Pa ivo ti je kinez samo brendirani,problem nije rešen kada sat nije duže vremena spojen na telefon kašnjenje se osetno primeti.Sva sreća pa nije moj sat a ni moj problem već od drugara.Zadnji put kad smo poredili moj i njegov sat razlika je bila 20 sec za pola dana upotrebe sata.Jesi li resio kasnjenje sata,imam isti takav problem na kinezu,kad ga povezem sa telefonom podesi sat na pravo vreme.
^ U istoj sam nedoumici.
Pitanje za vlasnike GT2(e) satova. Kada vam stigne notifikacija (WA, Viber, Email) jel se moze procitati ili se samo subject prikazuje?
Sve procitam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ista rupa na kaisu od decembra
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Da li GT2 prikazuje notifikacije za Telegram apilkaciju?
^ U istoj sam nedoumici.
Pitanje za vlasnike GT2(e) satova. Kada vam stigne notifikacija (WA, Viber, Email) jel se moze procitati ili se samo subject prikazuje?
Džaba kad je ružan.I to bez lokacije non stop uključene [emoji3]
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ja imam Stratos 3 , nisam ranije imao smartwatch pa ne mogu da ga poredim sa drugim sajtovima, ali ja sat koristim za vežbanje i po meni je sasvim korektan za svoju cenu . Nije lep kao gt2 ali meni je bitnije što ima veliki izbor sportova . Ako imaš pitanja javiDobro veče, zanimaju me vaša iskustva sa Amazfit Stratos 3? Hvala![]()
Uradi ponovo kalibraciju stresa. Meni je divljao stalno izmedju 70-90 , sad dogura do 70 najvise ali je oko 50-60 uglavnom . Nisu mene cudili rezultati ni pre jer sam pod stresom ali ne bas dok spavam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bio sam u istoj nedoumici, na kraju sam kupio mw2 jer mi je lepši, sve radi od prvog dana kao sat [emoji16]Šta uzeti Huawei GT 2 ili Honor magic watch 2 46mm u silver varijanti oba. Cene su im se skoro pa tu negde (gt2 skuplji 10e).
Znam da su satovi hardverski isti . Video sam uživo gt2 u crnoj varijanti. Na slikama mi mw 2 deluje malo lepše.
Ne znam da li su isto podržani što se tiče ažuriranja , skinova ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari