Šta je novo?

Smejurija sa Gigatron online narudzbinama

XACAH

Cenjen
Učlanjen(a)
23.04.2011
Poena
180
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 3600
Matična ploča
B450M Mortar
RAM
Kingston Fury 16gb
GPU
AMD Radeon RX580
Storage
Samsung 990 Pro
PSU
Corsair RM650x
Kućište
Fractal Design Define Mini 7
Monitor
Dell U2312HM, AOC
Miš & tastatura
Logitech K520, Logitech G502X
Laptop
Microsoft Surface Pro 4
Tablet
Apple Ipad Air 3
Mobilni telefon
Apple Iphone 13 mini
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Active II, SONY 1000XM2, GoPro Hero 8
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
  3. Wireless provajder
Zdravo svima,

Htedoh cerkici da kupim tablet za odlican uspeh i nadjem z3 compact tablet na netu i od svih tih online prodavnica koje Google ponudi kao Gigatron mi deluje najozbiljnije, popunim narudzbenicu (imam nalog), pohvalim se cerkici da ocekuje kurira za dan dva (narucio za vikend) i mislim cao, kad ne lezi vraze.
U Ponedeljak nista, u Utorak pred kraj radnog vremena stize mi mejl od neke Gihatronove radnice da nju kontaktiram da potvrdim porudzbenicu. Odgovorim na mejl (druga potvrda) i zovem na telefon ali naravno ne mogu da dobijem. Pa rekoh zvace ona mene za verbalnu potvrdu.. I zove sledeci dan, rekoh pomozi boze da potvrdim porudzbenicu po trrci put, jos ste napisali da ja vas zovem... Ona meni lepo spusti da se ne javljam na Mobilni da me je zvala, a ja nijedan prpousteni poziv nisam imao (hajde da sam na mtsu pa da poverujem, ali telenor) uglavnom ja sam ljut zamolim lepo da konacno poslaju naruce te, da valjda ne koram jos nekog zvati potvrđivati i ona meni slavodobitno... Zvace vas jos iz radnje kad im stigne tablet, rekoh masallah.

I prodje dva dana niko ne zove, pozovem ja, nakon par poziva dobijem nekoga i kazem sta se desava sa tok i tom porudzbenicom... Covek mi ladno veli da u sistemu pise da se ne javljam na telefon i da me nisu kontaktirali... Rekoh covece imam mejlove koje sam razmenio sa prodavacicom cetiri puta potvrfio. Veli, ja ne zbam sta vi imate ali nasa radnica nema razloga da laze... Meni pukne film i kazem... E lepo otkazite vi porudzbinu. I on mrtvo hladno... Pa otkazana je odmah.

Zbaci poludeo sam

Sent from my D5803 using Tapatalk

Sto je najgore pobegla mi je panasonic pekarica u drugoj onpine prodavnici jer je gigatron oglasio da ima pekaru po jizoj ceni, i posle zvali, NEMA uvoznik, pa bluetooth zvučnik, potvrda porudzbine, danas sutra, NEMA uvoznik, pa je li moguce da su takvi pilicari!! A najgori sam ja jer dozvoljavam da me iz iste rupe zmija tri puta ujede

Nije samo kod njih. Naručio sam iz Win Wina pastu i kulere. Evo četrvrti dan se ne javljaju. Problem sam rešio tako, što sam posle 2 dana kupio na drugom mestu. Neka razmišljaju koliko im novca "klizi kroz ruke".

Da, ali je smesno da online porudzbina podrazumeva vise potvrda i cimanja nego da ustanes lepo i odes indoneses kuci, a uz to je BEDNO za jednu firmu da oglasava brdo proizvoda da ima na stanju, a ovamo ima uvoznik, nema uvoznik

Ako si vec do sad u vise navrsta imao negativnog iskustva sa online porudzbinama i to sa razlicitim firmama, to ti govori da trebas zaobici taj vid kupovine. Okrenes telefon, imas,.... imam,....salji. I to je to. Na kraju je isti efekat a manje utrosenog vremena.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Drugi su ipak drugaciji, ali ja se upecam na cenu :) ovi sa patikama bolje rade i imaju lepse sajtove od ovih sto prodaju tehniku

Ako ne pisu radnje gde ima taj proizvod ovako:

Capture.PNG

Artikal nemaju na lageru iako pise da imaju , ili imaju ali se ceka dugo , s obzirom da taj tablet nema listu prodavnica gde ga ima na lageru , najverovatnije ga nisu imali na lageru ili je trebalo da se ceka ko zna koliko , mnogo proizvoda ima na sajtu koji nemaju listu radnji , te treba izbegavati.

Ja upravo narucih neku ram memoriju na kucnu adresu -.-

kada se već govori o gigatronu, imao sam jedanput situaciju da odem na vračar (po kiši) i iako je bila na sajtu informacija da proizvod postoji u radnji, kada sam došao kaže čovek sve su danas pokupovali, evo poslednji primerak je upravo čovek izneo iz radnje pre pet minuta. neistina ili istina ne znam da li da verujem ali smo onda morali da poručimo kancelarijakse zvučnike iz drugog grada i čekao sam oko nedelju dana da stignu. svuda je bila viša cena pa sam se odlučio za gigatron a imao sam i neke poene na kartici pa je ispalo još oko 10% jeftinije. tako da je najbolje prvo proveriti za uređaj u kojoj prodavnici ima, pa zvati dok se ne jave da ne bi bilo da je poslednji primerak upravo iznesen iz radnje ;)

tako je na sajtu gigatrona pisalo da imaju flip view cover deluxe za asus zenfone 2 i ako je situacija bila da taj cover ne postoji na lageru u citavoj srbiji, a ja sam licno proverio sve radnje u beogradu koje su ga imale na sajtu

kada sam to ovde izneo na forumu, asus srbija predstavnik me je izvredjao kako sirim neistine, kako sam placen da radim protiv njih i kako na sajtu prodavnica lepo pise da je predmet dostupan

Ja kupujem 99% u emiju i sve je brzo i efikasno sve pohvale za njih. Samo naručim online i za neki dan stigne. A-maze je takođe dobar.

ne zna se ko je lošiji. tamo u emmi-ju daju na svaki proizvod koji ima više od dve godine garancije fiskalni račun pa ti posle dokaži da je garancija duža od dve godine...

Emi i Bccgroup sa njima imam dobra iskustva. Nikad problem. Dan dva zavisi kada narucim. Par puta i Jakov sistem bez ikakvih problema.

sa emijem imam dobra iskustva kada narucim telefonom da preuzmem u radnji

moj drug je narucivao na kucu i to onda ide direktno iz cacka i uvek je imao neki problem

ili mu ne donesu racun ili donesu koriscenu stvar ili donesu pogresnu stvar

Mene su u emmi-ju jednom lepo provozali po kiši. Naručio telefonom zvučnike, bio ponedeljak. Kažu mi dođite u sredu u radnju kod arene čekaće Vas zvučnici. Ja otišao, kažu nisu stigli, niste trebali dolaziti javili bi Vam da su stigli. Niko mi nije rekao da će me nazvati.

uvek nazovu i kazu stiglo je, dodjite
zapamti za sledeci put :)

Uzeo SSD u Emiju, dali mi i fiskalni i garanciju sa WW pecatom, tako da daju garantni list za uredjaje sa 2+ god garancije, ne samo fiskalni.

Mozda su poceli... Meni za plojku 3g i ram 10g samo fiskalne dali... Osecam da ce biti natezanja ako mesto ode posle 2g...

nije baš online, ali ima veze sa pričom čisto da znate koliko ne znaju šta imaju...gigatron vero, tražio cover za asus tablet, kažu a nema to se sve prodalo...pa jel imate u nekoj drugoj radnji, a to morate da pogledate na netu...pa rekoh a čemu vam služi ovaj komp ovde, a ok sad ću da pogledam...aha, ima ga u radnji tc vero!? stoji na onoj gondoli iza kase, dakle, imaju ga baš oni...

***... Pre par dana sam kupovao neki kabal i adapter u Gigatronu, taj na kasi se samo nasmejao na moje pitanje i pozvao kolegu koji mr je oduševio koliko se razume, sve objasnio i prodao mi šta treba. Zavisi sve.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Zdravo svima,

Htedoh cerkici da kupim tablet za odlican uspeh i nadjem z3 compact tablet na netu i od svih tih online prodavnica koje Google ponudi kao Gigatron mi deluje najozbiljnije, popunim narudzbenicu (imam nalog), pohvalim se cerkici da ocekuje kurira za dan dva (narucio za vikend) i mislim cao, kad ne lezi vraze.
U Ponedeljak nista, u Utorak pred kraj radnog vremena stize mi mejl od neke Gihatronove radnice da nju kontaktiram da potvrdim porudzbenicu. Odgovorim na mejl (druga potvrda) i zovem na telefon ali naravno ne mogu da dobijem. Pa rekoh zvace ona mene za verbalnu potvrdu.. I zove sledeci dan, rekoh pomozi boze da potvrdim porudzbenicu po trrci put, jos ste napisali da ja vas zovem... Ona meni lepo spusti da se ne javljam na Mobilni da me je zvala, a ja nijedan prpousteni poziv nisam imao (hajde da sam na mtsu pa da poverujem, ali telenor) uglavnom ja sam ljut zamolim lepo da konacno poslaju naruce te, da valjda ne koram jos nekog zvati potvrđivati i ona meni slavodobitno... Zvace vas jos iz radnje kad im stigne tablet, rekoh masallah.

I prodje dva dana niko ne zove, pozovem ja, nakon par poziva dobijem nekoga i kazem sta se desava sa tok i tom porudzbenicom... Covek mi ladno veli da u sistemu pise da se ne javljam na telefon i da me nisu kontaktirali... Rekoh covece imam mejlove koje sam razmenio sa prodavacicom cetiri puta potvrfio. Veli, ja ne zbam sta vi imate ali nasa radnica nema razloga da laze... Meni pukne film i kazem... E lepo otkazite vi porudzbinu. I on mrtvo hladno... Pa otkazana je odmah.

Zbaci poludeo sam

Maltene identicnu situaciju sam imao sa computers.rs, definitivno mi se cini da oni tamo steluju cene da navuku kupce, a onda ako se neko slucajno zezne da naruci ide ta prica. U mom slucaju odmah posle otkazane narudzbine jer se neko navodno javio i otkazao (sto je bila notorna laz), cena je bila veca za 5k.

moram da pohvalim gigatron

narucio sam stvar u nedelju, u ponedeljak dobio poziv da ce biti u cetvrtak
u sredu dobio poziv da me podsete da ce biti u cetvrtak i da budem kod kuce
u cetvrtak stiglo sve u najboljem redu

Zasto pohvala ?
Zar nije normalno da tako funckionise ?

Navikli ljudi drugačije.:) Ne samo za Gigatron,nego kod svih!

Pa to, ono kad piše da ima na stanju i rok isporuke 2 dana, a onda kad poručiš i uplatiš, jave ti da će poslati za 4-5 dana jer nemaju na stanju :S:

To isto kao kad sam kupovao kućište narucim ja u emmi nzxt s340 zove mene sutradan kao nema uvoznik a jel hocu možda nzxt guardian (ruzno ko djavo) rek'o neću istog trenutka nestane sa emmi sajta da bi se pojavilo na WW po naravno vecoj ceni ali oko nekih 500 DIN , narucim ja stigne sve kroz dva dana, i rek'o ček da vidim evo ti ga opet na emmijevom sajtu po istoj ceni....ono sto sam skapirao ako piše rok isporuke 2 dana to imaju, ono gde piše 3 to nemaju u 90% slučajeva

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno