Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad već pričate o tome:
Link
Jutros mi izletelo.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Nisam do sada nikada imao smart watch ali koristio sam neke kineske narukvice. Video sam Gt2 kod drugara i oduševio me. Meni je potrebno tačno vreme i notifikacije pošto ne čujem telefon. Koji model bi mi preporučili za osnovnu upotrebu pošto se baš ne snalazim? Vidim ima nešto 42 i 46 pa onda neka oznaka e, pa pro itd.

Uzmi "običan" 46 mm i ne brini.
Manji model ima i manju bateriju.
"E" je noviji, ali nešto slabiji.
Pro je opet kao jači.
Ja nosim GT2 46 mm skoro godinu dana i uživam u njemu. Ono što nudi je taman otprilike ono što nisam znao da mi treba. Više od toga smatram "overkill"-om.

Jesi li resio kasnjenje sata,imam isti takav problem na kinezu,kad ga povezem sa telefonom podesi sat na pravo vreme.
Pa ivo ti je kinez samo brendirani,problem nije rešen kada sat nije duže vremena spojen na telefon kašnjenje se osetno primeti.Sva sreća pa nije moj sat a ni moj problem već od drugara.Zadnji put kad smo poredili moj i njegov sat razlika je bila 20 sec za pola dana upotrebe sata.

Šta uzeti Huawei GT 2 ili Honor magic watch 2 46mm u silver varijanti oba. Cene su im se skoro pa tu negde (gt2 skuplji 10e).
Znam da su satovi hardverski isti . Video sam uživo gt2 u crnoj varijanti. Na slikama mi mw 2 deluje malo lepše.
Ne znam da li su isto podržani što se tiče ažuriranja , skinova ....

^ U istoj sam nedoumici.
Pitanje za vlasnike GT2(e) satova. Kada vam stigne notifikacija (WA, Viber, Email) jel se moze procitati ili se samo subject prikazuje?

Nisam siguran kako to funkcionise, cini mi se da prikazuje kao na telefonu. Kod mene je bar tako, WA poruke uredno procitam, Viber i sms ne ali tako mi je i na fonu podeseno za notifikacije. E sad dal je bas zato ili se kod mene pogodilo tako.

Tapatalk from Poco loco

^ U istoj sam nedoumici.
Pitanje za vlasnike GT2(e) satova. Kada vam stigne notifikacija (WA, Viber, Email) jel se moze procitati ili se samo subject prikazuje?

Sve procitam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sve procitam

Hvala za potvrdu. Negde sam procitao da se vidi samo naslov mejla i za WA/Viber samo da ima notifikacija. Moguce da je to bio problem na nekom ranijoj verziji softvera.

Ne znam, vidim sve, gt2 je u pitanju.

Da li GT2 prikazuje notifikacije za Telegram apilkaciju?

Već dve rupe sam 'skratio' kaiš, evo danas moram za još jednu.
Ne znam ili se širi ova crna narukvica od GT2, ili se meni stanuje ruka. [emoji16]

Jel se dešava još nekom?

Meni varira 1 rupu levo desno u zavisnosti od toga da li sam se naprezao ili ne. I ja imam crnu silikonsku.

Mala izmena u aplikaziji Zdravlje i nove slike sata koje sada mogu da se kupe. GT2
ec22b8800eb704b0024efec17a37eb29.jpg

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

^ U istoj sam nedoumici.

Ako se zanimas za GT 2e na njemu mozes procitati sve (whatsapp, Viber, Email, stizu i informacije o azuriranju apk, sve sto podesis ali ako je duzi tekst neces moci procitati ceo. Inace, baterija mi nije bas nesto, skinuo je 11% od sinoc u 20h, zasto toliko nisam pametan. Jeste povezan na blutut svo vreme, merenje i azuriranje svih parametara ukljuceno, dosta notifikacija ali mnogo je. Mozda zbog prvog punjenja, videcu. Ali ako ovako nastavi kakvih 2 nedelje koriscenja, nema od toga nista. Inace ne zurim na sat u svakih 10s, upaljeno je automatsko paljenje ekrana, automatsko osvetljenje. Inace, nema nikakvog pucanja sistema, rasparivanja sa uredjajem, sve notifikacije stizu u bukvalno istom momentu kada i na telefonu.

Meni je gt2 danas 4. dan pun , konstantno je upaljeno sve, do juce je bilo i automatsko paljenje ekrana ali me to nervora da se pali non stop kako mlatim rukom. Osvetljenje automatsko. Sad je na 71%. Ovim tempom, racunam da ce biti 10 dana sigurno. Nisam ja ni ocekivao 2 nedelje ali nedelju dana ce biti odlicno sa svim glupostima upaljenim.

Lose je vreme pa ne idem biciklati da mu bide i gps ukljucen, ne znam koliko bi u toj varijanti izdrzao.

Dobro veče, zanimaju me vaša iskustva sa Amazfit Stratos 3? Hvala :)
Ja imam Stratos 3 , nisam ranije imao smartwatch pa ne mogu da ga poredim sa drugim sajtovima, ali ja sat koristim za vežbanje i po meni je sasvim korektan za svoju cenu . Nije lep kao gt2 ali meni je bitnije što ima veliki izbor sportova . Ako imaš pitanja javi

Послато са Mi 9 SE помоћу Тапатока

Сад сам проверио код мене апликацију Хелт и немам ту поставку са ценама

Au kakvi marmuni, za gt2 ubacili neka 2-3 iole normalna wf i naplacuju ih 50din. Koliko je ovo jadno, das 200e za sat i naplacuju ti ove gluposti...

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

A zbog čega vam je bitno koje wf daju u aplikaciji kad možete da skinete gomilu wf za džabe, puno boljih od onih koje nude u aplikaciji.

Pokazuje mi da je lagan san na 58%, kaze referenca visok, jel ovo nesto na sta treba da obratim paznju? Takodje stres u periodu spavanja na srednji nivo, isao je cak i na 69, u periodu u kontinuitetu od 4 sata! Jel se ovo i vama desava ili mi je vreme da povedem malo racuna?

Uradi ponovo kalibraciju stresa. Meni je divljao stalno izmedju 70-90 , sad dogura do 70 najvise ali je oko 50-60 uglavnom . Nisu mene cudili rezultati ni pre jer sam pod stresom ali ne bas dok spavam.

Uradi ponovo kalibraciju stresa. Meni je divljao stalno izmedju 70-90 , sad dogura do 70 najvise ali je oko 50-60 uglavnom . Nisu mene cudili rezultati ni pre jer sam pod stresom ali ne bas dok spavam.

Pa to je ono sto me cudi tu. Zasto u stanju spavanja?! I to u periodu od 4 sata u konstanti. Videcu da probam sa kalibracijom.

Šta uzeti Huawei GT 2 ili Honor magic watch 2 46mm u silver varijanti oba. Cene su im se skoro pa tu negde (gt2 skuplji 10e).
Znam da su satovi hardverski isti . Video sam uživo gt2 u crnoj varijanti. Na slikama mi mw 2 deluje malo lepše.
Ne znam da li su isto podržani što se tiče ažuriranja , skinova ....
Bio sam u istoj nedoumici, na kraju sam kupio mw2 jer mi je lepši, sve radi od prvog dana kao sat [emoji16]
Pričam za silver braon varijantu.

P30 Pro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno