Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo uspešno povezao GT2 sa Mi10 XEU rom. Sve se sinhronizovalo, tu su WF, rade notifikacije... Fino.

Ja imam problem kada P30pro povežem sa satom GT2, a to je povećana potrošnja baterije, tolika da se baš oseti. Zato retko ostaje povezan sa satom duže vremena, samo po potrebi.
Da li je do BT ili do Huawei Health app, nije mi jasno.
U podešavanjima baterije se ne vidi da su mnogo potrošili, 1-2% ukupne potrošnje, no baterija se baš cedi kad je sat povezan sa telefonom...

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

To je to. Senzor telefona je stalno uključen za računanje predjene distance za kao "bolje" računanje uz sat.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Moze li to kako da se reši kroz sistemske aplikacije, da se nešto onemogući, ili nekom drugom metodom?

To je pre moglo, možda pre godinu dana bilo je u aplikaciji da se uključi i telefon da računa opcija, sad više nema te opcije za uključivanje ili isključivanje.

ГТ2 Про ништа епохално. Бежично пуњење само. Не вреди доплатити преко 30е ко већ има ГТ2.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Uzeo Amazfit GTS danas popodne. Posle uparivanja sa Zepp aplikacijom, uradio update. Zbog problema sa GPS-om izašao na terasu na V spratu i uključio vežbanje, za minut dva povezao se. Nadam se da će tako da radi i kasnije

Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk

Ja imam problem kada P30pro povežem sa satom GT2, a to je povećana potrošnja baterije, tolika da se baš oseti. Zato retko ostaje povezan sa satom duže vremena, samo po potrebi.
Da li je do BT ili do Huawei Health app, nije mi jasno.
U podešavanjima baterije se ne vidi da su mnogo potrošili, 1-2% ukupne potrošnje, no baterija se baš cedi kad je sat povezan sa telefonom...

To je to. Senzor telefona je stalno uključen za računanje predjene distance za kao "bolje" računanje uz sat.

Ja nemam tih problema, u pitanju je honor mw2, potrošnja je totalno zanemarljiva a uključeno mi je sve od merenja koraka do stresa, sna i pulsa.

P30 Pro

ГТ2 Про ништа епохално. Бежично пуњење само. Не вреди доплатити преко 30е ко већ има ГТ2.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Којих 30€ ,сат кошта у зависности од варијанте 320-340€,што је премного.ГТ2 је и у старту био јефтинији.Добро,ово је "званична" цена,биће то нешто јефтиније,али дефинитивно прецењено.

Iskreno, Huawei mi ne deluje firma koja ima ideju sta sa satom da uradi. Imam GT i za ovih par godina ne vidim da su se pomerili bitno. Jeste, satovi su im lepi i kvalitetni ali toliko jos stvari mogu da urade a ne rade. Health aplikacija je krs, sw na fonu basic.

Tapatalk from Poco loco

Баш тако.Ако ништа друго, могли су да побољшају макар нотификације,то ми спада у "basic".

Isti slučaj, koristio godinu dana GT, onda jedva dva meseca GT2, ništa bukvalno nisu sredili što je na GT bilo problematično...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Gledam sta su uradili s ovim novim satom... Ono, dizu cenu, ubace neku glupost i to je to. Nikakav konkretan pomak. Pa dal je moguce da su toliko nesposobni? Imaju potencijala, para, timove i timove ljudi i ne urade nista. Hajde, kapiram da im je prioritet da zavrte svoju pricu nezavisno od googla, kapiram sve ali stvarno nije nista komplikovano. Pa ja za jedno popodne bi im nabacao toliko ideja da naprave nesto konkretno ali ne zanima ih. SW im je bas los.

Tapatalk from Poco loco

Pošalji im mejl možda ti daju neku ponudu [emoji16]

Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока

Кад читам ове ваше постове, помислим да је мој ГВ1 још увек солидан, само што је наруквица гумена па се распала. Остале функције и нису нешто одмакле.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Ja sam prodao svoj GT2. U healt aplikaciji prestao da pokazuje podatke, povezam sa ajfonom pa mislim da je zbog toga bio “osakacen” ali radilo je.
Sad mi se svidja samsungov active 2 (malo zenski znam) ali nema logike da je skuplja verzija od 40 mm nego 44 mm u bih.
Zamolio bih ako je neko koristio sa iOS-om da kaze da li moze da koristi se sve ili da ipak uzimam apple watch?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Svi putevi vode ka samsungu [emoji57]

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ja koristim Active 2 sa iPhone-om. Radi sve kao i sa androidom, Health, notifikacije, app store... Konekcija je stabilna, ja sam zadovoljan.

A pozivi i poruke? Ne vjerujem da radi ;)

Pozivi rade, odgovanje na poruke sa sata nisam nikad ni koristio, mogu probat pa ću ti javit.

Onda je to super. Iako mi je Active 2 nekako premalen za musku ruku.

Sat kao sat i nije, kaiš 20mm jeste, više bi volio da je širi.

Gt2 pro ima titanijum kuciste i safirno staklo.Zato je 320 e.Niko ne kaze da je Watch 3 bas precenjen,a nista bolji,bas nista od gt2 pro.
Imate npr za 300e polovan Garmin Fenix 5 Sapphire i slicno_Odlican Garmin Instict ima za 120 e.
Sve je stvar ukusa.

Ajd molim te pogledaj pa javi. Kao iMessages ne ocitava, samo pise obavestenje. Imam priliku za 150e uzeti koristen pod garancijom 9 mjeseci.

Gt2 pro ima titanijum kuciste i safirno staklo.Zato je 320 e.Niko ne kaze da je Watch 3 bas precenjen,a nista bolji,bas nista od gt2 pro.
Imate npr za 300e polovan Garmin Fenix 5 Sapphire i slicno_Odlican Garmin Instict ima za 120 e.
Sve je stvar ukusa.
Watch 3 je sigurno bolji od gt2 pro,imao sam i gt2 i galaxy watch i u svemu osim u trajanju baterije ga samsung kolje za klasu. Posto nista nije menjano kod gt2 pro a ni kod watch-a 3 osim izgleda i senzora pritiska mislim da ga samsung opet kolje za klasu,to je bar moje misljenje. Jedino sto mi je gt2 bio lopsinod s3 a sad mi je samsung mnogo lepsi ali opet to je subjektivna stvar

Samsung galaxy watch (46 /42 mm) ili Samsung galaxy watch active 2 (44 mm)? Koji je bolji? Gledam vec par dana i ni sam znam sta sam vise procitao i pogledao. Ako postoji neko ko je koristio oba, bio bih jako zahvaalan da iznese svoje misljenje.

Imao sam i Galaxy veći, ne sviđa mi se što je odmaknut od ruke dosta. Active ljepše leži ali je manje muški. Bemliga :)

Svidjaju mi se oba, mozda active 2 i vise ali sto rece ovaj clan manje je muski [emoji23] ali i ovaj galaxy watch od 42 mm je kao zenska verzija? Vidim dosta ih ima u gold boji i recenzije cesto na ruci djevojke.

U cemu je razlika kod Android Wear koji koristi novi Samsung smart watch 3 i starog sata sa Tizen OS?

Poslano sa mog SM-T725 koristeći Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno