Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nakon malo dužeg korišćenja samsungove trojke generalno sam baš zadovoljan. Skinova ima baš dosta, bukvalno svako može naći šta mu odgovara i kustomizovati pojedine do besvesti. Baterija sa svim uključenim merenjima traje od 2-4 dana u zavisnosti od vrste uključivanja ekrana. Dakle merenje spavanja, otkucaji srca non stop, barometar, altmetar, koraci, automatsko prepoznavanje šetnje, vežbanja, komandovanje plejerom plus sve notifikacije.... Dakle sve što nudi je uključeno.
Naravno, sad kad sam ga malo izgustirao poizbacivaću ono što mi ne treba.
Najviše mi koristi pri vožnji, odgovaranje na pozive i razgovor me najviše zanimao, radi kao spikerfon, dovoljno je glasan i sagovornik me lepo čuje, što mi je najbitnije.
Par puta sam odgovarao na poruke i mogu reći da je lepo odrađeno prepoznavanje crtanja znakova po ekranu, pa sem predefinisanih, mogu brzo i kratke poruke da se napišu crtanjem, naravno i kucanjem .
Pored dobrog maltretiranja, nisam imao ni jedan bag za sad.
I naravno, vibracija je dobra, jaka, I redovno je koristim na alarmu da ne bi budio ostale ukućane zvonom u 5 ujutro.

Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Ljudi, uzeo bih nesto tipa Fenix 6 Pro ili Suunto 9, citam neka iskustva po netu i sve je to u principu slicno. Nego vama opet vise verujem pa ako je neko imao iskustva sa istim molim za kratak kom.

Ljudi, uzeo bih nesto tipa Fenix 6 Pro ili Suunto 9, citam neka iskustva po netu i sve je to u principu slicno. Nego vama opet vise verujem pa ako je neko imao iskustva sa istim molim za kratak kom.
Ako ti je samo brend problem Garmin je ipak bolji... Mape, navigacija, muzika... Meni I Garmin Pay znači...

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Ako ti je samo brend problem Garmin je ipak bolji... Mape, navigacija, muzika... Meni I Garmin Pay znači...

A koji bi od ovih garmina preporučio: venu, venu sq, vivoactive 4? Čitao sam po forumima da venu i vivoactive 4 ( u principu isti satovi samo različiti ekrani) posle najnovijeg firmware apdejta imaju problem sa baterijom...

A koji bi od ovih garmina preporučio: venu, venu sq, vivoactive 4? Čitao sam po forumima da venu i vivoactive 4 ( u principu isti satovi samo različiti ekrani) posle najnovijeg firmware apdejta imaju problem sa baterijom...
Imao sam Vivoactive4... Prelep sat, baterija... 3,4 dana max... Opet naravno zavisi za sta koristiš sat... Ja ne volim amoled ekran na satu tako da je meni od ponuđenih vivoactive naj... A i savršen mi je veličinom (to opet zavisi od ruke i ukusa)
Vivoactive je imao i problem sa Bluetooth.. Ali opet kad pomislim o koliko problema sam čitao ja ih uglavnom nisam imao... Kontam da kod ovako složenih uređaja uvek dodje do nekih kod manjeg broja uređaja... Hard reset to uglavnom sve reši

OK, hvala

Drugar ima vec duze vreme Vivoactive 4 i ima samo reci hvale za njega.

Preuzeo danas Honor magic watch2, simpaticna igrackica.

Elem, kako da nateram Huawei health app da pokazuje isti broj koraka kao i sat? Namesten autosync, uradio sam rucno par puta sync I nista se nije desilo.

Odradjen update na 1.0.10.12 verziju

Aplikacija prikazuje kombinaciju koraka koje registruje sat i telefon.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Kapiram, hvala.

Mozda na androidu, na IoS u mi je isto u aplikaciji i na satu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aplikacija prikazuje kombinaciju koraka koje registruje sat i telefon.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Na iOS prikazuje samo od sata, što i treba tako, a ne da cedi bateriju od telefona.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Primetio sam da , kad ga povezem sa Androidom da instaliram wf, iskoci upozorenje da meri i sat i telefon. Mozda se i moze iskljuciti ali nisam se zamarao jer mi je povezan na Android par minuta dok ne namestim wf i to je to.

Na iOS prikazuje samo od sata, što i treba tako, a ne da cedi bateriju od telefona.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Ne slazem se..
Mnogo ljudi zbog prirode posla recimo skida sat periodicno da ga ne bi ostetili. Za to vreme telefon u dzepu belezi korake.
Ili ga mozda skinu na poslu u toku dana i stave na punjac.. tih 2 sata dok se sat puni telefon belezi korake.
Drugi pak ne nose telefon po kancelarijama recimo, pa korake belezi samo sat.
Iz tog razloga je najrealnije ukoliko i sat i telefon broje korake pa to aplikacija sabere i oduzme nego kada se gleda samo jedan uredjaj.

Evo ja sam recimo juce pomagao komsijama da istovare kombi i popnu stvari neke u stan, pri tome sam skinuo sat sa ruke. Ali mi je telefon svo vreme bio u dzepu. Samo jedan od primera zbog cega je bolje kada oba uredjaja mere, kome je to bitno.

na GW mozes da iskljucis to npr, sto sam ja i uradio. Nema svrhe da mi se cedi baterija kad sat nosim non stop.

Zena ima Amazfit GTR 42mm a ja Honor MagicWatch 2 46mm. Na oba sata se ne pali ekran, nakon sto podignem ruku, ne mogu ni da nadjem opciju.
Je li se to ikome jos desilo?

Zena ima Amazfit GTR 42mm a ja Honor MagicWatch 2 46mm. Na oba sata se ne pali ekran, nakon sto podignem ruku, ne mogu ni da nadjem opciju.
Je li se to ikome jos desilo?
Jesi probao u Health aplikaciji?
38e2571e7eade122536a64ddb621bee5.jpg

Prilozi

• Capture+_2020-12-24-11-56-37.jpg
    Capture+_2020-12-24-11-56-37.jpg
    31.8 KB · Pregleda: 180
Poslednja izmena:
Reset na nulu pa ako ne pomaže reklamacija. Ili neki drugi healt da juriš koji radi, možda neku raniju verziju.

Ali na oba sata isto, i pocelo je da ne radi u isto vreme.
Nisu kupljeni u isto vreme, ni na istom mestu.

Probaj onda clear i data i cache aplikacije pa se ponovo uloguj, ponovo povezi pa vidi.

Koji vam je firmware na GW meni ovaj stoji od kako sam kupio sat, je l to poslednji ?
a96d37b8b1c8b3e14ca6fbf1558e750b.jpg

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

^
Hvala na odgovoru, cudi me par meseci ni jedan update pa reko da nije ovaj moj nesto podilkanio.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

koji sve amazfit satovi imaju bt razgovore preko sata i always on display (znači ne oled, raise to wake i slično)? treba mi jedan za poklon...ako uopšte postoji neki takav model kod njih...

Poslednja izmena:
Preuzeo danas Honor magic watch2, simpaticna igrackica.

Elem, kako da nateram Huawei health app da pokazuje isti broj koraka kao i sat? Namesten autosync, uradio sam rucno par puta sync I nista se nije desilo.

Odradjen update na 1.0.10.12 verziju
Kada je GT2 (verujem i tvoj sat) povezan sa telefonom i Huawei Health app, pokazuje broj koraka koji je objedinjen statistikom preuzetom sa sata i telefona. U tom pogledu, pože se razlikovati prikazan broj koraka na satu i telefonu.
Ipak, kada su konstantno povezani, broj je uvek isti.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Meni preksinoć dw nije zabeležio da sam spavao. [emoji23][emoji23][emoji23]
Možda sam sanjao da sam spavao [emoji15]

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Da li je neko imao priliku koristiti Canyon Oregano CNS-SW81BR da da utiske?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ok, resio sam problem sa raise to wake.
Pouka price je, nemojte davati deci da se igraju sa satom, ukljucice DND. :)
Sada sve radi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno