Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l moze neko ko ima Active 2 da podeli iskustva. Kako ste zadovoljni, baterija itd. Gledao sam po YT dosta review-a al me zanima iz prve ruke. Hvala! :)

Ja ga kupio ženi al ona nešto neće da nosi pa ga ja nosim :) Ekran je odličan, brzina rada, funkcije koje ja koristim za šetnju i hajking rade super. Konekcija sa telefonom super. Ja bi volio da je malo veći i robusniji ali može da prođe i ovako.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Drugari, hajde mala pomoć!

Kako bi se na GT2 videla prognoza potrebno je u Huawei Health app omogućiti push GPS. A bezveze je da mi celog dana stoji uključen samo zbog prognoze na satu, slažete se.

Moje pitanje je: da li postoji neka app koja će "prevariti" sat da je upaljen GPS kako bi mi pokazivao prognozu? I da pritom ta app istovremeno ne ometa realno funkcionisanje GPS u Google Maps recimo.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Pazi, kakav apsurd...:D

Poznato je da neke stvari, koje funkcionisu na relaciji GT2-Huawei/Honor telefon, sa drugim proizvodjacima telefona ne rade.

Dok ovo sa prognozom ne radi sa Huawei telefonom, u kombinaciji sa Xiaomi-jem radi perfektno.

GPS iskljucen, a prognozu prikazuje i refresh-uje par sekundi nakon sto se dodje na sam ekran prognoze.

^ Hvala @nightshadow, isključio sam po ovom uputstvu, videću ovih dana da li je to to, mada mi se čini da mi sad neće izlaziti na svakih 1km samo na ekranu podaci, videćemo...

Da, kao što sam i mislio, sada mi na 1km ne izbacuje ništa, ali bolje i to nego da me isprepada teta svaki put ;)

Evo nekog buga na GW. Kad mi radi navigacija sam dim-uje brightness. Ja pojacam a on smanji. Ne znam da nije do plugina za navigaciju.
Ne bih rekao da se dešava ovako.

Jos neko?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Evo nekog buga na GW. Kad mi radi navigacija sam dim-uje brightness. Ja pojacam a on smanji. Ne znam da nije do plugina za navigaciju.
Ne bih rekao da se dešava ovako.

Jos neko?

Da nije zbog auto low brightness?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Mozda. A što sad ne vidim to ispod brightness-a?
13e01155778f80aba266fbf8106937cd.jpg

To je. Kakav sam penal [emoji1787]

Da li ima neko SEE firmware za galaxy watch ,sat mi je uz uae a treba mi nas region zbog samsung pay-a

Ne radi.
Ne treba da menjas firmware za promenu regiona, treba samo onaj CSC kod da promenis. Guglaj how to change csc galaxy watch, ima negde uputstvo.

Ima li neka aplikacija za GW da javlja malo bolje kad se raskaci sat i nešto tipa kradja telefona ili kad ga izgubiš?

Zdravo, mala pomoć, ne mogu da se odlučim izmedju Huawei Gt2e i Amazfit GTS. Zanima me preciznost pulsa, spavanja..., koji je bolji u tom delu. Verovatno bi se koristio najviše za plivanje, voznju bicikle u teretani, preskakanje vijače. Hvala.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Uzmi onaj koji ti se više sviđa i lepo stoji na ruci, ionako ćeš odlučiti na osnovu izgleda :)

moj tip je ipak GT2e

Poslednja izmena:
GT 2e definitivno, uzeo sam ga skoro, i nemam nikakvu zamerku. Prelep sat.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Neko se ranije žalio da honor mw2 meri korake kada se vozi autom, juče sam imao taj slučaj pri kretanju auta u koloni, napravio je dodatnih 400 koraka [emoji23]

P30 Pro

Verujem da je neko do sada pitao, i da je odgovarano, ali zaista ne mogu da se vracam da citam 100 strana.
Kupio sam MW2 i kada sam instalirao Huawei Health, ne daje mi opciju za watchfaces.
Zna li neko sta je u pitanju?

Da li je neko stigao da proba/koristi GW3?

Wideo sam ga juče na kratko u G.., ali sam žurio da bih nešto detaljnije pogledao.

Cena je baš jaka, mada ih ima i na KP nešto povoljnije.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno