Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako aktivirati kupon?

Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT

Udjes na Galaxy store, gore desno imas 3 crtice.. Kliknes tu pa settings i dole imas vouchers.
Kad udjes imas opciju da registrujes voucher i tu kopiras kod sa linka.
Nakon toga nadjes taj fejs, downloaded, i kad ti otvori opciju sa cenom gore imas da aktiviras kod.

@sakibn kako to?
Jesi probao da stavis Srbija? Ne bi trebalo da ima veze odakle si.. Ili je uzeto svih 50 kupona i nema vise..
Ako nista drugo, probaj da koristis VPN

Bas je lep..
Imam sat Huawei GT active i samsung tel..je li radi ok health app na tom telefonu A71

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Kod mene radi na A71 health app normalno. Naravno, mora ona fora sa aeroplane mode.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Koja ?? Nemam pojma za foru

Udjes na Galaxy store, gore desno imas 3 crtice.. Kliknes tu pa settings i dole imas vouchers.
Kad udjes imas opciju da registrujes voucher i tu kopiras kod sa linka.
Nakon toga nadjes taj fejs, downloaded, i kad ti otvori opciju sa cenom gore imas da aktiviras kod.

@sakibn kako to?
Jesi probao da stavis Srbija? Ne bi trebalo da ima veze odakle si.. Ili je uzeto svih 50 kupona i nema vise..
Ako nista drugo, probaj da koristis VPN
Evo kako piše. Screenshot_20201215-220954_Samsung Checkout.jpg

Послато са SM-G770F помоћу Тапатока

@Argentto zahvaljujem, uspeo sam,stvarno je lep.

Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT

Hvale ga , da li je to samo dobra reklama ili stvarno radi, ko to zna. Apple ce nas ubediti u svasta. Izvini sto pitam ali sto bi skakao do Zg?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa da aktiviram ECG. Nakacim se tamo na wifi, posto je HR na listi podrzanih zemalja. Ne moze se vise promijeniti regija i aktivirati, nego uredjaji prate geolokaciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koja ?? Nemam pojma za foru

Kad instaliraš app, nemoj da uparuješ sat već uključi aeroplane mode pa tek onda pokreni app. Izbaciće ti grešku, ugasiš aeroplane pa onda standardna procedura. Onda će ti aplikacija ponuditi da se uloguješ na huawei acc i imaćeš watchfaces.

I ja upravo pokupio na Srbiju. Izgleda da nema toliko mnogo GW satova kod nas, uvek je bilo kupona kada sam probao...

Poštovanje svima ,
nov sam na forumu i ovo mi je prvi post. Oduvek sam u sportu,od sredine godine se malo aktvnije bavim trčanje 4x nedeljno. Planiram još malo ozbiljnij da se posvetim tome i godišnje da istrčim izmedju 4 i 6 trail trka. Shodno tome navedenom bih kupio i jedan smart watch. Ono što je meni presudno jeste da GPS jako dobro radi i pouzdano,prikazuje predjenu kilometražu,tempo i te da kažem osnovne stvari,da može poslužiti za planinarenje i po mogućstvu memoriju,da mogu ubaciti pesme i povezati sa slušalicma. Bio bih zadovoljan sa solidnom baterijom,ništa ekstremno i da ekran bude jasno vidljiv u svim uslovima. Što se tiče izgleda,voleo bih da sat bude univerzalan,da se može lako uklapati u sve kombinacije. Jak,vodootporan,aluminijumski,čelični bezel.samo da nije plastika,minimum 46mm. Što se tiče primanja obaveštenja potpuno mi je nebitno da primam pozive,poruke,wacap,viber,apsolutno nepotrebno za mene. Moje pitanje je da li je bolje da se fokusiram na sportske smart satove (Garmin,Suunto,Polar),ili i neke druge marke Huawei,Samsung,Honor? I naravno predlog nekih konretnih modela? Za sada sam samo obratio paznju na HONOR GS PRO,on je u toj nekoj ceni do 300 evra,koliko bih izdvojio.
Unapred zahvala.
Svako dobro.
Garmin fenix

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Kad instaliraš app, nemoj da uparuješ sat već uključi aeroplane mode pa tek onda pokreni app. Izbaciće ti grešku, ugasiš aeroplane pa onda standardna procedura. Onda će ti aplikacija ponuditi da se uloguješ na huawei acc i imaćeš watchfaces.

Aaa hvala..Pojma nisam imao.novi sam sa satom na temi..sutra probam svakako ovo.hvala

Poslednja izmena:
@Argentto hvala za kupon.
Koristim SGW već skoro 2 godine, prvo što sam pomislio kada sam kupovao - da probam pa ga prodam na kp, posle 2 nedelje korišćenja sam pomislio da li je moguće da je sat toliko dobar(ispunjava moja očekivanja), narukvica se ne zna koliko sam promenio, kupio i zaštitno staklo koje nikada nisam stavio na sat(nema potrebe ne bavim se nikakvim ekstremnim aktivnostima ni poslom) u kombinaciji sa S10 odličan(odbrojavam još malo do S21U), jednostavno treba probati i biti u kontaktu sa novim stvarima(ne zaboravite kakvu je pometnju napravio meh. ručni sat kada se pojavio) prihvatite promene(ako vam odgovaraju), i ne zaboravite da je vreme relativno.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ne bi niko, al covek napisa da i kad hoce da kupi ima problem sa karticom...
Pa ukoliko ne moze da kupi, niti da registruje kod na drugu zemlju... i nema neki izbor :)

kako kome, ja sam se žalio da iz srbije nisam mogao da kupim baš onaj wf koji je sad free...neće da prihvati karticu sa kojom inače kupujem na internetu bez problema...

Koja kartica ti pravi problem?
Ja do sada nisam imao tih problema...

erste visa...kupujem svuda bez frke ali ovde mi izbacuje neku grešku...ali što se tiče wf i nema veze, sad sam već pokupio dovoljno onih koji bi mene zanimali :) nema ni smisla trpati sad hiljade wf, imam ih dosta za menjanje...

Pozdrav,
Da li ima korisnika fitbit verse 2? Koristim vec dugo Fitbit proizvode od Charge 2 i sada Charge3, pa razmisljam o prelaslu na Versu2. Imam par pitanja: Posto koristim iphone zanima me sihronizacija podataka sa ostalim satovima (huawei, honor, samsung i ostali) posto fitbit-iphone radi odlicno. Pitam jer drugarov huawei jako sporo i tesko se sihronizuje sa fitbit uredjajima.
I pitanje koji uredjaji po vama vam daju najvise mogucu pribliznu sliku vaseg zdravlja? U smisli koliko parametara app i sat mogu da isprate i koliko su verodostojni?
Naravno, ne mislim da zamenim medicinu sa tim, ali kad je vec trka oko gomilu senzora u satovima i parametrima da vidimo ko je bolji.

Ja te free kupone za kupovinu watchface ubacim kad dobijete opciju u dnu ekrana "plati", klikom na nju otvore se dva polja, jedno je platna kartica, drugo je kupon, kopirate u polje kupon i next. Kraj.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Bar kod mene na a70 tako ne možeš da "kupiš" free WF sa kuponom...izbacuje grešku...mora da se prvo ubaci kod u gift and vouchers na galaxy store...

Azurirao mi se GT2.
Nikakva razlika. 18mb..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Bar kod mene na a70 tako ne možeš da "kupiš" free WF sa kuponom...izbacuje grešku...mora da se prvo ubaci kod u gift and vouchers na galaxy store...
Sa je tražio da se ažurira neki galaxy checkout i onda je nastavio sa kupovinom
cbec8b8bf5433b96447a217d82196a9c.jpg

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Ne dobijaju svi u isto vreme. Meni još nije stigao.

Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka

Купио сам данас Honor Magic Watch, па ме занима како да додам још неки watch face? У Huawei Health апликацији немам никакву галерију watch face-ова.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno