encarta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.09.2007
- Poena
- 455
Nakon malo dužeg korišćenja samsungove trojke generalno sam baš zadovoljan. Skinova ima baš dosta, bukvalno svako može naći šta mu odgovara i kustomizovati pojedine do besvesti. Baterija sa svim uključenim merenjima traje od 2-4 dana u zavisnosti od vrste uključivanja ekrana. Dakle merenje spavanja, otkucaji srca non stop, barometar, altmetar, koraci, automatsko prepoznavanje šetnje, vežbanja, komandovanje plejerom plus sve notifikacije.... Dakle sve što nudi je uključeno.
Naravno, sad kad sam ga malo izgustirao poizbacivaću ono što mi ne treba.
Najviše mi koristi pri vožnji, odgovaranje na pozive i razgovor me najviše zanimao, radi kao spikerfon, dovoljno je glasan i sagovornik me lepo čuje, što mi je najbitnije.
Par puta sam odgovarao na poruke i mogu reći da je lepo odrađeno prepoznavanje crtanja znakova po ekranu, pa sem predefinisanih, mogu brzo i kratke poruke da se napišu crtanjem, naravno i kucanjem .
Pored dobrog maltretiranja, nisam imao ni jedan bag za sad.
I naravno, vibracija je dobra, jaka, I redovno je koristim na alarmu da ne bi budio ostale ukućane zvonom u 5 ujutro.
Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Naravno, sad kad sam ga malo izgustirao poizbacivaću ono što mi ne treba.
Najviše mi koristi pri vožnji, odgovaranje na pozive i razgovor me najviše zanimao, radi kao spikerfon, dovoljno je glasan i sagovornik me lepo čuje, što mi je najbitnije.
Par puta sam odgovarao na poruke i mogu reći da je lepo odrađeno prepoznavanje crtanja znakova po ekranu, pa sem predefinisanih, mogu brzo i kratke poruke da se napišu crtanjem, naravno i kucanjem .
Pored dobrog maltretiranja, nisam imao ni jedan bag za sad.
I naravno, vibracija je dobra, jaka, I redovno je koristim na alarmu da ne bi budio ostale ukućane zvonom u 5 ujutro.
Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока