Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzeo sam MagicWatch2. GPS mora da bude aktivan da bi mi radilo osvezavanje vremenske prognoze?
Sve dozvole sam dodelio oko lokacije za Healt, ali nista, tek kada aktiviram lokaciju onda azurira.

Kontam da si uporesjivao modele prije nego si uzao, taj tvoj je kao huawei watch gt2? Samo ime izmejenjeno? Kakav je utisak, kvalitet? I ja ga mjerkam i ako mozes samo cijenu napisati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam ga pola dana, tako da je rano za neke ozbiljnije utiske. Jako lepo lezi na zglobu, do sada sam nosio G-Shock koji je preziveo svasta na ruci i jedino me brine malo koliko dugo ce ekran izdrzati bez ostecenja na MW2 :).
Uporedjivao sam ga naravno sa GT2 i stvarno mislim da nema potrebe placati skuplji sat jer su satovi maltene isti.
Sto se cene tice, nov, neraspakovan 145e od coveka koji donosi iz "komsiluka".

Добио сам апдејт за гт2. Не видим ама баш никакву разлику.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Uglavnom je svaki update na Huawei satovima takav. Jedino nesto bitno na GT-u je bio update sa always on display opcijom i to je to.

Tapatalk from Poco loco

Зна ли се почетак продаје Huawei Watch Fit код нас?

Da li je moguce nakon sto je sat aktiviran kod nas i koristen, da u skorije vrijeme ako otvore granice i kojim slucajem krenem do HR, resetujem skroz sat i aktiviram da bih dobio ecg? Ili se to odnosi samo kada se sat prvi put aktivira? Hvala.

Da li jos neko osim mene ima Mi Band 5? Da li vam pokazuje REM fazu sna? Meni ne, ne znam zasto...

Imam ja ali nikada nisam koristio sleep track. Probacu pa javljam.

Inace sam dugo vagao kakav Watch mi treba, jer koristim paralelno Android i iOS, ne pricam i ne saljem poruke preko telefona, retko treniram, i Mi Band 5 je odlican za to sto mi treba, plus baterija je maltene po 2 nedelje. I sve to za 30 evra.

Da li jos neko osim mene ima Mi Band 5? Da li vam pokazuje REM fazu sna? Meni ne, ne znam zasto...
Meni prikazuje, možda ne sanjaš ništa [emoji3]

Послато са MI PAD 4 PLUS помоћу Тапатока

@ikac
Ok, hvala

@kiza
Ma sanjam, ali pre ovog sam imao Mi Band4, pa mozda zato ne prikazuje... :) Evo uradio sam uninstal, pre toga clear data i kes, factory reset narukvice, pa cemo videti sutra ujutru...

Moja devojka nema REM uopste. Ima samo 2 moda, lagani san i tesku komu :d

Tapatalk from Poco loco

Off

Uopšte nije za zezanje.
Treba da ode da se testira na sleep apneu.

^ I meni je ovo prva misao. Ne znam čime ona meri, ali ako misli da ima problem, obavezno kod lekara. Ako misli da nema, isprsi se, kupi joj Oura ring. To je gedžet koji i ja želim (nadam se modelu 3 uskoro)

Pojavio mi se REM, na Mi Band 5, tj. Mi Fit app. :) Pomogao je ponovni uninstall uz prethodno brisanje keša i data, bez toga je radio kao da je i dalje Mi Band 4 na ruci. :d

Inace merenje REM faze je izgleda veoma precizno, npr. Sanjao sam poznanicu na nekoj zabavi kako sedi Ron Dzeremiju u krilu, san je trajao sigurno 10-ak minuta, probudim se iz sna, vidim aplikacija pokazuje 13 minuta REM faze. :)

dd883ce32fb350e28a839240c47be696.jpg

I kod mene ima info...

@ikac
Hvala na proveri, ima sad i kod mene, clear cache i data je bilo potrebo uraditi, uz ponovnu instalaciju, posto sam prethodno imao Band 4...
P.S. Slabo si spavao sudeci po screenshot-u. :)

Meni je nivo laganog sna konstantno visok a kontinuitet dubokog sna konstantno nizak.
Svi ostali parametri mi normalni.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Jeste li videli Xiaomi GTR 2 ? Meni odličan

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Da li je Huawei GT2 dobio opcije više aktivnosti sa update om osim onih 8 osnovnih kad se izvadi iz kutije ?

Meni je nivo laganog sna konstantno visok a kontinuitet dubokog sna konstantno nizak.
Svi ostali parametri mi normalni.

2 parametra od 3 su ti loša. Ostali 1 normalni [emoji1787]

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

2 parametra od 3 su ti loša. Ostali 1 normalni [emoji1787]

Kako to misliš?
Ima više parametara - dužina sna, trajanje Rem faze, trajanje dubokog sna, broj buđenja, trajanje laganog sna. Valjda sam sve pobrojao.

Sve se svodi na lak, dubok, rem

Slazem se ali postoji i kvalitet disanja. To je jako bitan faktor koji se ne sme zanemariti.
Meni je kontinuitet dubokog sna konstantno mrvicu ispod normale, bukvalno se ne secam da li je ikada bio u granicama normale ali kvalitet disanja mi je skoro uvek na max ili jako blizu max-a. Ostalo je ok.
Devojka s druge strane sve ima ok osim sto nema REM uopste. Ja joj od prvog dana pricam da nesto nije uredu s njom. Normalno dise, spava kao top i ne budi se, kao u komu da upadne. Cak i sanja redovno ali REM je 0! Fenomen.

Tapatalk from Poco loco

Mislim da se sat ne može uzeti kao merodavan za merenje faza sna

Sat meri puls i disanje i na osnovu toga određuje stanje sna. Razvijeni algoritmi su sada vrlo precizni i mislim da se može verovati dobijenim podacima.

Mislim da se sat ne može uzeti kao merodavan za merenje faza sna

Па наравно. И увек покаже да сте спавали више него што стварно јесте.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Da li neko zna kada (i da li ce uopste) galaxy watch 3 implementirati blood pressure monitor i ECG. Necu da ulazim u to koliko ce ove funkcije biti precizne ali cinjenica je da ih je Samsung reklamirao a sada ih nema. Da li je to vezano za regione? Trenutno kod nas funkcionisu samo heart rate i blood oxygen.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno