Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moraju odgovarajuće agencije da odobre, iako na amaterskom nivou, i dalje su u pitanju merenja zdravstvenih parametara. Ne znam ko kod nas treba da odobri, ali da, vezano je za države i njihove agencije...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ja sam mislio da te opcije rade svuda, samo nisu zvanicno povezane sa zdravstvenim ustanovama tj. ne moze lekar da prati?

Za ekg i pritisak mora odobrenje, za ostalo ne. Za sada samo Koreja i USA imaju odobrenja. Što se tiče evrope ko zna kad će to odobrenje stići i da li će važiti samo za zemlje unije. Ja sam moj Active2 prebacio na USA region tako da već imam te funkcije.

Za ekg i pritisak mora odobrenje, za ostalo ne. Za sada samo Koreja i USA imaju odobrenja. Što se tiče evrope ko zna kad će to odobrenje stići i da li će važiti samo za zemlje unije. Ja sam moj Active2 prebacio na USA region tako da već imam te funkcije.

Na zalost kod GW3 iz telenora je moguce birati samo zemlje iz regiona.

Ja sam instalirao Galaxy Health Monitor apk
I imam obe funkcije na gw3
Instalira se na tel, i to je to...
EKG je zanimljiv, mada bez stručnog čitanja je samo grafikon.
Pritisak još nisam merio tj kalibraciju još nisam uradio.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Da, za EKG treba stručnjak, a pritisak svakako može da se prati

Zeblaze gts [emoji16]

Zvuči smešno ali presale + shipping 23$ !!! na banggood. Vidim da je to kao neki čuveni kineski brend, jel imao neko iskustva sa njima? Prvenstveno me zanima display kakvog je kvaliteta.

https://www.gizchina.com/2020/09/21/zeblaze-gts-smartwatch-released-with-great-presale-pricing/

https://banggood.app.link/KlnOrNs409

c0bfb94ff17cd5eb604e8d17a3138f86.jpg

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Ljudi, restartovao sam svoj xiaomi pre par dana. Instalirao ja huawei health sve normalno, za svoj GT2, i pre neki dan na trcanje, nece GPS da nadje i trazi azuriranje, a nikako azuriranje nemam?!
b02412cdfdbe3316aa625f1c06f97332.jpg

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Videh danas u radnji dva Samsung watch active 2 sata, oba su 44 mm, jedan u većoj jedan u manjoj kutiji... jedan košta 30.000 a drugi 45.000? U čemu je razlika?

Videh danas u radnji dva Samsung watch active 2 sata, oba su 44 mm, jedan u većoj jedan u manjoj kutiji... jedan košta 30.000 a drugi 45.000? U čemu je razlika?
Čelik (veća baterija) vs aluminijum (slabija baterija)

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Screenshot_20200924-120314_Watch Active2 Plugin.jpg

Danas mi je stiglo ažuriranje za Active2. U principu softver od GW3 bez skinova za sat. Ono što sam na brzinu mogao da primetim se bolje notifikacije ,mada su i stare bile odlične i animacije su malo lepše. Oduševio me vidžet za kontrolu muzike, sada je na satu dostupna kompletna play lista sa telefona. Ostalo ću tek probati.

Zeblaze gts [emoji16]

Zvuči smešno ali presale + shipping 23$ !!! na banggood. Vidim da je to kao neki čuveni kineski brend, jel imao neko iskustva sa njima? Prvenstveno me zanima display kakvog je kvaliteta.

https://www.gizchina.com/2020/09/21/zeblaze-gts-smartwatch-released-with-great-presale-pricing/

https://banggood.app.link/KlnOrNs409

c0bfb94ff17cd5eb604e8d17a3138f86.jpg

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Skoro sam sa alija kupio kopiju amazfit gtr od 47mm za tridesetak evra,nosim mi band 3 vec par godina pa sam mislio da probam nesto glomaznije a da nedajem 150 evra na gtr.
Taj zeblaze je poznatiji od no1 dt78 ili ksun koji sam ja uzeo.
Rezolucija 240x240 pristojna,mogu da se citaju poruke.

Za mene je losiji naviko sam na malo i neprimetno na ruci,
meni je mi bend sluzio kao sat,notifikacije su samo u pocetku bile zanimljive
€ 24,46 39%OFF | KSR914 Smart Watch Fitness Tracker Men Women Smartwatch Wearable Devices Smart Band Heart Rate Monitor ECG Detection Smart Brac
https://a.aliexpress.com/_mtT1oy7

GW mi se raskaci ma maloj razdaljini. Npr, kroz 1 zid, iza ćoška kuce i sl. Ali kad se vratim kod telefona ne povežu se opet sami. Nekad uđem u app pa idem connect i neće a nekad hoće
Kad neće, ugasim - upalim BT na telefonu i onda connect radi.
Jel to normalno?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

GW mi se raskaci ma maloj razdaljini. Npr, kroz 1 zid, iza ćoška kuce i sl. Ali kad se vratim kod telefona ne povežu se opet sami. Nekad uđem u app pa idem connect i neće a nekad hoće
Kad neće, ugasim - upalim BT na telefonu i onda connect radi.
Jel to normalno?

Samsung sat i xiaomi telefon...muka živa...iz iskustva

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

GW mi se raskaci ma maloj razdaljini. Npr, kroz 1 zid, iza ćoška kuce i sl. Ali kad se vratim kod telefona ne povežu se opet sami.
Samsung A70 + GW, ne dobacuje mi BT do kuhinje pa se raskida veza kad god uđem mnogo puta dnevno, a povežu se opet u nekoliko sekundi kada se vratim.

Mozda posle nekog vremena ide na standby veza?

Ljudi, restartovao sam svoj xiaomi pre par dana. Instalirao ja huawei health sve normalno, za svoj GT2, i pre neki dan na trcanje, nece GPS da nadje i trazi azuriranje, a nikako azuriranje nemam?!
b02412cdfdbe3316aa625f1c06f97332.jpg

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Dešavalo mi se par puta kad ne koristim workout po nekoliko nedelja. Uključim lokaciju na mob (ne držim stalno uključenu), uđem u app, na satu ponovo pokrenem workout i onda ažurira GPS. Ja sam tako rešavao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja imam "problema" sa GW kada ne nosim sat stiže mi obaveštenje i sat vibrira.
Dok sam ima Samsung tel nije bilo tih problema.
Inače u podešavanjima stoji da ne dobijam obaveštenja kada ne nosim sat.

Sent from my LIO-L29 using Tapatalk

Mislim da je i meni tako. Mozes staviti silent npr

Samsung A70 + GW, ne dobacuje mi BT do kuhinje pa se raskida veza kad god uđem mnogo puta dnevno, a povežu se opet u nekoliko sekundi kada se vratim.
Da. Rekonektuju se ali nekad nece. Mozda ako je duži period.

Da li je neko instalirao novo azuriranje za GT2

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Da li je neko instalirao novo azuriranje za GT2

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Meni je trenutno 1.0.9.38.
Sada sam proverio, dostupno je novo azuriranje.

Edit: ažuriranje se instaliralo za dva ipo minuta. Najbrže do sada. Dodali su par novih wachface-a.
275f9ae63088f994db2f27568e53d0d7.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Jel imao neko problem sa GT2e sa kašnjenjem vremena na satu.U toku dana sat zakasni par minuta.

Imam MagicWatch2 i interesantan problem sa melodijom na telefonu (S10+) prilikom dolaznog poziva, kao da stucne dva tri puta na samom pocetku kada krene da zvoni i onda nastavi normalno. Nema problema kada sat nije povezan.
Da li je neko imao nesto slicno?

Takodje me interesuje da li mogu da podesim koliko dugo ce se notifikacija (poruka) prikazivati na ekranu sata?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno