Ja imam problem kada P30pro povežem sa satom GT2, a to je povećana potrošnja baterije, tolika da se baš oseti. Zato retko ostaje povezan sa satom duže vremena, samo po potrebi.
Da li je do BT ili do Huawei Health app, nije mi jasno.
U podešavanjima baterije se ne vidi da su mnogo potrošili, 1-2% ukupne potrošnje, no baterija se baš cedi kad je sat povezan sa telefonom...
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Ja nemam tih problema, u pitanju je honor mw2, potrošnja je totalno zanemarljiva a uključeno mi je sve od merenja koraka do stresa, sna i pulsa.To je to. Senzor telefona je stalno uključen za računanje predjene distance za kao "bolje" računanje uz sat.
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
ГТ2 Про ништа епохално. Бежично пуњење само. Не вреди доплатити преко 30е ко већ има ГТ2.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Watch 3 je sigurno bolji od gt2 pro,imao sam i gt2 i galaxy watch i u svemu osim u trajanju baterije ga samsung kolje za klasu. Posto nista nije menjano kod gt2 pro a ni kod watch-a 3 osim izgleda i senzora pritiska mislim da ga samsung opet kolje za klasu,to je bar moje misljenje. Jedino sto mi je gt2 bio lopsinod s3 a sad mi je samsung mnogo lepsi ali opet to je subjektivna stvarGt2 pro ima titanijum kuciste i safirno staklo.Zato je 320 e.Niko ne kaze da je Watch 3 bas precenjen,a nista bolji,bas nista od gt2 pro.
Imate npr za 300e polovan Garmin Fenix 5 Sapphire i slicndlican Garmin Instict ima za 120 e.
Sve je stvar ukusa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari