Od tih health opcija ima EKG ( gledah na YT neke doktore koji kažu da je upotrebljiv nalaz. Nije naravno kao pravi, ali može da posluži kao prvi nalaz ako nekom u tom momentu nije dobro) i opciju ako padneš a sat oseti da se ne pomeraš i ne potvrdiš da si ok, da pošalje poruku i tvoju lokaciju Hitnoj. Ta opcija funkcioniše samo u uređenim državama [emoji849]
Uglavnom Apple Watch i Samsung imaju najviše opcija. Ne znam šta bi više dodao na sat.
Garmin i Suunto na svojim modelima imaju još opcija za planinarenje i ronjenje ali s druge strane imaju transflektivni ekran i nedostatak ovih svakodnevnih funkcija pa to ne odgovara svima.
Najbolje da pratiš oglase, prodaju ljudi nove neotpakovane. Ja sam Honor watch 2 kupio tako, čovek sa foruma ga dobio uz laptop. Bio je na Bench oglasima nedavno jedan nov GT2 za 150-160 eurGde je najpovoljniji GT2?
Da pitam, kolegnica ima Mi A2 i GT2e, ali joj nakon inicijalne konekcije, kada je sve OK, preko noci nesto desi, i SMS i pozivi ne stizu na sat, pa mora sve da rekonektuje.
Hvala!
Da li je neko imao slican problem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jednom mi se to desilo. Resetovao sam sat i sve je funkcionisalo normalno.
Huawei GT 1 već 14 meseci. Prezadovoljan. Ne spavam sa njim pa mi traje baterija 20-21 dan ako ne palim gps puno. Reklamiran je kao "up to 30 days", mada toliko nikad nisam izvukao [emoji3]
Mozes da procitas poruku imessage, wa, viber itd? Mozes li da odgovoris?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Hvala puno, uradila je to i za sada funkcionise.Jednom mi se to desilo. Resetovao sam sat i sve je funkcionisalo normalno.
GT2 i iPhone?
Pitanje, vide li se Viber i Whatsupp, Gmail na satu?
Pisao kolega malo iza za GT.
Meni stoji uključena Automatska detekcija treninga kao opcija u podešavanjima od poslednjeg update-a.Ja sam ugasio opciju da sam otkriva aktivnosti. Mozda je to problem?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari