage kao nV pandani (np 7870 vs GTX660). SE2 je definitivno najoptimizovanija igra za nV od svih. Meni inace radi dobro sa R9 270. Samo da znas da je multi spor, oprez i taktiziranje je obavezno. Nema fragova, trcanja po mapi. Rusevine, sto manje kretanja, viris 5cm iznad zida, cekas da se nesto mrdne da upucas. Ko voli fast pace, ovo nije za njega.

Poslednja izmena:
Igra je izasla.

Eurogamer – 7/10
CVG – 7/10
Videogamer – 6/10
TheSixthAxis – 7/10
insidegames – 78/100
Strategy Informer – 8/10
IGN - 8.2/10

Optimizacija katastrofa, fps dropovi nenormalni. Nije mi jasno zbog cega je igra toliko zahtevna.

Na kojim podesavanjima? Planiram da nabavim sutra ali mi ne pada na pamet da igram sa tim problemima.

Meni radi dobro na Ultra i nizoj vrednosti za supersampling.

kazu da je bolja od proslog dela, koji sam obozavao.

Game requirements je dosta nizak. Videcemo kako radi, ima je u narodnim radnjama, 13.5gb. Moram da vidim prvo kakva je, pa da razmislimo o kupovini :) Zanima me kakav ce multi da bude

Nimalo zahtevno... Bez supersamplinga i AA igram i leti bukvalno a i lepo izgleda igra

Na masini iz potpisa? Onda je super optimizovana, rumor je lazan.

Nimalo zahtevno... Bez supersamplinga i AA igram i leti bukvalno a i lepo izgleda igra

Na kojim podesavanjima igras i na kojoj rezoluciji?
Sto se GPU-a tice tu smo ali imas Quad CPU...

Meni na Medium podesavanjima igra radi... nekako. Znaci Medium bez svih onih dodatnih podesavanja fps je oko 40-60.
Na High varira od 30-60 ali pada do 20 i ispod. Ne znam sta je u pitanju, imam najnovije zvanicne drajvere i igra uopste ne radi dobro.

Poslednja izmena:
Meni na toliko radi SE 2... 30-40 fps na high. Ali je engine dobro uradjen, animacija je tecna i igra je fluidna i na dosta niskim fps-ovima. Verovatno je tako i ovde jer engine je recikliran. Jel kupio neko igru i probao multi?

Meni je V2 radio odlicno na najboljim podesavanjima, dok je onaj zombie dlc koji sam obrisao nakon 20 minuta uzasno ali uzasno radio.

Jos nisam instalirao igru, al obozavam sve igre sa sniper tematikom, al nekako mi se cini da je grafika ostala na nivou one iz drugog dela igre, ili gresim?
Vidim i requirements nije veliki.

da, grafika je ostala old gen, jer izlazi i za stare konzole, ali i pored toga, grafika deluje veoma lepo...

tek sledeci deo ce imati novi engine i nadam se kvalitetniji AI i fiziku... jer su to dve glavne mane ove igre...

Na kojim podesavanjima igras i na kojoj rezoluciji?
Sto se GPU-a tice tu smo ali imas Quad CPU...

Meni na Medium podesavanjima igra radi... nekako. Znaci Medium bez svih onih dodatnih podesavanja fps je oko 40-60.
Na High varira od 30-60 ali pada do 20 i ispod. Ne znam sta je u pitanju, imam najnovije zvanicne drajvere i igra uopste ne radi dobro.

1080p rez., texture i draw distance na ultra, jedino sam ugasio supersampling i ambient occlusion

Meni se nesto cudno desilo kad sam posle igranja pustio film,poceli su da mi luduju beli pikseli na tamnoj podlozi,ja se prestravio ali kad sam restartovao komp sve je bilo u redu.Dali neko zna sta je to izazvalo???

Verovatno se zaglupeo drajver.
Dobra igra, zanimljiv SP. Nije ni lak, mora da se igra polako, bar na najtezem nivou tezine

Evo mojih podesavanja:

se3.png

Ovako igra radi ok. Bar prvih sat vremena, kod onog uvoda kad se desavaju eksplozije padne na 25 ali to je samo u toj sceni.
Teselacija mi najvise obara fps.

Nazad
Vrh Dno