Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je li neko nabavio Mi Band 5? Ne znam vredi li prelaziti na njega sa Mi Band 4?

IMG_20200715_160911.jpgIMG_20200715_160922.jpg

Iako nemam predebele zglobove meni GT2 od 46mm savršeno odgovara. Onaj od 42mm bi bio premali

Hvala svima na pomoci i slikama, bio sam i do G***, gde su imali GT2 i GT2e izlozene i posle probe, stvarno nisu mnogo veci od mibanda 4, manja duzina, ali eto krug su pa imaju vecu sirinu. Mozda cak i e verzija bolje lezi ljudima sa tanjim zglobovima jer nekako ide uz ruku od same narukvice, dok obicna verzija ima pad samo.

Ima li neko sa crknutim alti/baro senzorom na GW?
Probajte sledeće, ugasite sat i skinite sa ruke, sačekajte 20ak min, upalite sat.
Meni nije radio od januara, sve sam pokušavao, i restart iz onog secret menija, i factory reset, i brisanje aplikacije, ništa. Pisalo fail samo kad se uđe u secret menu i to je to.
Juče probam ovo, kad ovo proradi. Radi već 24h, videćemo za dalje. Nije isključeno da će da umre ponovo.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Moj išao na zamenu matične... :)

Sent from my Google Pixel 4

Prilično sam zadovoljan sa gt2 za ovih nekoliko sati. Imao sam GTR. Lego mi na dušu. Ali sam ubedio sebe da mi trebaju razgovori a i baterija mi je držala kriminal 2 dana i malo preko. Zeni uzeo 42 mm. Isto. 2 dana. A reklamiraju po 10-15. Ovaj mi skinuo par posto. Rekao bih da ćemo se lepo družiti. Izgled ne vidim neku wow razliku a dodao sam 7500.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

P. S. Koja je dobra aplikacija za watch faces na Huawei. Amazfit ima ozbiljnu bazu..

Kineski nalog i root i telegram grupe koji prave watchface-eve. Nadji moje neke postove, ima, pisao kako i sta da se ubaci. Treba ti root i magisk i jos jedan programcic i naravno da nemas Huawei telefon.

Hahah. Jel moguće? Au kako je to na amazfitu dobro. To ce me mrzeti sigurno. A menjao sam svakih par dana.
c7c8c9ad4b79d11594db715b3bd82ee0.jpg
dd2e0460017a163d181a3edcffb1df27.jpg

Ja sam ubacio 10-ak sigurno i to vrtim. Nemam bas vremena puno. Jednom u dva meseca osvezim malo cisto radi promene, ali dva watchface-a ne menjam evo vec par meseci.

ja sam isprobavao na gt2. katastrofa za upload skinova. braco draga na gw je to toliko prosto i toliko ima podrsku od kreatora da je to nenormalno. zasto huawei kaska nije mi jasno. brukaju se

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ovaj default je jako prijatan za oko

Poz svima,
Planiram kupovinu sata,imao sam mi band 4 koja je super radila za ono sto je meni trebala pa sam odlucio da uzmem nesto vece,najbitnije mi je izgled(imam vecu ruku pa samim tim i veci sat gledam),baterija i da notifikacije sa telefona stizu i da mogu da se procitaju najnormalnije(ma band 4 besprekorno radi po tom pitanju).
Imao sam amazfit pace ali je nesto bio ubagovan i baterija je trajala jedan dan pa sam vratio,trenutno sam gledao stratos ali me nervira ekran(meni ne lezi nikako) i slovo je spalo na huawei gt,da li na njemu rade notifikacije ovako kao sto sam pisao?

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Ne. Notifikacije ne stizu i ne mogu se pročitati.

Pa ne misliš da ljudi daju 25-35000 za satove koji ne rade osnovnu stvar?

Na Huawei GT2 notifikacije stižu uredno za selektovane aplikacije. Ne vidi se ikonica aplikacije kod svih app ali za svaku stoji ime tako da se zna koja app pokazuje notifilaciju.. Takođe ukoliko je poruka isuviše obimna ne vidi se ceo tekst već jedan deo.

Za potrebe standardnog korisnika, notifikacije su 10/10.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Nije mi jasna stvar, zašto ne radi raise2wake kad se upalo always on? Ne kapiram to.
I odlična stvar u odnosu na GTR je da GT2 prepoznaje čćšđ. To me izludjivalo

Da li na gt mogu da se stavljaju narukvice od gt2,planiram uzeti metalnu i jos jednu silikonsku a na oglasima ima dosta bolja ponuda za gt2

Narucio iz kine univerzalnu ali ova original ubija koliko je bolja

Na drugoj se vidi zanimljiv razmak od ruke. Mogli su malo da ga saviju ali nema veze. Ne oseti se.
1fdf6d0668f3e101465cfb3c0fd63951.jpg
f7dc88030e07c6265977ab66639328e3.jpg

Ja sam isto pitao da li od galaxy s3 odgovara na gt 2 i kako sam skontao sve to pase ako je 22 mm. Ispravite me ako grijesim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

@zigic tako je i kod mene na GW, gurnem prst između [emoji56]

Ja sam za GW razne narukvice uzimao sa Alija, ali ni jedna ne može da se poredi sa originalom.
Original i nosim od prvog dana, naravno perem na svakih dan-dva sapunom(ceo sat).
One sa Alija od $2-3 su sve krš.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poz svima,
Planiram kupovinu sata,imao sam mi band 4 koja je super radila za ono sto je meni trebala pa sam odlucio da uzmem nesto vece,najbitnije mi je izgled(imam vecu ruku pa samim tim i veci sat gledam),baterija i da notifikacije sa telefona stizu i da mogu da se procitaju najnormalnije(ma band 4 besprekorno radi po tom pitanju).
Imao sam amazfit pace ali je nesto bio ubagovan i baterija je trajala jedan dan pa sam vratio,trenutno sam gledao stratos ali me nervira ekran(meni ne lezi nikako) i slovo je spalo na huawei gt,da li na njemu rade notifikacije ovako kao sto sam pisao?

Realno, MiFit je par svetlosnih godina ispred Healt aplikacije za Huawei...:d

Ovde sam pisao sta mi nedostaje na GT2 u odnosu na MB4.

Povremeno se desi, da prestanu stizati notifikacije na sat i potrebno je obrisati cash u Healt-u i restartovati sat...

Huawei health app je teško smeće. Čak ni cloud storage nema.
Na zimu uzimam Samsung Watch ili neki Xiaomi.
GT 2 je super sat ali software je *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Evo, stigne mi nešto. On zavibrira al ne osvetli ekran

Meni je i bolje da se ne pali ekran. To mi je fičr.

Šteta što nema kao na MI Fit da se ne pali ekran ako već gledam u te poruke koje stižu..
Znači ja se dopisujem na tel a gomilaju se poruke na satu.

BTW jel ima neko rešenje za WhatsApp voice call? Ne stiže notifikacija za poziv, tek kada bude missed call..

Jel probao neko ovo? I sta koristite za GT2? Staklo? Kad sam jurio da kupim, svaki je bio izgreban. Očigledno ima loše staklo. A i izloženo je. GTR ima uvučeno. Al na njemu strada prsten...
ec27ceda7a261b9d8005fcfe49d9847e.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno