Trojka ne koristi android wear nikakoPise da jeste.
Poslano sa mog SM-T725 koristeći Tapatalk
Dobar izgled imaju redozajnirane ikonice menija.Dobija se novo podešavanje za menjanje favorita i redosleda kada svajpujete levo i desno na satu.
![]()
![]()
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Koja je cena Honor 2?Znaci bolje ovaj kupiti honor jer razlika od oko 50e ne opravdava to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Upravo sam instalirao ažuriranje.Dobija se novo podešavanje za menjanje favorita i redosleda kada svajpujete levo i desno na satu.
![]()
![]()
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Poruke ne mogu, tj da se odgovara. Pozivi ne rade uvek, uglavnom zabaguje tako što se javiš na telefonu a sat zvoni dok ga ne resetuješ. 11 pro i active 2, nosi koleginicaA pozivi i poruke? Ne vjerujem da radi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hajde neko ko ima GT i ko je uradio poslednji update na satu neka mi kaze jel mu radi barometar.
Moj ne pokazuje vise a bio sam siguran da je radilo posle onog ujeda psa. Ne znam sad jel update nesto pokarabasio ili sam ja prevideo to nekako.
Barometar mi pokazuje 0 a za nadmorsku visinu mi stoji 9999m :d
Tapatalk from Poco loco
Ne pada mi na pamet. Napredak je skoro nikakav. Nema smisla davati pare na to. Barometar mi ne znaci ne znam koliko a osim toga sat radi normalno. Dok ne bude krstenog napretka ne pada mi na pamet da kupujem novi Huawei. Pre bih apple watch uzeo pa da ga punim svaki dan.Ako ti je to bitno onda treba da razmišljaš o novoj čuki možda gt2 pro prelep je...
Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari