Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Update za MW2 izašao.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Daj bre braćo, korisite spojlere, majka mu old :d

Dvoumim se između GT2 ili MW2, pa me zanima kakav je stav ovde, koji se preporučuje? Koji deluje lepše uživo po vašem mišljenju, pošto vidim da nema skoro nikakve razlike u ostalim stvarima?

Evo ako ti nešto znači, kožna narukvica je GT2.
90f30e6eafd2305b759f7c48a4c8a3b3.jpg
bfedccc7098c3f40a1196601f87765d2.jpg
3494674c3df552412e02e29bc08511ea.jpg

Jel to custom bezel?

Auu, top! Gde si uzeo narukvicu i ova bezel?

Jeste, uzet na Aliju, i on i narukvica:

https://www.aliexpress.com/item/4000384596758.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.38234c4dX5IuAR
https://www.aliexpress.com/item/4000540443188.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.38234c4dX5IuAR

Narukvica je bila u ovom fazonu iznošene, takva je bila i kao nova.

Sad sam uzeo ovaj bezel Ringke i narukvicu V-Moro sa Amazona:

https://www.amazon.com/gp/product/B07LGRHFH3/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.com/gp/product/B0721W3MJ5/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Ringke bezel je odličan, odmah sam ga stavio, nije upadljiv kao ovaj sa Ali-ja. Koji takođe nije loš, pogotovo s obzirom na cenu, jeste lošiji materijal, nekako se savija, ali nije ništa strašno, jednostavno mi se Ringke više sviđa. Narukvica (V-Moro) je kvalitetna, naleže u mm, ali meni se ipak više sviđa kožna).

Evo jedna sa novim bezelom:

Poslednja izmena:
Super, hvala, samo ce ove narukvice da sacekaju neke bolje dane i manju postarinu [emoji3]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Vi koji imate Honor gs pro koliko vam traje baterija? Jel moze da izgura 20ak dana, bez preterane upotrebe GPSa?

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Kako radi galaxy watch sa Huawei serijom bez gugla?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Kako se aktivira 7-dnevna prognoza na GT2 (stigao mi je .20 apdejt)?

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Swipe up

Kako se aktivira 7-dnevna prognoza na GT2 (stigao mi je .20 apdejt)?

Moras kroz meni... Samo tako radi.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ok, uspeo. Hvala.

Hvala na info. Upravo sam proverio, stigao je i meni.
Nadam se da su ispravili problem koji se pojavio nakon prethodnog ažuriranja, kada je počeo da vožnju automobilom računa kao pređene korake.
2fdf75578c80d736ab34a726d1fbbaea.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Evo ako ti nešto znači, kožna narukvica je GT2.

Hvala, GT2 mi deluje za nijansu lepši.

Kakvi su inače planovi što se tiče pametnih satova za ovu godinu, vredi li možda sačekati sa kupovinom? Jel će biti novih modela u rangu GT2/MW2/GTR2?

Poslednja izmena:
Ne znam sta se desava, ali zadnje 2 nedelje mi se konstantno diskonektuje gt2.. Ili zabode HR opcija na nekom broju pa moram reset sata ili u HR podesavanjima da ugasim pa da upalim real time opciju. Malopre mi se diskonektovao sat i ne prihvata uparivanje. Nije se video u Health aplikaciji i morao sam manuelno da ga dodam..Kao da sam ga izbrisao. Da napomenem 6 meseci je radio bez i jedne greske..

Može li sat u isto vreme da bude povezan na 2 telefona?

To je vec do telefona [emoji3]
Primetih da mi se telefon konektuje za pozive i audio u autu i nekad je primaran, nekad sekundaran, nisam skontao kako funkcionise.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ne znam sta se desava, ali zadnje 2 nedelje mi se konstantno diskonektuje gt2.. Ili zabode HR opcija na nekom broju pa moram reset sata ili u HR podesavanjima da ugasim pa da upalim real time opciju. Malopre mi se diskonektovao sat i ne prihvata uparivanje. Nije se video u Health aplikaciji i morao sam manuelno da ga dodam..Kao da sam ga izbrisao. Da napomenem 6 meseci je radio bez i jedne greske..

Probaj ovo
Huawei health1.jpg

Pitanje za ove koji koriste Huawei Health App: ima li nacina da se workout-i sinhronizuju sa Stravom?

Ja mislim da bi bilo krajnje zgodno da se za Huawei otvori posebna tema, jer ja više o drugim satovima teško pronalazim bilo kakvu informaciju.

Kum ima GT2, i on moze da kupuje watchface-ove. Ja imam MagicWatch2, i nemam tu opciju. Znam da se pisalo da cu to bukvalno isti satovi, samo drugacijeg naziva.
Je li treba nesto da se aktivira, na Honoru, ili je kupovina moguca samo na Huawei brendu?

Ja imam GT2 i ne mogu da kupujem WF. Pitaj Boga o čemu se to radi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno